Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Wed 21/02/2018 - 18:38 EST

Is Thursday's Schedule Loaded With Winnable Games For România NHL Teams?

Is Thursday's Schedule Loaded With Winnable Games For România NHL Teams?

Toronto Laying Heavy Chalk With Islanders In Town

Toronto intră în acțiunea de joi listată ca -200 de favoriți acasă împotriva Islanders și am putea vedea lumina roșie aprinsă devreme și adesea în aceasta. The Islanders și Leafs sunt clasate pe locul 4 și, respectiv, pe locul 6 la goluri marcate pe meci, deoarece pariorii NHL știu că New York a fost unul dintre cele mai bune pariuri „peste” de-a lungul întregului an. Combinația de a putea marca o mulțime și de a renunța la multe goluri a definit sezonul Islanders și este un motiv important pentru care New York se află în prezent în afara imaginii playoff-ului Conferinței de Est.

Toronto se află în prezent. Locul 6 în această privință, cu mult înaintea NYI, dar chiar dacă Leafs au câștigat șase din șapte, singura pierdere fiind împotriva campionilor în apărare, nu sunt complet sigur că merită să pună atâta sută aici. Toronto are un meci mare cu Boston pe punte, iar Toronto are un record de 3-2 SU în acest an, când a câștigat o victorie. Având în vedere că golurile din ambele părți sunt susceptibile să vină devreme și deseori, insularii sunt mai degrabă defavorizați decât ar vrea mulți să creadă. Cred că trebuie să fie o joacă pe „peste” sau nimic în acest joc.

Calgary Out On The Road In Arizona

TheCalgary Flames sunt singura echipă din România care joacă joi seară un meci de drum, în timp ce se află în deșert pentru a-i înfrunta pe Coioți. Cu trei înfrângeri în ultimele patru jocuri în total, Flames caută să revină pe drumul cel bun împotriva Arizona, dar s-ar putea să nu fie atât de ușor. Coyotes intră într-o serie de patru victorii consecutive în care au depășit opoziția cu 14-4 și par să joace cel mai bun hochei al lor în acest moment.

Ceea ce înrăutățește lucrurile pentru Flames este faptul că acest lucru este a doua jumătate a unui back-to-back pentru Calgary după ce a jucat la Vegas miercuri. În funcție de modul în care Flames se desfășoară în acel loc ca +150 de dezamăgiți, ar trebui să vedem că această linie de deschidere pentru jocul lor împotriva Arizona va fi ajustată în consecință. Indiferent, dacă Flăcările ajung să-i învingă pe Cavalerii de Aur miercuri, aș căuta să-i distrug 100% împotriva Coioților. În cazul în care Flames pierd miercuri, estomparea ar putea fi totuși în ordine joi, în funcție de preț, așa că țineți cont de asta atunci când decideți să distrugeți acest joc.

Cum se va descurca Edmonton cu modul Tank de data aceasta?

Nu m-am gândit niciodată că voi susține vreo echipă NHL cu MVP-ul în exercițiu, câștigătorul Art Ross și fața actuală/viitoare a întreaga ligă să intre în modul tanc, dar exact asta avem cu Edmonton Oilers anul acesta. Connor McDavid este un singur om și, deși este în pas pentru un alt sezon mondial din punct de vedere al productivității, nu primește aproape nimic în ceea ce privește ajutor, deoarece Oilers vor rata playoff-urile. Vor fi schimbări angro în următoarele câteva zile pentru Edmonton și va fi interesant să vedem mișcările pe care le fac.

Edmonton găzduiește Colorado joi seară, cu o ușoară -125 acasă. favorite și sunt puține șanse să vreau o bucată din Oilers chiar acum. Există șansa ca, după ce termenul limită de tranzacționare vine și trece, iar Edmonton are câteva fețe noi acolo, care știu că munca lor este să construiască chimie, încredere etc. în jurul lui McDavid, îndreptându-se spre anul viitor, Edmonton va fi o echipă solidă pe care să parieze, dar până când acea zi vine la începutul săptămânii viitoare, Edmonton-ul se estompează sau nimic pentru jocurile Oilers din următoarele câteva jocuri.

Rezultate / ProgrameNHL

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7412021 NHL entry draft nu este văzut ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||762
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.