Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Landmark for McDavid, but can the Oilers make a run at the Stanley Cup?
NHL News

Reper pentru McDavid, dar pot Oilers să alerge la Stanley Cup?

Conor McDavid a avut din nou un sezon de punctaj prolific. În acest weekend, a devenit al nouălea jucător dinNHL care a marcat cel puțin100 de puncte în primele 53 de jocuri ale sezonului, but the Edmonton Oilers captain wants more than individual success.

Meciul de sâmbătă a însemnat că McDavid se alătură unei liste exclusive de jucători care au reușit o astfel de performanță, inclusiv oameni precum Wayne Gretzky, Mario Lemieux, Jari Kurri, Phil Esposito și mulți alții.

Deși este clar că McDavid este concentrat pe obținerea măreției, după ce a câștigat mai multe premii MVP, principalul său obiectiv este câștigarea campionatelor și trofeelor ​​pentru echipa sa. Oilers au trei talente de talie mondială care conduc echipa înainte, sub forma luiConor McDavid, Leon Draisaitl și Darnell Nurse.

Faptul McDavid continuă să bată recorduri și este recunoscut drept cel mai rapid și mai interesant marcator individual din ligă, înseamnă că această echipă Oilers ar trebui să facă eforturi pentru mai mult în fiecare an.

În momentul în care locurile din Playoff sunt acum blocate pentru sezonul 2020/21, putem vedea clar că majoritateafacătorilor de cote au peOilers la un favorit extern, cu cote care plutesc undeva în jurul valorii de 20.00| ||668.

Edmonton Oilers Pentru a câștiga Cupa Stanley
20,00
Sports Interaction
Edmonton Oilers Pentru a câștiga Cupa Stanley
19.00
PowerPlay

Au Oilers vreo șansă la Cupa Stanley anul acesta?

Oilers vor termina pe locul doi în Divizia Nord în acest sezon, fiind deja calificați înPlayoff-urile NHL. The Oilers haven’t won the Stanley Cup de la șirul lor de victorii din anii '80. Accentul pentru Oilers se concentrează acum în meciul 1 din Playoff, gata să concureze și să joace mai bine ca întotdeauna.

Victoria asupra liderilor din Divizia Nord, Canucks, le va oferi Oilers o oarecare încredere, după ce s-au luptat împotriva unora. dintre echipele de top din acest sezon.Dar, lista Edmonton nu este nici pe departe la fel de rapidă ca Vegas, Colorado sau Tampa Bay.

În epoca McDavid-Draisaitl, Faptul că Oilers nu aduc acasă argintăria este îngrijorător și ceva la care recrutorii trebuie să acorde atenție mai devreme decât mai târziu. Cellipsa unui portar consecvent și incapacitatea de a se apăra a însemnat că există o mare dependență excesivă de cele două superstaruri ofensive.

Face planul de joc defensiv atât de ușor pentru adversari . Opriți cele două stele, opriți-i pe Oilers.Mike Smith le-a oferit Oilerilor mult mai mult, dar nu se potrivește cu calitatea lui Tuukka Rask, Andrei Vasilevskiy, Marc Andre-Fleury, Philipp Grubauer sau chiar Portarii rivali din Divizia de Nord, Carey Price și Frederik Andersen.

La fel de bun cum a fost Smith în anumite momente în timpul sezonul, nu va ramane la nivelul cu nicio consecventa. Acest lucru este destul de diferit în comparație cu jucătorii menționați mai sus.

Lucrul bun pentru conducerea Oilers este că știu ce trebuie să repare. Când o fac, este încă de văzut, dar având în vedere talentul ofensiv pe care îl au în carte, ei trebuie să facă aceste înlocuitoare dacă vor să facă forță pentru Cupa Stanley.

O combinație de lipsă fundamentală a unui Omul defensiv nr. 1 și o incapacitate generală de a se apăra, mai ales sub presiune, îi lasă cu mâna scurtă atunci când vine vorba de criză.Cu toate acestea, atâta timp cât Draistail și McDavid joacă, ei au întotdeauna o șansă.