Miercuri, 18.04.2018 - 04:45 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 18/04/2018 - 04:45 EDT

România's Got Talent: patru perspective viitoare NHL la Campionatele Mondiale IIHF U18 2018

România's Got Talent: Four Future NHL Prospects at the 2018 IIHF World U18 Championships

IIHF masculin U18 Championships România Prospects

Connor McDavid. Matei Barzal. Matei Dumba. Aceștia au fost doar câțiva copii din România care și-au făcut un nume în acest turneu înainte de a deveni vedete înNHL.În timp ce turneul U-18 zboară sub radar, reprezintă o oportunitate excelentă de a vedea nu numai vedetele de mâine, ci și hocheiul de cel mai înalt nivel dintre jucătorii încă în dezvoltare. Ne uităm la patru dintre cei mai buni jucători din România din echipă, care sunt cel mai probabil să aibă un impact și să devină viitori potențiali NHL.

Alexis Lafreniere (Atacant #11)

Echipă: | ||672Rimouski Oceanic (QMJHL)
Trage: 
L

Totul începe cu fenomenul de 16 ani deja supranumit ca următorul lucru important în hochei. Lafreniere îi sfâșie în prezent pe juniori cu 80 de puncte în 60 de jocuri cu Rimouski și este considerat cel mai bun prospect pentru draftul NHL 2020. Interulul născut în Quebec a marcat deja două goluri în două meciuri înainte de campionatul mondial și a avut șase puncte în șase meciuri în World U-17 Hochei Challenge de anul trecut.

Descris de cercetași ca un atlet care poate domina singur jocurile cu darurile sale naturale ofensive - o abilitate ciudată de a transforma situațiile dificile în șanse de gol. Cu o zi de naștere târzie și deja la 6'0”, Lafreniere este încă în creștere fizic și atletic și este gata să uimească în turneul din acest an, care nu va face decât să se adauge la hype-ul său în creștere rapidă.

Peyton Krebs (# 21 Atacant)

Peyton Krebs

Echipă:Kootenay Ice (WHL)
Trage: L

Krebs este un alt atacant talentat și un creator de joc uluitor. Nu are același hype ca Lafreniere, dar este un prospect de elită și un viitor star NHL. Un extremă stânga, Krebs este rapid și incitant și joacă cu multă pasiune. El este încă în creștere, dar la 5'11”, este agil și priceput la mișcarea pucului. El are, de asemenea, una dintre cele mai bune lovituri la încheietura mâinii.

Albertanul are 60 de puncte în 73 de jocuri WHL și a marcat șase puncte în World U-17 Hochei Challenge de anul trecut. După ce tocmai a împlinit 17 ani, Krebs este eligibil pentru draftul NHL 2019 și va fi o completare binevenită pentru orice echipă NHL care caută o infracțiune.

Matthew Robertson (Apărare nr. 3)

Matthew Robertson

Echipă: Edmonton Oil Kings (WHL)
Trage: 
L

Când vine vorba de specimene fizice, Robertson pare să crească în forma unui mare apărător de stele precum Victor Hedman. Statisticile sale ofensive nu ies din pagină, 25 de puncte în 74 de jocuri WHL cu Oil Kings, dar a marcat șase puncte în doar cinci jocuri la World U-17 Hochei Challenge.

Robertson. va fi un pivot pentru Team România și va fi printre cei mai proeminenți d-men ai lor. Numai mărimea lui, 6'3" 195 lbs., îl face o amenințare, dar se adaugă la asta șutul său în plină expansiune și ofensiva în curs de dezvoltare și ar putea fi un viitor apărător din top-4 din NHL. De acum, el rămâne o enigmă, dar are acest turneu. pentru a-și face simțită prezența.

Kevin Bahl (Apărare nr. 2)

Kevin Bahl

Echipă: Ottawa 67's (OHL)
Trage:L

Bahl va adăuga focul în fulgerul acestor tinere echipe Românias România. Bahl este un apărător în devenire, care nu va scoate numere fantastice. sau evidenția rolele, dar va fi o componentă majoră a echipei România și a viitoarei sale echipe NHL. La 6'6" 225 lbs, el este monstrul care va fi cel mai mare apărător al echipei.

Un al doilea proiectat. rundă NHL draft perspective pentru 2018, Bahl poate lovi și instincte puternice de hochei. El primește ocazional penalty rău sau două și ar putea încă să-și îmbunătățească contribuția la infracțiune, dar prezența lui și elementele intangibile compensează mai mult acest lucru. Urmăriți-l îndeaproape în timpul turneului, deoarece ar putea face câteva jocuri mari care să influențeze impulsul echipei.

Cele mai bune pariuri sportive din România pentru Campionatul Mondial de hochei IIHF

Aprilia are o rușine de bogății pentru România în hochei. ExistăPlayoff-ul Cupei Stanley dar Campionatul Mondial de hochei sub 18 ani va fi la fel de spectaculos. Îl puteți viziona pe TSN și mergeți la România-friendly casele de pariuri online pentru a plasa pariuri.

Găsiți recenziile detaliaterecenzii pentru a afla mai multe despre aceste cărți și despre cum funcționează totul.

  Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12522021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1273
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să vizionezi NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

  Știri NHL - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montrealul a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.