Mier, 10.04.2017 - 11:35 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 04/10/2017 - 11:35 EDT

Bodog NHL Futures: Breviar final la Conferința de Vest

Bodog NHL Futures: Western Conference Ultimate Roundup

Cote Pacific Division

Bovada Pacific Division

  • Favorite – Edmonton Oilers / Anaheim Ducks
  • Cel mai bun pariu Dark Horse – Calgary Flames
  • Cele mai îmbunătățite – Phoenix Coyotes
  • Cel mai probabil să cadă – Los Angeles Kings|| |674

Winning the Connor McDavid sweepstakes was the best thing to happen to the Edmonton Oilers since Wayne Gretzky defected from the WHL to the NHL. They also lucked out on Cam Talbot, who transformed into an outstanding starting goaltender, giving the Oilers a workhorse the defense can count on. Injuries will affect their blueline, but they’ll be able to compensate and deveni mai puternice pe măsură ce sezonul avansează. Ține minte că McDavid nu și-a atins apogeul – ar putea strânge 110 de puncte, suficientă producție pentru a-și asigura un alt Trofeu Hart.

A juca cu Anaheim Ducks seamănă să lovești gheața împotriva unei echipe învelite în șmirghel. Corey Perry este încă unul dintre cei mai enervanti oameni din NHL. Pe măsură ce scorul său a scăzut, Richard Rakell a urcat în platou, înregistrând 33 de goluri pe linia de sus. Ryan Getzlaf este încă un centru de top și echipa chiar și-a încheiat o poliță de asigurare prin semnarea portarului Ryan Miller. Ducks sunt gata să facă o nouă cursă adâncă în playoff sub conducerea lui Randy Carlyle.

Calgary Flames suntuna dintre cele mai interesante echipe in the west because they added plenty of defensive support during the offseason. Mike Smith will provide the type of solid, veteran goaltending that stabilizes the entire team. Adding Travis Hamonic gives the Flames one of the best defenses in the league. Calgary’s fleet of speedy young forwards will be deadlier as a result, making the Flames a great dark horse bet.

Cote Diviziei Centrale

  • Favorite – Nashville Predators / Chicago Blackhawks
  • Cel mai bun pariu Dark Horse – St. Louis Blues
  • Cel mai îmbunătățit – Dallas Stars
  • Cel mai probabil să cadă – Minnesota Wild

Predatorii Nashville au demonstrat că sunt una dintre cele mai bune echipe din ligă, cu o distracție convingătoare prin conferința vestică.

Numai indestructibilii Pinguini din Pittsburgh ar putea opri Predatorii progres, ceea ce ar putea fi și anul acesta. Toți contribuitorii cheie revin în aliniament, iar franciza are chiar și un portar titular suplimentar în Jusse Saros, în cazul în care Pekka Rinne devine nejucabilă.

Chicago a avut de-a face cu Artemi Panarin din cauza problemelor cu plafonul salarial, dar au primit un profit decent în Brandon Saad. Saad nu va oferi aceeași chimie pe care a creat-o Panarin cu Patrick Kane, dar scorul Blackhawks va rămâne constant. Sunt încă una dintre cele mai bune echipe din NHL și, dacă au un an fără accidentări, vor concura pentru o cupă.

Cea mai îmbunătățită echipă din NHL sunt Dallas Stars, care i-a adăugat pe Alex Radulov, Marc Methot și Ben Bishop în extrasezon. Dallas era deja o echipă bună, în ciuda performanțelor slabe în timpul sezonului regulat 2016-17.

Acum, când front office-ul a făcut all-in, Stars s-ar putea ridica rapid pentru a prelua centralul.

Minnesota shouldn’t be taken lightly, but the franchise didn’t do anything to combat old age creeping into the lineup. All their top players are a year older, not a year better, which reduces the odds that the Wild will outperform compared to last season. On the opposite end of the spectrum, St. Louis finished hot last season, and could outperform expectations as long as goalie Jake Allen remains steady. The Blues should be considered the dark horses of the Central Division.

Winnipeg Jets sunt nefericiți să rămână blocați în cea mai puternică divizie din NHL.

Această echipă are atacanți grozavi și o linie din spate subestimată, dar Steve Mason ca portar titular nu ar trebui să inspire încredere. Nu există niciun motiv să credem că Avalanșa va fi altceva decât cea mai proastă echipă din centrală.

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7732021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||794
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.