Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Stanley Cup Playoffs News Update
Știri NHL

Actualizare știri despre Playoffs din Cupa Stanley NHL

Bine ați venit lasăptămânalNHL actualizare de știri! Este cu siguranță cel mai bun moment al anului pentru a fi fan de hochei.A doua rundă a postsezonului se apropie de prima parte a terenului și aproape fiecare meci a fost un thriller plin de acțiune.

V-ați uitat? Sperăm cu siguranță. Dar dacă nu, nu te supăra!Ne vom asigura că sunteți la curent cu cele mai recente și mai buneplayoff-urile NHL știri. Fără alte prelungiri, haideți să intrăm în asta.

Povestiri de top din săptămâna trecută 

Hai să aruncăm o privire la rezumatul NHL de săptămâna trecută.

Canadienii de la Montreal sunt În flăcări!

Una dintre cele mai mari și cu cea mai rapidă creștere a poveștilor a fost cu siguranțăMontreal Canadiens, brusc fierbinți, . După ce au căzut într-o gaură de 3-1 pentru a-și începe seria împotriva lui Toronto Maple Leafs, Habs s-a trezit într-un mod dramatic.

Acum au câștigat șase meciuri consecutive în playoff pentru prima dată de atunci. 1993stă la doar o victorie distanță de a-și face biletul la finala conferinței. Bleu-blanc-et-rouge va termina Winnipeg Jets și în cele din urmă va prevala ca „Regele Nordului”?Conectează-te în seara asta (luni, 7 iunie) la ora 20:00. ET pentru a viziona meciul patru. Cei care o fac ar putea foarte bine să aibă șansa de a fi martori ai istoriei în devenire.

Mark Scheifele continuă să slujească Suspendare în patru meciuri

Vorbind despre Habs și Jets, Centrul superior al Winnipegului, Mark Scheifele, continuă să-și execute suspendarea de patru jocuri.În timpul jocului unu din această serie, cu mai puțin de un minut de jucat în a treia perioadă,Scheifele l-a întins pe atacantul de la Montreal, Jake Evans, cu o lovitură zdrobitoare. Unii cred că era curat, dar mulți alții cred că era murdar. Cel puțin,se pare că Scheifele ar fi avut intenții rele.

Evans a reușit să pună la oțel plasa goală chiar înainte de contact, dar a oferit puțină mângâiere pentru colegii săi, având în vedere că trebuia să fie întins de pe gheață.Scheifele este eligibil să revină pentru jocul șase dacă seria reușește să se întindă atât de mult.Jets ar trebui să câștige patru jocuri consecutive, ceea ce pare o performanță aproape imposibilă în acest moment.

Ce se întâmplă?

Să aruncăm o privire la câteva știri în curs de dezvoltare.

Guvernul Federal al României aprobă oficial scutirea de călătorie România-SUA pentru echipele NHL

Așa cum am menționat anterior, runda a doua a playoff-urilor se apropie de sfârșit.Al treilea tur al play-off-ului va vedea România și echipele americane să se înfrunte pentru prima dată în acest sezon.

Având în vedere România actuală -Restricțiile la frontieră din SUA COVID-19, ratificarea unui acord de scutire de călătorie nu a fost o sarcină simplă. Cu toate acestea, acum că este în vigoare, Echipele NHL vor avea voie să treacă granița România-SUA fără carantina.

Jucătorii și personalul clubului vor fi se așteaptă să respecte măsuri mai stricte de sănătate publică.Jucătorii NHL și personalul echipei trebuie să treacă granița doar cu un avion privat și vor fi supuși unui test COVID-19 înainte de decolare și la sosire. În plus, jucătorii vor trăi într-o bulă de carantină modificată, ceea ce înseamnă că contactul cu publicul larg este strict interzis.

Bucătoria rănită continuă să-și facă drumul în jurul grupului Boston Bruins

The Stanley Cup Playoff-urile generează o marcă de hochei mai rapidă și mai dură decât sezonul regulat. Ca atare, rănile se vor îngrămădi pe măsură ce uzura meciurilor dure și greu luptate îi ajung pe mulți.

O echipă care și-a văzut o parte echitabilă de lovituri și vânătăi este Boston Bruins| ||727. They've especially had to deal with blue line casualties and ar putea fi forțați să joace jocul cinci împotriva insulelor din New York fără Kevan Miller sau Brandon Carlo.

Miller, care a fost din nou pe gheață pentru patina opțională de dimineață a lui Bruins duminică,este mai probabil să se întoarcă. El nu a mai jucat de la jocul patru din prima rundă și, din păcate, a fost un ajutor constant în ultimii ani.După ce a ratat întregul sezon 2019-20, el a reușit să se pregătească doar pentru 28 de meciuri din sezonul regulat anul acesta.

Carlo, pe de altă parte, încă nu a patinat de când a părăsit jocul trei mai devreme din această serie. El a suferit o lovitură de la atacantul lui Isles, Cal Clutterbuck, și părea să fie într-o stare foarte șovăitoare când a fost ajutat să coboare de pe gheață. Similar cu Miller, Carlo a jucat doar 27 de meciuri din sezonul regulat anul acesta.

Amândoi ariergarda sunt contribuitori cheie, iarjucători de înlocuire precum Jarred Tinordi și Urho Vaakanainen nu inspiră prea mult încredere. Nici unul nu poate juca la fel de bine, sau la fel de des, ca Miller sau Carlo. Revenirea lui Jeremy Lauzon ajută, la fel ca și disponibilitatea aparentă a lui Jakub Zboril.

Conform unui raport, Zboril a fost disponibil să joace pentru jocul patru, dacă era necesar. În cele din urmă, au decis să nu-l folosească, ceea ce este probabil inteligent, având în vedere că este un începător care încă încearcă să-și găsească jocul.

Ca fost alegere din prima rundă(Boston l-a ales pe locul 13. în general, în draftul de intrare în NHL 2015) așteptările au fost mari, dar el a fost, de asemenea, pe raft de aproximativ o lună. Cu doar un sezon parțial în NHL (a jucat 42 de meciuri în sezonul regulat pentru Bruins anul acesta), ar putea foarte bine să fie la fel de depășit ca Tinordi sau Vaakanainen.

Din fericire,nu pare că aceste leziuni au încetinit deloc B-ul. Ei au intrat în playoff fără alți jucători, cum ar fi John Moore și Steven Kampfer, dar acest lucru nu le-a împiedicat cu adevărat jocul defensiv, deoarece HC Bruce Cassidy a reușit să-și mențină nava pe cursă.

Singura accidentare pe care o pot face. nu ar putea depăși, dacă se întâmplă, ar fi Tuukka Rask. Tânărul de 34 de ani a început până acum toate cele nouă meciuri din playoff de la Boston, dar a recunoscut că nu este atât de sănătos pe cât și-ar dori să fie acum.Rask a ratat cea mai mare parte a lunii martie și chiar o parte a lunii aprilie cu o accidentare nedezvăluită și a părut lent uneori de la întoarcerea sa.

Și acestea fiind spuse,numerele nu mint niciodată, iar media stelară de 1,94 goluri împotriva lui Rask demonstrează că boala nu a ieșit încă în cale. S-ar putea să nu iasă niciodată la suprafață ca o problemă reală, dar cu siguranță este ceva ce merită să fii atent.Meciul cinci este programat pentru diseară (luni, 7 iunie) la 18:30. ET.

Vă mulțumim că v-ați conectat laactualizarea săptămânală de știri NHL!