joi, 16.03.2017 - 11:33 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 16/03/2017 - 11:33 EDT

Cote Edmonton Oilers pentru a câștiga Cupa Stanley 2017

Edmonton Oilers Odds To Win The Stanley Cup 2017

Cote pentru câștigătorii definitivi Edmonton Oilers 2017

De la Taylor Hall, la Ryan Nugent-Hopkins, Nail Yakupov și Connor McDavid, o mulțime de talent brut a aterizat în „Orașul Campionilor” în ultimii șapte ani. Hall și Yakupov au trecut mai departe, iar schimbarea chimiei echipei i-a ajutat peOilers. Edmonton a fost puternic în afara poarta de start a NHL 2016-17 cu un record de 7-2-0 în octombrie și de atunci au fost în vânătoarea playoff-urilor. În prezent, pe locul patru în Divizia Pacific, Oilers sunt la trei puncte în spatele lui Anaheim în lupta pentru locul doi. Iată șansele de câștigare definitivă a Cupei Stanley de la Edmonton Oilers oferite de Bodog.

Edmonton Oilers Bodog Sportsbook 2017 Stanley Cup Futures Bettings Odds

Etichetat cu un preț general de +2500 pentru linia monetară a Campionatului NHL, Edmonton se află în spatele celor 13 echipe pentru a ridica Cupa pe BodogViituri NHL bord. Cifrele sunt puțin mai bune pentru a revendica titlul Conferinței de Vest, deoarece cota lor este de +1200 în cursa respectivă. Niciuna dintre aceste linii nu este foarte surprinzătoare, deoarece Oilers s-au certat recent, deoarece tocmai au postat un record recent de 4-5-1. Înainte de a renunța marți cu o distrugere cu 7-1 a lui Dallas, marcarea a fost o problemă pentru Edmonton, deoarece au marcat un gol sau mai puțin în opt dintre cele șaisprezece confruntări anterioare. În general, Oilers sunt pe locul 12, cu o medie de 2,81 GPG, iar cele 2,57 goluri permise pe meci sunt bune pentru cel mai bun loc al 11-lea în NHL.

Bătăliile de poziționare în timpul cursei NHL vor fi grozave. Fani mari ai acțiunii Fire on Ice, ne place faptul căCalgary și Edmonton joacă amândoi hochei semnificativ în martie. Un playoff lung de către oricare dintre echipele Alberta ar fi cu siguranță un impuls în timpul a ceea ce a fost o pauză fiscală în Oil Country. În timp ce seria sezonului regulat Battle of Alberta s-a încheiat deja, Oilers i-au depășit pe Flames cu 21-11 în timpul unei lupte cu 4-0, acea rivalitate s-ar putea încinge ca o parte din playoff pentru prima dată din 1991. Una dintre cele mai bune porțiuni ale Anul pariurilor sportive, este sezonul de patru ecrane, deoarece pariorii urmărescNBA curse de playoff, NCAAB March Madness și MLB Antrenamente de primăvară.

Următorul meci al echipei meleEdmonton Oilers

Scenariul StatsGuru: Edmonton este un amestec frumos de tinerețe și experiență. Connor McDavid s-a ridicat la înălțimea sa înaltă, deoarece se află într-o egalitate în trei cu Brad Marchand și Patrick Kane, cu 79 de puncte în cursa de punctajNHL. În al doilea sezon complet, Leon Draisaitl a fost un star cu 58 de puncte în 69 de jocuri. Milan Lucic și Patrick Maroon au jucat ambii o mulțime de hochei postsezon cu Boston și Anaheim. Într-un vest larg deschis, o investiție de zece unități oferă un randament de 250 de unități laBodog. Asta merită să facem un salt de credință pentru ca Oilers să aducă Cupa înapoi în Alberta pentru prima dată din 1990. 

Edmonton Oilers Odds to make the Playoffs

Numărând competiția lor acasă împotriva Bostonului în această seară , Oilers mai au 13 concursuri pe lista lor. Cu douăsprezece puncte în spatele lui Chicago pentru primul loc în Conferința de Vest și cu zece puncte în spatele San Jose înDivizia Pacificului, Edmonton este prea îndepărtat în acele curse. Asta lasă locurile al doilea și al treilea în Pacific plus două locuri Wild Card la îndemână pentru Oilers, care au șanse favorabile pentru a ajunge în playoff. Edmonton este cu patru puncte înaintea St. Louis și cu opt față de Los Angeles în cursaWild Card. Cu un meci în mână pe ambele, Anaheim și Calgary au trei și, respectiv, un punct de avans în ceea ce este o bătălie toridă pentru a doua și a treia cap de serie din Divizia Pacificului.

Cel mai simplu, numărul magic al Oilers pentru a câștiga un loc în al doilea sezon este nouă – cinci victorii plus patru înfrângeri Kings, de exemplu. Cât de departe credeți că se va răspândi slick-ul playoff-ului Oilers? Ne-ar plăcea să auzim de la fanii NHL prin secțiunea noastră de comentarii pe Facebook de mai jos. Când este timpul să parieze pe NHLStanley Cup playoff-uri, România 'Cappers care nu au scăpat de strânsoarea nedreaptă a schemelor de loterie Provincial Sports ar trebui să verifice experții în hochei enumerați în CSB.top cinci case de pariuri sportive tabel. Accesul este la un simplu clic distanță, iar înregistrarea contului este disponibilă non-stop în fiecare zi.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc în clasamentul NHL Entry Draft 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12272021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, la fel ca cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1248
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățile pecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată mai multe moduri de aviziona NHL în România.

  Știri NHL - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montrealul a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.