Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Fri 02/02/2018 - 20:37 EST

Weekend ocupat înainte pentru echipele NHL din România care nu sunt numite Edmonton

Busy Weekend Ahead For România NHL Teams Not Named Edmonton

Matinée de după-amiază spate în spate pentru Ottawa Și Montreal

Fiindcă săptămâna aceasta este Super Bowl-ul duminică și nicio altă ligă sportivă profesionistă nu dorește să concureze cu acel magistral pentru spectatori, avem câteva meciuri matinale de pariat în acea zi.Ottawa este la Montreal duminică după-amiază pentru un meci de echipe dezamăgitoare între România anul acesta, dar este și a doua jumătate a două meciuri în două zile pentru ambele, fiecare. a lovit gheața și sâmbătă după-amiază.Montreal cel puțin obține cea mai bună ofertă dintre cei doi, fiind acasă în ambele zile, și asta e ceva de reținut atunci când concursul de duminică are loc.

Niciuna dintre aceste echipe nu este probabil în playoff anul acesta, ceea ce poate fi greu de auzit pentru unii din acele baze de fani, dar asta nu înseamnă că jocul de duminică dintre cei doi nu va fi lipsit de ostilitate și rivalitate. Cu toate acestea, este imposibil să faci o predicție din timp pentru acest concurs din cauza multor factori, cel mai important, ideea de a vedea o bătălie a portarilor de rezervă în plasă, ambii titulari pot lovi gheața sâmbătă. Așa că asigură-te că fii cu ochii pe cine primește capul între țevi în ambele zile, dar cu jocurile de după-amiază ieșind din norma pentru jucătorii profesioniști de hochei, toate lucrurile fiind egale, „sub” total este primul loc în care m-aș uita pentru oricare dintre jocuri.

Toronto este în Boston pentru un joc uriaș cu Bruins

The Leafs și Bruins nu s-au întâlnit de când au jucat un home-and-home la începutul lunii noiembrie, o perioadă de două zile în care Toronto a măturat ambele întâlniri. Acum avem aceeași echipă a Leafs într-o serie de patru victorii consecutive, ultimele două prin shutout, mergând în Beantown pentru a înfrunta o echipă Bruins cu care se află perfect în clasament. Odată cu jocul NHL All-Star care vin și dispare, jocurile ca acesta sunt cele în care cele două puncte din clasament sunt mari. (gamă de la +100 la +110), dar după jocuri consecutive de a-și închide inamicii, partea nu este undeva unde m-aș uita aici. Având un loc în care o echipă este în afara două victorii consecutive, este totalul la care prefer să mă uit și va fi întotdeauna un joc de „peste” în acel loc. Este atât de greu să țineți adversarii de pe foaia de scor în această ligă și, după jocuri consecutive, echipa respectivă este în întârziere pentru a permite mai multe numărări. Fiind vorba de Leafs în acest caz - o echipă care este contestată defensiv uneori în acest an - situația pentru un joc „peste” arată și mai bine.

Toronto has opened up as a slight underdog for this game (+100 to +110 range), but after consecutive games of shutting out their foes, the side is not somewhere I'd look here. Having a spot where a team is off two straight shutout wins it's the total I prefer to look at and it's always going to be a play on the 'over' in that spot. It is so hard to hold opponents down off the scoresheet in this league, and after consecutive games of doing so, said team is overdue for allowing multiple tallies. With it being the Leafs in this case - a team that is defensively challenged at times this year - the situation for an 'over' play looks even better.

Va opri Calgary această serie de pierderi?

Calgary Flames au pierdut șase la rând intrând în meciul lor de acasă cu Chicago sâmbătă seara și și-ar plăcea cu disperare să obțină un W. Din fericire pentru acești Blackhawks echipa nu este forța dominantă în care au fost în ultimul deceniu și a învinge această echipă de pe ultimul loc ar putea fi exact ceea ce au nevoie Flames chiar acum. Cele mai multe dintre aceste șase înfrângeri consecutive au venit împotriva adversarilor duri și nu toate au fost pierdute în clasament, patru dintre ele venind în prelungiri sau prin lovituri de departajare.

Dar înainte să mă decid să pun orice fel de cretă. cuCalgary, trebuie să văd cum joacă mai bine de la ei în propriul capăt al patinoarului. Au permis 4 sau mai multe goluri în fiecare dintre ultimele trei înfrângeri și până când nu vor înăspri lucrurile acolo, sunt șanse să fiu pe margine pentru meciurile cu Flames în viitorul apropiat.

Rezultate / ProgrameNHL

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7442021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||765
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

Știri NHL - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.