Dum. 14.02.2016 - 14:55 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 14/02/2016 - 14:55 EST

Detroit vs Boston: NHL Original Six Squads Clash in Matinee Action in Motor City

Detroit vs Boston: NHL Original Six Squads Clash in Matinee Action in the Motor City

Detroit Red Wings: Un sfert de secol de excelență continuă

Întotdeauna reîncărcându-se, Red Wings caută să facă un sfert de secol de victorie în Motor City. După ce au înregistrat un record de 17-57-6 - Wings au ratat playoff-urile în sezonul 1985-86 NHL, dar Detroit a revenit cu un scor de 34-6-10 în anul următor și și-a început actuala rundă de a câștiga un loc post-sezon în 24 de ani. anotimpuri drepte. Aceasta este cea mai lungă serie din sporturile profesioniste „Big Four” din America de Nord. Aflat pe locul al treilea, la un punct în spatele Bostonului în Divizia Atlantic, Red Wings a ajuns la un record de 10-5-2 de la începutul lunii ianuarie.

Boston Bruins: Războinicii rutieri continuă să se joace în concursuri. a jucat în afara Beantown

În afară de Washington Capitals, care câștigă indiferent unde joacă, nicio echipă nu a fost mai fierbinte pe drum decât Boston, care se află cu 18-5-3 departe de TD Garden în acest sezon. Jucând al treilea dintr-un drum de șase meciuri, Bruins au câștigat două la rând, cu 6-2 la Winnipeg și 4-2 în Minnesota, iar acum au câștigat șase consecutive ca vizitatori. După ce s-a împiedicat de un record de 1-4-1 pentru a începe Anul Nou, Boston s-a luptat cu un record de 9-3-1 în ultimele treisprezece concursuri. Atacul i-a adus pe Boston, deoarece 2,96 GF/PG este a treia cea mai bună notă a NHL, în timp ce 2,73 GA/PG ocupă locul 21 în general.

Decizia NHL Boston vs Detroit: Tuukka Rask (20 -16-5 GAA 2.55) înfruntându-se pe Petr Mrazek (21-10-5 GAA 1.94) este duelul portarului în această după-amiază. Acum, la al patrulea sezon, Mrazek a preluat domnia în calitate de jucător titular al Wings, iar GAA de 1,94 este în prezent cea mai bună notă din NHL. După ce a permis cinci goluri la 32 de șuturi, în timpul înfrângerii Bruins cu 9-2 pe teren propriu cu Los Angeles, marți, Rask a revenit cu o performanță de 34 de salvari în timpul victoriei Bruins de la Winnipeg două nopți mai târziu. Detroit a jucat ultima dată vineri când a renunțat la o decizie de 3-2 (SO) acasă împotriva Colorado Avalanche. Înțelegând că sunt războinici de drum, Boston joacă jocuri consecutive și acesta este al patrulea meci al Bruins în șase zile. Mergem cu Red Wings odihniți aici, cu un pariu de cinci unități pe cotele liniei de bani afișate pe tabla de pariuri NHL la casa de pariuri sportive online Bet365.

Detroit Red Wings vs Boston Bruins – Bet365 NHL Wagering Lines

Detroit Red Wings vs Boston Bruins – Bet365 NHL Wagering Lines

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7322021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||753
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.