@GNCLiveWell
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Air Jordan on Ice: Air Jordan 1's turned into hockey skates
NHL News

Air Jordan pe gheață: Air Jordan 1 s-au transformat în patine de hochei

Din anii 1980, Chicago Bulls și legenda NBA, Michael Jordan, a fost popular în întreaga lume datorită pantofilor săi uimitori Nike. Într-adevăr,Pantofii Air Jordan sunt fără îndoială unele dintre cele mai bune și există atât de multe versiuni diferite. Dar acum, le poți găsi pe gheață? Da! Asta pentru că avem Air Jordan pe gheață: Air Jordan 1 s-a transformat în patine de hochei.Serios, aceste lucruri sunt nimic mai puțin geniale și epice.

Adidașii Air Jordan ca patine de hochei sunt cu adevărat remarcabili

Așa cum puteți vedea din postarea de pe Twitter de mai sus , Adidașii Air Jordan ca patine de hochei sunt cu adevărat remarcabili iar fanii sunt deja înnebuniți de ei.Air Jordan 1 este un clasic total și a schimbat cu adevărat modul în care privim pantofii de baschet. Acum,Matthew Keeler și Nick Ciavarella fac echipă cu artista Dakota Wiley pentru a-i proiecta pe patine de hochei. Recomandări pentru acești trei, deoarece chiar încearcă să schimbe modul de lucru aici.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri NHL aici
 • Vă puteți imagina dacăNHL jucătorii încep să le poarte în mod constant? Într-adevăr, gândiți-vă dacăStarul celor de la Pittsburgh Penguins Sidney Crosby a început să poarte patine Air Jordan 1 pentru jocurile importante? Ar zbura pe gheață cu unele dintre cele mai tari patine din jur. Ar face ca obiectivele lui să pară de 100 de ori mai cool. În același timp, portarii s-ar simți groaznic să renunțe la lovituri grozave cuiva care legăna patinele Air Jordan 1.

  Sidney Crosby s-a întors! În onoarea lui, avem o prezentare a unor momente grozave cu microfon din cel de-al 1000-lea joc al său NHL.

  Crosby: „Mulțumesc amice. M-ai făcut să plâng.”
  Malkin: "Yeah, me too." 😭

  Un episod nou-nouț din In The Room este difuzat în această seară după post-partidă pe@ATTSportsNetPIT.pic.twitter.com/q1H3GsMah9

  — Pittsburgh Penguins (@penguins)4 martie 2021

  „Hocheiul este un sport cu adevărat tradițional și rămâne în urmă, unde băieții se pot exprima cu adevărat”,Keeler i-a spus lui Sean Shapiro de la The Athletic într-un interviu recent, exclusiv, cu presa. „Am vrut doar să ne gândim în afara cutiei la ce este hocheiul și ce poate fi hocheiul.”

  Keeler are dreptate, deoarece jucătorii NHL nu au fost niciodată cunoscuți pentru că au făcut titluri pentru patinele pe care le-au purtat. Cu siguranță, asta nu este cazul în NBA, MLB sau chiar în NFL în zilele noastre. În NBA, nenumărați jucători și-au dezvoltat propriile linii de pantofi, inclusiv Steph Curry, LeBron James, Klay Thompson și mulți alții. Cu toate acestea, toți au aceste lucruri datorită faptului că Jordan și Nike au dus lucrurile la următorul nivel cu ani în urmă.

   | ||718

  Could we see the Air Jordan shoes end up being used in games? 

  Întrebarea este,am putea vedea că pantofii Air Jordan ajung să fie folosiți în jocuri la un moment dat pe drum? Dacă ar fi după Viavarella și colegii săi, cu siguranță i-ar plăcea să vadă asta. Deja, vedem că designul devine viral pe Twitter și Instagram și din motive întemeiate. Nimeni nu a mai văzut așa ceva până acum. Ideea ca acesta să fie folosit nu numai în NHL, ci și în alte ligi de hochei a trecut prin mințile fanilor. 

  „Știam că va face zgomot, știam că atunci când lucram la un proiect ca acesta oamenii vor vedea ceva iconic și cum l-am adus la hochei”, a mai spus Ciavarella. a spus The Athletic în interviu. „Este un lucru unic dintr-un motiv.”

  The Golden Knights titlul din această săptămână@ProHockeyTalk Clasamentul puterii. Care echipă ar trebui să fie mai sus?

  NBC Sports@GNCLiveWell pic.twitter.com/bc7O0oiidT

  — NHL pe NBC Sports (@NHLonNBCSports)8 martie 2021

  Nu numai cu patinele Air Jordan, ci șiaceastă echipă caută și mai multe modele pentru a putea într-o zi să-și facă drum spre patinoarele de hochei. Ce zici de a fi prezentat într-o confruntareStanley Cup? În acest moment, a fost vorba de publicitate și de a le aduce mai mult numele. Din fericire pentru ei, au început foarte bine cu acest skate Air Jordan, iar publicitatea lor va continua să crească, chiar mai mult, fără îndoială în privința asta.

  „Suntem norocoși că” Am o conexiune bună la un patinoar local, așa că am putut să ieșim și să facem fotografii și să facem videoclipuri cu produsul în acțiune”, a adăugat Ciavarella cu o pasiune serioasă în piesa sa cu The Athletic.

  Cred că odată ce ajungem într-un loc în care mai mulți oameni joacă hochei, iar produsul poate fi văzut în public la patinoare și altele, acesta va fi următorul pas pentru noi.

  Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive