Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Kucherov, Point Lead Lightning To Game One Victory
NHL News

Kucherov, Point Lead Lightning la victoria în primul meci

Fulgerul din Tampa Bay le-a reamintit tuturor de ce sunt ei în cursStanley Cup campioni, învingându-i pe Montreal Canadiens cu 5-1 pentru a lua primul meci acasă luni seară.

Nikita Kucherov a condus drumul cu două goluri și un assist, toate acestea au venit în a treia perioadă. Siria istorică de goluri a lui Brayden Point s-a încheiat în sfârșit, dar a reușit totuși să acumuleze trei pase decisive. Nu ar fi surprinzător să vezi că oricare dintre jucători ia acasă trofeul Conn Smytheavând în vedere că ambii au fost fierbinți de-a lungulplayoff-urile NHL| ||659

Jocul doi din această serie este programat pentru miercuri, la ora 20:00. ET. Va fi, de asemenea, la Amalie Arena, iar Habs-ul speră, cu siguranță, că va reuși să reușească lucrurile pe drum înainte de a se îndrepta acasă pentru jocurile trei și patru.

Fără prea mult timp, să haideți. scufundă-te exact în ceea ce s-a întâmplat în primul joc.

Cine a fost cea mai bună echipă?

Acest joc a fost uneori aproape, but the Lightning did a great job of creating scoring chances without sacrificing defence pentru cea mai mare parte a acestuia.

De fapt,Tampa Bay  priceperea ofensivă a întrerupt o serie impresionantă de la Montreal. Steven Stamkos a reușit să tragă o lovitură pe lângă portarul lui Canadiens, Carey Price, în jocul de putere. A fost primul gol pe care Habs-ul l-a permis în scurt timp de la meciul patru din prima rundă împotriva lui Toronto Maple Leafs.

Montrealul este cel mai bun când poate să păstreze jocul încetinește, deoarece au tendința de a excela prin distrugerea celeilalte echipe într-o confruntare defensivă, cu scoruri mici. Din păcate, acest joc nu a fost deloc asemănător, deoarece Canadiens nu au reușit să suprime niciuna dintre aripile rapide ale lui Bolts sau evadele creative. Acest joc a fost totul despre rapiditate și execuție—două lucruri la care Lightning sunt mult mai buni.

Pe scurt,  Tampa Bay a fost echipa mai bună și au meritat absolut să câștige.

Tampa Bay domină cea mai mare parte a primei perioade

Ambele echipe au ieșit zburând pe poartă,și ritmul jocului a rămas relativ rapid pentru toate cele trei cadre . Lucrurile au arătat destul de bine chiar și în primele câteva minute, deoarece loviturile au fost egalate la patru de ceva timp. Cole Caufield continuă să arate periculos și a avut câteva șanse bune de marcat la început, dar a încheiat seara fără puncte și doar două lovituri.

Tampa Bay a generat șanse de marcare de calitate superioară care au contribuit la deschiderea jocului. Ei au fost recompensați cu puțin peste șase minute după ce apărătorul Erik Cernak a realizat primul său număr din postsezonredirecționând o pasă grozavă a lui Ondrej Palat. Point a primit o asistență secundară la gol, iar preluarea sa cu doar șase secunde înainte a făcut în cele din urmă posibilă întregul joc.

Jocul rămâne aproape în a doua perioadă

A doua perioadă a fost doar la fel de intens ca primul. La aproximativ cinci minute de la cadru, Cernak a dat pucul, dar Ryan McDonagh a reușit să-l recupereze. La mai puțin de un minut mai târziu, Blake Coleman a ridicat pucul dintr-un ricoșet și l-a șutat pe lângă Price pentru a-i aduce Bolts în avantaj cu 2-0.

Golul a ajuns să fie dat lui Yanni Gourde în loc de Coleman| ||710, which has special significance since Gourde is a Quebec native. After all, a player scoring against their hometown team is always a feel-good milestone. Especially in a game this important.

Fulgerul se mândrește că joacă un joc complet, ceea ce înseamnă că jucătorii lor nu ezită când vine vorba de a lăsa totul pe gheață. Din păcate, acea mantră are uneori un preț, deoarece Alex Killorn părea să sufere o durere semnificativă după ce a blocat fără teamă o palmă lui Jeff Petry. El a jucat doar patru ture după incident, inclusiv doar una în a treia perioadă.

În timpul conferinței de presă de după meci, antrenorul principal de la Tampa Bay, Jon Cooper, nu a avut niciuna. actualizări despre starea actuală a lui Killorn. Nu se știe dacă va fi sau nu capabil să se pregătească pentru jocul doi.

Cu puțin peste două minute rămase, Ben Chiarot a găsit un pic de noroc când a marcat la un dublă abatere. Generarea de lovituri de puncte și prăbușirea fileului este probabil cel mai bun pariu al Canadiensului când vine vorba de a marca în această serie, deoarece Andrei Vasilevskiy este marcat chiar acum.

Stelele fulgerului au preluat controlul în a treia perioadă|| |727

There's a reason why the NHL este una dintre cele mai volatile ligi din sportul profesionist. Uneori, zeii hocheiului dau, iar uneori ei ia.

Exact două minute în acest cadru, Nikita Kucherov a restabilit avantajul de două goluri a lui Bolts datorită unui joc greșit al lui Chiarot| ||734. He attempted to swat the puck out of the air, and it went off his stick and in. Scoring on a double deflection was very lucky, and Chiarot's misstep ultimately evened out his game one fortune.

De acolo,porțile s-au deschis când Kucherov a marcat din nou aproximativ nouă minute mai târziu. Acest gol a fost mult mai aproape de marca sa înregistrată decât de un carambol norocos, în timp ce a smuls acasă un șut din fanta înaltă în urma unei victorii la fațare de la Punct.

Așa cum sa menționat anterior, Steven Stamkos broke the Canadiens' penalty-killing streak with just over one minute remaining. Acest gol a avut Stammer scris peste tot, deoarece el a marcat multe din acel flanc lângă semi-borduri de-a lungul carierei saleîn special în jocul de putere.

Cine va câștiga jocul doi?

Mulți se așteaptă ca Montrealul să iasă mai puternic în jocul doi|| |752, but beating the Lightning at home is a tough task for any team these days.

Jocul de putere al lui Tampa Bay este absolut letal, înscriind într-un clip doar timid. de 38 la sută. Acasă, este chiar mai bine, cu cât acest număr crește până la 45,5 la sută.

Pe scurt, Habs-ul va trebui să facă tot ce le stă în putință pentru a rămâne în afara cutiei. Montreal a mers, de asemenea, 0-2 în jocul de putere în jocul unu și va trebui să înceapă să valorifice, deoarece aceste oportunități vor fi puține și departe de apărarea disciplinată și zgârcită a lui Lightning.

Fani și personalul media. au numărat Canadienii în fiecare serie până acum, așa că poate părea o prostie să te îndoiești de ei. Antrenorul lor principal, Dominique Ducharme, nu se va întoarce pe bancă până la meciul trei din cauza protocoalelor COVID-19.

Toată lumea adoră o poveste bună despre Cenușăreasa, dar o victorie la Montreal în Tampa Bay pare a fi încă foarte puțin probabilă. . Lucrurile pot fi altfel odată ce această serie se schimbă la Centrul Bell, dar tfulgerul ar trebui să poată câștiga jocul doi la Amalie Arena.