#GoKingsGo
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Best NHL Referees in the 2021 season
NHL News

Ce mai buni arbitri NHL în sezonul 2021

Cei care arbitră în NHL au fostpus sub microscop în timpul sezonului regulat 2020-21, când arbitrul veteran Tim Peel a fost surprins de un microfon înfierbântat, recunoscând că a solicitat o penalizare pentru a compensa o infracțiune pe care a ratat-o ​​anterior în timpul unui joc. Peel a fost înlăturat din munca sa în calitate deoficial NHL iar controlul tuturor celor care poartă cămășile cu dungi a condus la o întrebare - cine suntNHL. cei mai buni arbitri?

Știți care sunt cei mai buni arbitri ai NHL?

 • Arbitrii NHL au fost supravegheați în timpul sezonului 2020-21
 • Oficialul veteran Tim Peel a fost exclus din lista de arbitri NHL după ce a fost surprins cu un microfon fierbinte recunoscând că a făcut un apel de machiaj la o piesă
 • Care sunt cei mai buni arbitri din NHL astăzi? Citiți mai departe pentru a afla

Mulțumim oficialului veteranAlegerea slabă a cuvintelor lui Tim Peel în timp ce, fără să știe, stătea lângă un microfon fierbinte în timpul unui joc în mijloc din sezonul regulat NHL 2020-21, toțiarbitrii NHL au descoperit brusc că modul în care lucrează un joc este evaluat de jucători, fani și mass-media deopotrivă.|| |673

Peel a recunoscut deschis căa făcut un apel împotriva Nashville Predators în timpul unui joc împotriva Detroit Red Wings, deoarecea ratat o infracțiune împotriva echipei mai devreme în cursul jocului. Liga a fost pe măsură de stânjenită. Peel a fosteliminat din rotația arbitrului pentru restul a ceea ce era deja cunoscut a fi campania sa de rămas bun în NHL.

Incidentul a dus la || |690intense scrutiny on all NHL officials, oameni care s-au aflat deja sub microscop în cel mai bun moment. Cu toate acestea, adevărul este că există câțivaNHL oficiali care sunt bine respectați de jucători și chiar recunoscuți cu râpă că sunt competenți de către fani care sunt siguri că toți cei care poartă dungile și fluieră vor să împiedice echipa lor favorită să câștigeStanley Cup.

Aceștia sunt bărbații considerați a ficei mai buni arbitri din NHL în sezonul 1920-21.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri NHL aici
 • Wes McCauley

  În 2018, Associated Press a efectuat unsondaj al jucătorilor NHL întrebându-i cine este cel mai bun arbitru din ligă. McCauley a strâns 47,8% din toate voturile exprimate. Cu toate acestea, unsemn al respectului din ce în ce mai mare pentru munca lui McCauley ca arbitru pe gheață a fost evidențiat în 2020, când The Athletic a organizat, de asemenea, un vot al jucătorilor pentru a selecta oficialul de vârf al ligii. . McCauley a câștigat din nou, de data aceasta obținând 71% din tot sprijinul.

  "El este real", a declarat atacantul Colorado AvalancheNathan MacKinnon pentru Associated Press. „În mod evident, este un tip animat și cu siguranță consideră un joc bun.”

  Fiul luioficial de multă vreme NHL John McCauley, Wes provine din rădăcinile sale de oficiere. natural. A jucathochei la facultate la Michigan State și mai târziu sa bucurat de o scurtă carieră profesionistă, așa că asta l-a ajutat să câștige o măsură de respect din partea jucătorilor ligii.

  Semnalele animate de pedeapsă și gol ale lui McCauley i-au adus un nivel de popularitate în rândul fanilor NHL de care puțini oficiali se bucură vreodată.

  "Nu cred că am Sunt atât de bun,”McCauley a spus The Associated Press. „Slujba mea este doar să oficiez meciuri de hochei și să fac tot ce pot și să trec la următorul joc și să rămân cu adevărat departe de momentele cele mai importante.

  "Lucrul meu cel mai mare este când calc gheață. , Vreau ca jucătorii să simtă: „Oh,OK, vom avea un shake corect în seara asta.' Nu am luat niciodată de la sine înțeles, așa că încerc să ies acolo și să arbitrez fiecare meci cât mai bine.

  Kelly Sutherland

  Sutherland a menținut locul 2 în ambele sondaje ale jucătorilor menționate mai sus în spatele lui McCauley. El a obținut 17,7% din tot sprijinul în 2018, dar a scăzut la 15% în 2020.

  Unarbitru NHL din 2000, Sutherland a chemat aproape 1.300 în carieră jocuri. Area lucrat șapte finale ale Cupei Stanley, inclusiv ultimele trei.

  Francois St. Laurent

  St. Laurent a lucrat atât în ​​QMJHL, cât și în AHL în drumul său către NHL. El a oficiat CHL 2002finala Cupei Memorial și a lucrat, de asemenea, în 2008 și 2009AHL Calder Cupfinalele.|| |788

  Alăturandu-se în NHL în 2003 ca ​​stagiar, St. Laurent și-a făcutdebutul în NHL în 2005. He's worked over 800 regular-season games and more than 60 de jocuri de playoff. El este, de asemenea, la fel de dur ca jucătorii ale căror jocuri le cheamă. În 2018, St. Laurent a căzut în scânduri în primul minut al reprizei a treia, fracturându-și clavicula. St. Laurent a terminat jocul.

  Trevor Hanson

  La fel ca Sutherland, Hanson provine din Richmond, B.C. Hanson, în vârstă de 36 de ani, aa lucrat peste 300 de meciuri din sezonul regulat NHL și mai mult de 20 de meciuri din playoff de cânds-a alăturat NHL în 2012.

  Hanson a obținut sprijin și în timpul sondajuluiSondajul jucătorilor NHL, deși un jucător l-a citat drept Trevor Hamilton în sondajul său. Ar putea fi un lucru bun, totuși. Se spune că, dacă nu știi numele arbitrului, atunci oficialul probabil a făcut o treabă bună.

  Unde să pariezi pe NHL

  Există un număr de lideri || |site-uri de pariuri sportive online care le vor oferi pariorilor șansa de a paria peacțiunea NHL. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. Consultați PowerPlay Sports și SportsInteraction ca exemple.

  Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior . Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce să nu evaluați opțiunile disponibile pe mai multe site-uri șigăsiți potrivirea ideală pentru nevoile dvs.?

  Vrei unprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

  Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunt eligibili pentru bonusuri mai bune atunci cânddepun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați de sfaturile de pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe nou-veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

  Vezi mai jostop case de pariuri sportive unde poți pariază online și alege-l pe cel potrivit pentru tine:

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive