Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Mier, 07.03.2018 - 13:16 EST

Pe măsură ce cursele de playoff se strâng, echipele din România NHL avansează până în martie

Poate Calgary să profite de Un program slab?

În timp ce am menționat că majoritatea echipelor din România NHL s-au stabilit deja ca fiind probabil să fie sau nu în playoff, singurii avarii din acea ecuație suntCalgary Flăcări. În dimineața zilei de 7 martie, Flames se află pe locul 11 ​​în Conferința de Vest, la trei puncte dintr-un loc în playoff, cu 15 meciuri rămase. Din fericire pentru Flames, fani, următoarea perioadă pe care o are Calgary este un loc în care ar putea fi obținute o mulțime de puncte în clasament.

Calgary, în timp ce Buffalo, Ottawa, NY Islanders și Edmonton sunt disponibile pentru următoarele patru jocuri și Niciuna dintre acele echipe nu va ajunge probabil în playoff. Buffalo și Ottawa s-au alimentat de jos în ligă pentru cea mai mare parte a sezonului, iar dacă Flames pot acumula puncte în clasament în această perioadă, perspectivele lor de playoff vor fi mai bune pentru asta. Restul sezonului din Calgary este categoric mai dur, așa că se pare că este acum sau niciodată pentru Flames.

Va sparge Toronto în curând această scădere?

Toronto Maple Leafs is one of the two România teams that should see playoff action in the spring, but if they continue dropping games like they have, it will be another very tough 1st round matchup once again for the Leafs. Toronto enters the weekend on a four-game losing streak, and they host the defending champs from Pittsburgh on Saturday night. That's not exactly the opponent I'd want to face when looking to snap a losing skid, but the Leafs better find some answers soon. After Pittsburgh, Toronto's schedule really doesn't get a whole lot easier the rest of the way.

Da, există câteva jocuri foarte câștigabile amestecate cu două jocuri rămase împotriva Montrealului și Buffalo, împreună cu câteva alți moale, dar Leafs au încă meciuri împotriva a doi dintre cei mai buni din vest, în Winnipeg și Nashville, și mai au încă o călătorie la Tampa pentru a-i face față pe Lightning. Leafs ar trebui să poată schimba lucrurile, dar în funcție de șansele lor în fiecare seară, sprijinirea Toronto pe ML împotriva dușmanilor de calitate și stingerea lor împotriva celor mai slabi poate fi o strategie generală de urmat.

Cea mai proastă franciză din România va fi Ottawa sau Vancouver?

A fost un an greu pentru restul echipelor din România NHL (în afara Winnipegului și a celor menționate anterior) și acum este important să fim cu ochii pe cursa pentru ultimul loc, cel puțin în ceea ce privește cluburile din România.Senatorii din Ottawa dețin în prezent această distincție cu 56 de puncte, dar Vancouver nu este prea mult în urmă la 59, și chiar Edmonton (60) și Montreal (61) au o mulțime de miza în cursă. Dar când vine vorba de asta, probabil că va ajunge să fie una dintre cele două echipe menționate în titlu ca statistici avansate și testul ochilor te-ar face să crezi.

Cu soarta lor pecetluită ca loterie- cluburi legate,Vancouver și Ottawa ar trebui să fie echipe care pariorii ar trebui să dispară de cele mai multe ori în următoarele câteva săptămâni. Vancouver este un favorit acasă cu -145 miercuri, cu Arizona în oraș și numai pe numere pure, nu sunt sigur cum nu poți lua o bucată din Coyotes.

Ottawa are destul de multe meciuri grele în față, dar este meciul lor de acasă împotriva lui Calgary de vineri care se pregătește să fie un candidat principal la fade pentru Senatori. Clagary va căuta să răzbune o înfrângere cu 6-0 mai devreme cu Ottawa în acest sezon și având în vedere cum a decurs sezonul pentru cele două cluburi de atunci, îmi plac șansele Flames de a-și duce treaba la bun sfârșit.

Rezultate / FixareNHL

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7432021 NHL entry draft nu este văzut ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||764
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, parorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.