Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Lightning On Verge Of Rare Achievement
Știri NHL

Fulgerul în pragul unei realizări rare

FulgerulFulgerul din Tampa Bay are one win away from capturing their al doilea titlu consecutiv de Cupa Stanley. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

Tampa Bay Lightning Heavy Favorite pentru a câștiga Cupa Stanley 2021

 • Tampa Bay Lightning sunt 1,02 favoriți la câștigarea Cupei Stanley 2021
 • Tampa Bay conduce seria finală a Cupei cu cea mai bună dintre șapte împotriva celor de la Montreal Canadiens 3-0
 • Fulgerilor li se oferă 1,61 cote pentru a mătura Canadiens

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri la Cupa Stanley
 • Seria finală a Cupei Stanley oferă dovada vie că | ||682Lightning can indeed strike twice. Cu 3-0 la Montreal Canadiens, Tampa Bay Lightning sunt la o victorie decapturând al doilea titlu succesiv Stanley Cup.

  Tampa Bayrequired six games în finala sezonului trecut pentru a depăși Dallas Stars.Fulgerul a câștigat și el trei la rând în acel set, luând jocurile 2-3-4 după ce a renunțat la meciul de deschidere a seriei la Dallas.

  Meciul 4 a seriei este programată pentru luni laCentrul Bell din Montreal. Doar o dată în istoria lor Canadiens au pierdut jocul decisiv din finala Cupei Stanley pe gheața de acasă. Habs au fost învinși în meciul 6 al finalei din 1989 de Calgary Flames la Forumul de la Montreal.

  EchipăComeOn SportsSports InteractionPowerPlay Sports
  Tampa Bay Lightning1,021,011,002
  Montreal Canadiens26,0021.0041.00

  Printre candidații de top lafuture Cupei Stanley alegeri la începutul playoff-urilor , Tampa Bay primește1.02 cote favorite pentru a câștiga Cupa. Montreal este la fel de mult ca un41.00 dezavantajat la unele case de pariuri sportive online.

  În istoria hocheiului, doar o echipă a sfidatStanley Cup Vegas odds și a revenit dintr-un deficit de 3-0 pentru a câștiga seria finală a Cupei. Acesta a fost Toronto Maple Leafs din 1941-1942.

  Istoria ar putea fi făcută

  Canadienii au fost doarmăturați o singură dată seria finalăplayoffs și s-a întâmplat cu aproape 70 de ani în urmă. În 1952, Detroit Red Wings a doborât Montrealul înpatru meci consecutivs pentru a cuceri Cupa.

  Dacă credeți că este timpul ca Tampa Bay să fiesă scoată măturile, acesta este un pariu de recuzită disponibil pentru a fi jucat. Bet99 esteoferind 1,62 cote la o cursă în Tampa Bay. PowerPlay Sports aresetează o linie de pariuri de 1,61 pentru seria care se încheie în patru jocuri.

  Acești jucători au jocuri Strong Conn

  When the Seria finală a Cupei Stanley se va termina, una dintre primele ordine de lucru va fidecernarea Trofeului Conn Smythe la MVP-ul playoff-ului Cupei Stanley.

  Bodog oferă cote actualizate laCursa Conn Smythe în întreaga NHL postsezon. În prezent, portarul din Tampa Bay, Andrei Vasilevskiy, estefavorit la egalitate pentru a câștiga onoarea. Vasilevsky aa permis unul sau mai puține goluri în 10 din 21 de jocuri din playoff. El a postatshoutouts în jocul clinching din toate cele trei runde de playoff. Aceasta este prima Cupa Stanley.

  Vasilevskiy esteo victorie în deplasare de la alăturarea lui Mike Vernon, Terry Sawchuk, Turk Broda și Hap Holmes ca singurii care au la dispoziție plase.învinge Canadiens într-o finală a Cupei Stanley.

  Se poate face și un caz puternic pentruAtacant fulger Nikita Kucherovla cotă de 2,50. Dupăa ratat întregul sezon regulat în urma unei intervenții chirurgicale la șold, Kucherovconduce toți marcatorii din playoff cu 32 de puncte. Cea mai apropiată paralelă cu această realizare a fost în 1991, starul Pittsburgh PenguinsMario Lemieux a condus toți marcatorii din playoff după ce a ratat toate meciurile din sezonul regulat, cu excepția celor 26 din cauza unei accidentări la spate. A câștigatTrofeul Conn Smythe în timp ce Pittsburgh a cucerit Cupa.

  Rămas cu o șansă exterioară Centrul fulgerului Brayden Point (3,50). El este cel mai mare marcator de goluri din playoff, cu 14. Aceasta include oseria de 10 goluri, al doilea cel mai lung din istoria Cupei.

  Privindu-ne în viitor: Cupa Stanley 2021-22

  Nu este niciodată prea devreme pentru a planifica viitorul și datorităComeOn Sports, pariorii NHL sunt deja capabili să facă exact asta . Casa de pariuri sportive a ieșit cu deschidereacote viitoare de carte în 2021-22playoff-urile Cupei Stanley.

  Avalanșa din Colorado de la ora 6.00 estecreta de deschidere pentru a câștiga Cupa Stanley din sezonul viitor. Avs au fost, de asemenea,favorizați în acest sezon, dar au suferit oeliminarea în runda a doua în mâinile lui Vegas Golden Cavaleri.

  The Lightning (7.00), Vegas (9.00) și Boston Bruins (13.00) suntalți candidați de top|| |856. However, they aren't counting on more magic next season from the Canadiens. Montreal is the A 13-a alegere de pariere pentru a câștiga Cupa sezonului viitor la ora 26.00.

  Unde să pariezi pe finala Cupei Stanley

  Există un număr de lideri | ||863online sports betting sites care le vor oferi pariorilor șansa de a pune un pariu pe cele mai recentefinala Cupei Stanley cote. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiBet99 șiInteracțiunea sportivă ca exemple.

  Thesignup bonus ofertele care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

  Vrei un primul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

  Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunt eligibili pentru bonusuri mai bune atunci cânddepun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile oferite de pariuri pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

  Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive