Mier, 10.04.2017 - 11:13 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 04/10/2017 - 11:13 EDT

Bodog NHL Futures: Breviar final la Conferința de Est

Bodog NHL Futures: Eastern Conference Ultimate Roundup

Cote pentru Divizia Atlantică

Bovada Atlantic Division

  • Favorite – Tampa Bay Lightning / Toronto Maple Leafs
  • Cel mai bun pariu Dark Horse – Montreal Canadiens
  • Cel mai îmbunătățit – Toronto Maple Leafs
  • Cel mai probabil să cadă – Ottawa Senators

Toronto Maple Leafs a trecut de la cea mai proastă echipă din ligă laautentic candidat la cupă în doi ani. Adăugarea lui Patrick Marleau și Ron Hainsey în extrasezon a fost o mișcare „câștigă acum”, menită să ofere sprijin veteran unui grup de elită de tinere vedete.

Tampa Bay a fost una dintre cele mai tari echipe la sfârșitul sezonului trecut, aproape i-a înlocuit pe Leafs din playoff. Nikita Kucherov s-a transformat într-o forță de marcare de elită, iar Victor Hedman și-a asigurat locul ca apărător în top-trei din NHL. Cu Stamkos din nou, TB ar putea ajunge să conducă estul.

Sub îndrumarea antrenorului Claude Julien, Montreal va fiuna dintre cele mai bune echipe defensive din NHL| ||682. Adding Karl Alzner gives the Habs an impeccable top four on the backline. Trading for Jonathan Drouin helps to replace the scoring of Radulov with a younger, faster offensive presence.

Următorul meci al echipei meleMontreal Canadiens

Este greu de văzut Ottawa se descurcă mai bine decât anul trecut, mai ales cu pierderea lui Marc Methot și accidentarea la glezna lui Erik Karlsson. Senatorii nu au fost activi în extrasezon, iar un marcator suplimentar de top șase ar fi adăugat profunzimea atât de necesară. După un sezon minune 2016-17, Sens ar putea scădea brusc.

The Sabres au o echipă tânără bună care ar putea surprinde o mulțime de oameni din NHL, dar sunt la un an distanță să devină o echipă de playoff. Boston va fi din nou o echipă competitivă, câștigând un loc în playoff într-oconferință de est relativ slabă, dar nu vor câștiga mare în acest an.

Florida părea pierdută anul trecut, o tendință care a continuat și în extrasezon, când i-au permis lui Jonathan Marchessault și Jaromir Jagr să scape. Detroit este ferm introdus într-un ciclu de reconstrucție pentru prima dată în decenii. Nu vă așteptați ca Detroit Red Wings sau Florida Panthers să provoace restul Diviziei Atlantic.

Cote Diviziei Metropolitane

Bovada Metro Division

  • Favorite – Pittsburgh Penguins / Columbus Blue Jackets
  • Cel mai bun pariu Dark Horse – New York Rangers
  • Cel mai îmbunătățit – Columbus Blue Jackets
  • Cel mai probabil să cadă – Washington Capitals

Viața este ușoară când ai de partea ta unul dintre cei mai buni jucători din istoria NHL. Nimeni nu se îndoiește că Pittsburgh Penguins vor fi printre primele două echipe din conferința de est, cu excepția unei serii de evenimente nefericite și neprevăzute. Nu există nimic care să indice că echipa se va zgudui anul acesta. În orice caz, ar putea fi mai bune decât sezonul trecut dacă Kris Letang rămâne sănătos.

ATurba cu trei turbe de la Stanley ar putea fi rezultatul.|| |714

Columbus nearly broke Pittsburgh record for consecutive wins, falling one short of the 17-win streak by the 1993 Pens. The Blue Jackets aren’t in a glamorous market, but they have a terrific lineup of young talent, including sophomore defenseman Zach Werenski. This team improved by snagging Artemi Panarin from the cap-crunched Blackhawks, becoming a deadlier offensive crew.

The Washington Capitals a pierdut multă adâncime în extrasezon din cauza plafonului salarial. Karl Alzner și Marcus Johansson au părăsit lotul, în timp ce achiziția Kevin Shattenkirk a fost semnată de rivalul New York Rangers. Washingtonul este încă o echipă bună, dar nu vor putea ține pasul pentru Trofeul Președinților. După mai multe eșecuri în playoff, este probabil să cadă din statutul lor de club de elită.

New York Rangers au adăugat în cele din urmă un apărător ofensiv de top la formația lor, ceea ce îi va ajuta pe atacanții lor rapidi să iasă mai des. . Dacă Henrik Lundqvist joacă la fel de bine ca în playoff, Rangers ar trebui să fie considerațiun candidat dark horse în acest sezon. Cealaltă echipă din New York rămâne mediocră, deoarece insulenilor continuă să irosească anii de vârf ai lui John Tavares.

Următorul meci al echipei meleNew York Rangers

Carolina a pregătit în liniște o a doua jumătate superbă a sezonului anul trecut. Când Hurricanes le-a permis tinerilor lor arme să aibă mai mult timp de gheață, și-au recompensat antrenorul cu o producție superbă. Nu pariați pe Philadelphia Flyers care vor ajunge în playoff, decât dacă portarul Brian Elliott are cel mai bun sezon al carierei sale. Ca de obicei, Philly se definește prin dedicarea lor față de portarul mediu.

New Jersey este o echipă slabă, care speră că alegerea din primul tur, Nico Hischier, retrage un Auston Matthews pentru a rezolva problemele ofensive. Ca atare, este bine să-i ignori pe Diavoli în acest sezon, cu excepția cazului în care pariezi împotriva lor.

Bovada Eastern Conference

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7872021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||808
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley ||848 title. They lead the best-of-seven Cup final series against the Montreal Canadiens by a 3-0 count. In the Cup final for the prima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de serii anterioare de finală a Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pe celecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.