Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Luni 29.01.2018 - 15:45 EST

Ce este rezervat echipelor din România NHL după pauza All-Star

What's In Store For România NHL Teams After The All-Star Break

Va termina Winnipeg Primul în central?

The Winnipeg Jets au avut un 2017-18 grozav până acum și au ajuns la pauză cu un avans de un punct față de Nashville în Divizia Centrală. Dacă playoff-urile ar începe acum, Winnipeg ar deține capul de serie numărul 2 în Vest (Vegas ar fi numărul 1, cât de nebun este asta) și și-ar dori șansele cu avantajul pe gheață acasă - sunt 17-3-1-0 SU acasă anul acesta - pentru a face o rundă profundă în playoff. Ar depinde de Jets sau Calgary din vest, în măsura în care echipele din România merg în acel scenariu, dar Winnpeg trebuie să se mențină mai întâi pe acel loc și să treacă cu putere de aceste ultime 32 de jocuri.

Problema pt. Winnipeg în acest scenariu este faptul că au o mulțime de echipe foarte bune care le mușcă de la călcâie. Campionii în aparare a Conferinței de Vest de la Nashville sunt cu un punct în urmă, cu trei jocuri în mână, și chiar și St Louis Blues și Dallas Stars sunt la doar trei și, respectiv, șase puncte. Știu că speranța este mare chiar acum la Winnipeg, dar cred că le vedem alunecând puțin, deoarece una dintre cele trei echipe din SUA va lua coroana diviziei când totul va fi spus și gata.

Vom vedea Edmonton să-și facă forța?

Să se așeze în locul 13 din 15 echipe din Vest nu este locul în careEdmonton Oilers expected to be at this stage of the season, but that's precisely where they sit. Edmonton is 10 points behind the 8th and final playoff spot right now and with four teams tied in that spot at the moment, there is basically no margin for error for Edmonton going forward. The Oilers have to come out of the break with guns blazing and string together at least one significantly long winning streak to get back into it.

Toată lumea știe că Oilers - în ciuda recordului lor - este încă probabil să fie " cumpărători” pe măsură ce se apropie termenul limită de tranzacționare și va fi interesant de văzut câte și cât de impactante ajung să fie mișcările. Toată lumea știe că McDavid are nevoie de mai mult ajutor, iar pierderea unora dintre cei mai buni ani de la început fără apariții în playoff nu este ideală din punct de vedere organizațional pe termen lung. Dar, având în vedere că șase dintre primele nouă meciuri au rămas din pauză, lucrurile nu vor fi ușor pentru Edmonton în continuare și, dacă următoarele 3-4 săptămâni se vor grăbi spre sud, ar putea fi timpul să închidem magazinul. pentru acest sezon.

Cât de urât va deveni pentru Montreal, Ottawa și Vancouver în restul drumului?

Toate aceste trei echipe din România NHL nu sunt susceptibile să facă vreun fel de impuls în playoff în timpul finalului întindere, deși ar putea fi totuși o lovitură exterioară,Montreal Canadiens poate dovedi că mă înșel acolo. DarOttawa șiVancouver vor ajunge în modul pur „vânzare” în ceea ce privește bunurile mobile și va fi interesant să vedem care sunt activele pe care ambele organizații le consideră „mobile”. Mă aștept ca ambii să fie vânzători activi pe măsură ce termenul limită de tranzacționare se apropie.

Cea mai bună parte despre a ști ce echipe sunt probabil să fie vânzători acum este că, din perspectiva pariurilor, se transformă în „fade” grozave pe ML. Evident, șansele pe ML nu vor fi niciodată în favoarea Canucks sau Senatorilor, dar știind că este foarte probabil să piardă mai des decât să câștige, în restul lor, este un loc bun pentru a începe atunci când le handicapați jocurile și încercând să-mi dau seama cât de multă valoare există în estomparea lor.

Rezultate/EchilibreNHL

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7472021 NHL entry draft nu este văzut ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur, puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||768
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.