Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Sâmbătă, 10.03.2012 - 13:54 EST

BCLC Sports Action NHL Playoff Wagering

Acțiunea Fire On Ice se încălzește pe site-ul de pariuri BCLC

Vancouver Canuck fan or not, BC sports bettors can wager on every 2011-12 Stanley Cup playoff game thanks to the British Columbia Lottery Commission and their PlayNow.com sports handicapping website. With the first round having 16 teams involved, puck betting action will run every single night for at least 15 straight days in April. NHL teams are gearing up for the toughest Championship run in sports!

PlayNow.com – Nu este doar pentru fanii pariurilor la puci

În timp ce fanii de hochei se pot bucura în timpul celui de-al doilea NHL. Season” cu opțiunile de pariere Oddset, Over/Under și Point Spread, fanii pariurilor fără puci sunt acoperiți și pe PlayNow.com. Cazinoul live și acțiunea de poker, împreună cu jocul online de bingo și loterie sunt toate la doar un clic distanță cu site-ul de pariuri online PlayNow pentru sport și divertisment pentru publicul de pariuri din Columbia Britanică. Când se ajunge la esențialul finalelor Cupei Stanley NHL 2011-12 sau oricând, pariorii sportivi se pot îndrepta către unul dintre site-urile de pariuri offshore recomandate de România Sports Betting și pot intra cu adevărat în entuziasmul pariurilor la puc. Consultați acești lideri de pariuri online și deschideți un cont astăzi!

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc în clasamentul NHL Entry Draft 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7212021 NHL entry draft nu este văzut ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||742
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc căile pecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pe celecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.