Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Tue 12/12/2017 - 11:52 EST

Ocupat marți seara pentru jumătate din echipele din România din NHL

Busy Tuesday Night For Half Of NHL's România Teams

Cele mai grele zile pentru Ottawa Senators|| |661

Ottawa încheie o călătorie dezastruoasă de șapte meciuri în Buffalo în această seară, deoarece senatorii au scăpat deja cinci din șase în această călătorie și pur și simplu nu se pot elibera de această criză post-Suedia. . De când Senatorii au măturat Colorado în Jocurile Globale NHL din Suedia, la mijlocul lunii noiembrie, Ottawa este un 1-11 SU abisal și a marcat doar 3 sau mai multe goluri de două ori în acel interval. Aceasta este o echipă care caută răspunsuri oriunde și peste tot în acest moment și nu sunt una pe care sunt dispus să o susțin în acest moment.

Trei din ultimele patru înfrângeri ale lui Ottawa au venit prin blocarea ca ofensivă. atacul pentru senatori nu se vede nicăieri. Din fericire pentru fanii Sens, Ottawa vizitează o echipă Buffalo care are 2-8 SU în ultimele 10 jocuri în total și a fost închisă și în trei dintre aceste înfrângeri. Însă sfârșitul călătoriilor lungi este întotdeauna greu și, când adaugi la faptul că Ottawa trebuie să joace și miercuri, deoarece îi găzduiește pe Rangers, a continua să stingă această echipă Senators în următoarele zile poate fi cel mai bun pentru bankroll.

The Biggest România Underdog din Edmonton în această seară

Nu cred că ar fi fost mulți oameni la începutul anului care ar fi crezut afirmația că la mijlocul- Decembrie, cu patru echipe din România, toate jucând pe drum pe careEdmonton Oilers ar fi cel mai puțin probabil să câștige, potrivit cotelor. Amintiți-vă, Oilers au fost, practic, co-favoriți cu Pittsburgh pentru a ridicaStanley Cup până la sfârșitul anului și, deși mai este un drum lung de parcurs pentru asta, Faptul rămâne că Edmonton este cel mai mare underdog al României de pe consiliu în această seară.

Edmonton caută să revină după o înfrângere cu 1-0 la Toronto duminică seara, deoarece această echipă Oilers a jucat mai bine în general, dar le lipsește totuși un pic de consistență în joc. Ultimele șase meciuri cu Oilers au văzut echipa alternand victorii cu înfrângeri (vești bune pentru seara asta) și, deși infracțiunea s-a remarcat în general, există încă perioade lungi de secetă, așa cum am văzut la Toronto. Acestea fiind spuse, cred că este foarte util să susținem Edmonton pe ML în seara asta la +145 sau cam așa ceva, deoarece doresc să se întoarcă acasă cu o notă înaltă.

Calgary poate merita o privire ca Ei bine

The Calgary Flames sunt ceilalți oameni defavorizați enumerați în această seară, deoarece se află în Minnesota pentru a înfrunta Wild. Minnesota vine dintr-o perioadă de trei meciuri în California, unde au câștigat două din trei și acum au câștigat patru din cinci în general. Cu toate acestea, trei dintre acele patru victorii au venit în OT, așa că nu este ca și cum ei joacă acea dominantă de hochei în acest moment și Flames au câștigat ei înșiși două la rând.

CU Flames fiind în + Gama de prețuri 115 chiar acum și având o zi de odihnă în plus, nu am nicio problemă să pun un pariu unitar pe ei pentru a câștiga în seara asta. Calgary are scor 4-1 SU în ultimele cinci jocuri împotriva Minnesota și are 12-2 SU când joacă după exact două zile libere. Cu Wild care se luptă acasă împotriva competiției de calitate (1-5 SU acasă vs echipa cu record câștigător pe drum), îi susțin pe Flames în această seară.

Rezultate / ProgrameNHL

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7442021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||765
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

Știri NHL - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.