Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Tue 26/12/2017 - 12:44 EST

Echipele NHL din România revin pe gheață după vacanța de Crăciun

România NHL Teams Back On Ice After Christmas Break

Ottawa trebuie să iasă din pauza pe foc|| |661

There has been no România NHL team that exemplifies being in prolonged slumps this year then the Ottawa Senators. Ottawa s-a întors pe gheață miercuri cu un meci la Boston, dar aceasta este o echipă care are doar trei victorii de când s-a întors din Suedia la jumătatea lunii noiembrie. Sens au 3-15 SU în acea perioadă, deoarece sfârșitul anului 2017 a devenit rapid un dezastru pentru această echipă. Dacă își doresc vreo speranță de a reveni în play-off anul acesta, o serie lungă de joc solid trebuie să înceapă miercuri la Boston. Este prima dată când acești doi se întâlnesc de când Ottawa a câștigat seria de playoff de anul trecut în șase meciuri între cei doi.

Dar la fel de mult pe cât jucătorii (și fanii) de la Ottawa le-ar plăcea să vadă această echipă să-și schimbe sezonul. , pur și simplu nu cred că este în cărți pentru ei anul acesta. Cea mai mare problemă a lui Ottawa provine din incapacitatea lor de a pune pucul în plasă, deoarece au fost excluși de patru ori doar în ultimele 10 jocuri. Lipsa producției ofensive și a creatorilor de joc este o modalitate rapidă de a intra în loteria draftului NHL și probabil că acolo ajung Sens.

Edmonton nu poate lăsa Break să-și distrugă impulsul

The Oilers au fost o echipă care se afla într-o poziție similară cu cea a Ottawa la sfârșitul lunii noiembrie și începutul lui decembrie. Edmonton a avut performanțe foarte slabe tot anul, deoarece au intrat în sezon ca una dintre favoritele pentru a câștiga totul în acest sezon și nici nu arăta ca o echipă de playoff în cea mai mare parte a primelor două luni. Dar au intrat în pauză cu o serie de patru victorii consecutive și au mers cu 7-3 SU în ultimele 10, deoarece se pare că toți cei din vestiar știau că era timpul să facă playoff-ul pentru că au lăsat foarte puțin. loc pentru greșeală până în acel moment.

Edmonton a intrat în pauză cu o victorie în fața unei rivale din România (4-1 vs Montreal) și a ieșit din pauză înfruntându-se miercuri la Winnipeg. noapte. Jets au intrat în pauză cu cele mai multe puncte în clasamentul oricărei echipe ale României din NHL, deși lucrurile nu le-au mers bine în ultimul timp cu un palmares de 3-7 SU în ultimele 10 jocuri. Având în vedere că Edmonton are probabil niște cote de plus-bani atașate numelui lor pentru acest joc, este Oilers ML sau nimic la care aș căuta aici ca parior la hochei.

Toronto Rings în Anul Nou pe coasta de vest

The Toronto Maple Leafs nu se întorc în acțiune până joi cu jocul lor din Arizona , și știți că starul orașului natal Auston Matthews va căuta să aibă un meci mare în acea zi. Dar jocul Leafs din Ajunul Anului Nou din Las Vegas îi are pe fanii Toronto care bâzâie peste tot, deoarece acesta ar putea fi un joc în care avantajul absurd de gheață acasă al Vegas va fi minimizat, deoarece ar trebui să fie mulți fani Leaf în clădire. Totuși, Toronto nu poate privi în viitor, deoarece trebuie să se ocupe de afaceri în Arizona și Colorado înainte de a ajunge la acea confruntare cu Cavalerii de Aur, în timp ce calendarul se întoarce spre 2018.

Rezultate / FixareNHL

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7412021 NHL entry draft nu este văzut ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||762
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.