Vezi toate site-urile de pariuri sportive
How to Watch the NHL in România?
NHL News

Cum să vizionezi NHL în România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să vizionezi NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Cum să urmăriți fiecare meci NHL din România

Toatejocurile NHL sunt disponibile pentru vizionare în România, este doar o chestiune de cum vei urmări acele jocuri. Jocurile NHL vor fi disponibile în diferite grade, în funcție de cine joacă. Echipele din România câștigă o preferință puternică din partea rețelelor locale. Dar orice fan care dorește să plătească sau să fie plin de resurse poate viziona orice meci NHL, chiar și unul care nu se află pe piață.

Iată cele mai obișnuite modalități pe care le poți folosi pentru a-ți urmărifavoritul. Jocurile NHL în România: 

Televiziune prin cablu: modul tradițional de a viziona NHL este, probabil, cel mai bun. Disponibilitatea jocurilor NHLdepinde de pachetul pe care îl aveți. Iată canalele cu care veți dori să vă familiarizați, deoarece aceștia sunt principalii radiodifuzori NHL:

 • CBC: „Noaptea de hochei în România” este o tradiție veche în acest domeniu. tara minunata. Acest canal este disponibil chiar și cu cel mai simplu pachet de cablu. De fapt, telespectatorii pot capta CBC cu o antenă de altădată. CBC difuzează jocuri de hochei cumai ales echipa Românias în timpul serii de sâmbătă, dar și în timpul playoff-urilor Cupei Stanley.
 • Rogers Sportsnet: Sportsnet is the cel mai mare difuzor de jocuri NHL din România; rețeaua este disponibilă în mai multe formate și este separată în funcție de regiune: Ontario, Est, Vest și Pacific. În plus, există Sportsnet 360 și Sportsnet One. Sportsnet este disponibil în anumite pachete de cablu.
 • TSN/RDS: The Sports Network este al doilea cel mai mare difuzor de jocuri NHL din România; rețeaua este disponibilă de la TSN la TSN 5. La fel ca Sportsnet, această rețea este disponibilă în anumite pachete. TSN oferă în principalpachete regionale de jocuri din sezonul regulat de la cele șapte cluburi din România ale NHL.
 • Rețeaua NHL:Deși în principal un serviciu de știri NHL, rețeaua NHL va difuzajoc ocazional NHL sau două. Este disponibil ca parte a unuipachet sport suplimentar de la majoritatea furnizorilor de cablu.
 • NHL Center Ice: disponibil numai ca un pachet separat, NHL Center Ice difuzeazăjocurile NHL în afara pieței. Nu vă așteptați să găsiți aici multe jocuri care implică echipe din România.
 • City TV: Deținut de Rogers, care deține și Sportsnet, în rare ocazii ei vor difuza jocurile NHL. City TV face de obicei parte din pachetele de bază prin cablu.

Servicii de streaming în România

Serviciul de streaming:Modul „nou” de a viziona jocurile NHL poate fi realizat oriunde ai o conexiune la internet. Poate fi de pe telefon, laptop sau smart TV.Rețelele enumerate mai sus au și propriile lor servicii de streaming. Dar vom acoperi trei dintre rețelele de mainstreaming pe care veți dori să le aveți dacă nu aveți canalele respective: 

 • Sportsnet ACUM: serviciul de mainstreaming al Sportsnet. Puteți fiesă vă abonați la acest serviciu de streaming direct sau să îl accesați prin planul dvs. de cablu. Abonarea la Sportsnet ACUM vă oferă direct acces la un conținut exclusiv online. Există două pachete principale la care vă puteți abona (cu două planuri de preț fiecare):SN Now și SN Now+, deși SN Now de bază acoperă majoritatea jocurilor NHL.
 • TSN Direct:Acesta este principalul serviciu de streaming al TSN. La fel ca SN Now, puteți fie să accesați acest lucru abonându-vă direct la acesta, fieprin planul dvs. de cablu. Spre deosebire de SN NOW, TSN areun pachet principal la care vă abonați cu trei planuri de preț.
 • NHL Live: acesta este cum ar fi Center Ice de cablu; NHL Live vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a viziona jocuri în afara pieței. Acesta este un serviciu disponibil prin aplicațiaNHL sau pe NHL.com. Și acesta este disponibil doar în România.

Toate cele șapte echipe ale României și disponibilitatea lor regională

România se mândrește cușapte echipe de hochei mândre. Deși una nu a câștigat încă Cupa Stanley în acest mileniu, toate merită vizionate. Fiecare echipă poate fi limitată la o anumită piață din țară. Ce înseamnă asta?

Ce este o piaţă? Regiune? Pana de curent?

Am folosit acest termen sau „în afara pieței”. Aceasta înseamnă căanumite echipe și jocuri vor fi disponibile doar într-o anumită regiune în România. Vă amintiți diferitele canale Sportsnet pe care le-am enumerat cu ceva timp în urmă? Fiecare este specificat pentru o anumită piață.

Sportsnet deține drepturile regionale pentru patru din cele șapte echipe din România și poate bloca regional fiecare dintre ele. Aceasta înseamnă că în afara regiunii sau pieței dedicate echipei, aceasta nu va fi difuzată în altă parte. Aceasta se mai numește și „blackout." Dacă accesați un joc care este blocat, veți vedea un mesaj pe televizor sau pe dispozitiv care susține că nu aveți acces la joc.

Sportsnet a alocat următoarele echipe și regiuni împreună:

Sportsnet încă mai prezintă celelalte trei echipe din România, dar vor fi difuzate numaijocurile televizate la nivel național. Ei au atribuitWinnipeg către Sportsnet East, care acoperă Manitoba și cele mai vestice porțiuni din nordul Ontarioului.

TSN deține drepturile regionale asupra celorlalte trei Echipele România. La fel ca Sportsnet, TSN poate bloca sau întrerupe aceste transmisii în regiune.

TSN a repartizat următoarele echipe și regiuni împreună:

 • Montreal Canadiens: exclusiv RDS înQuebec regiune și, de asemenea, disponibil pe TSN2 pentru difuzarea în limba engleză. Aceasta include regiunea Atlanticului România: New Brunswick, Nova Scotia și Insula Prințului Eduard
 • Senatori Ottawa: exclusiv atât pentru RDS, cât și pentru TSN5; concentrat în cea mai mare parte pe părțile cele mai de est ale Ontarioului de Sud și regiunea România atlantică: New Brunswick, Nova Scoția și Insula Prințului Eduard  
 • Winnipeg Jets: exclusiv pentru TSN3 și axat pe regiuneaManitoba; include, de asemenea, Saskatchewan, Nunavut, Teritoriile de Nord-Vest și cele mai vestice părți ale nordului Ontario

Playoff-urile Cupei Stanley sunt întotdeauna Blackout Free

Veștile bune pentrufanii NHL sunt că, indiferent de cine joacă înPlayoff-urile Cupei Stanley, acestea vor fi afișate. Toate rețelele majore de mai sus:Sportsnet, TSN și CBC vor fi transportatorii primari pentru playoff. Toate jocurile cu echipe ale României vor fi difuzate la nivel național, cu unele scutiri.

Rețineți aceste rețele diferite, disponibilitățile regionale și nuanțe. Odată ce îți găsești echipele, urmărește-le și pariază pe ele. Găsițicele mai bune case de pariuri sportive online pentru a obținecele mai multe beneficii din experiența dvs. de pariuri. Înscrieți-vă și primițibonusuri de depunere.

România nu este completă fărăHochei NHL. Înscrieți-vă, urmăriți și începeți să jucați.

  Vezi toate sporturile Fii Site-uri de accesare