Citiți
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
CSB: NHL Lottery Draft Odds: Form Charts Hold As Sabres Win
NHL News

CSB: Cote la draftul loteriei NHL: Diagramele de formulare păstrează ca Sabres Win

Să aruncăm o privire laCote la draftul loteriei NHL 2021.

Cote la draftul loteriei NHL 2021

TheNHL Cote la Draft Lottery au sfârşit prin a-l depăşi în 2021. Buffalo Sabres, care a înregistrat cel mai prost record în NHL în sezonul 2021,a câştigat la draft-ul la loto și va alege primul la general. Așa a funcționat procesul de draft înainte de apariția NHL Draft Lottery în 1995. A fost prima dată din 2018 când cea mai proastă echipă a NHL a fost câștigătoarea loteriei draft.

  • Buffalo Sabres a câștigat NHL 2021. Draft Lottery
  • După ce a postat cel mai prost record NHL din sezonul regulat, Buffalo a fost favorizat să câștige la loterie la 16,6%
  • A fost prima dată din 2018 când favoriții au câștigat NHL Draft-ul Loterie
  • Interesant, în 2018, de asemenea, Sabres au fost câștigători la loterie la draft
  • Extensia pe care Seattle Kraken a favorizat să aleagă a patra, a trecut pe locul al doilea prin loterie

Sabres Finally Find Something They Can Win

The Buffalo Sabres nu s-au calificat înplayoff-urile Cupei Stanley într-un deceniu. Ultima oară când echipa a încheiat o campanie cu un palmares de victorii a fost în 2011-12. Au trecut prin șapte antrenori și patru directori generali în ultimii 10 ani.

Când vine vorba de Loteria Draftului NHL, totuși,Sabrele sunt toți ași. În ultimii patru ani, doar două echipe care au fost favorizate să câștige la loteria la draft au făcut acest lucru.

În realitate, totuși, a fost doar o echipă, pentru că atât anul acesta, cât și în 2018, Sabres au fost cei care s-au clasat în cotaNHL Draft Lottery.

Buffalo a primitfavoritul lui cote de 16,6 la sută pentru a câștiga Loteria Draftului NHL din acest an. În 2018, Sabres au fost creta în alegerileNHL Draft Lottery la cote de 18,5 la sută.

Modificări ale regulilor loteriei draft

În urma2020 NHL Loteriei, care ia văzut pe New York Rangers, o echipă care a participat la Postsezon NHL, câștigați la loterie lacote de doar 2,5 la sută, NHL a stabilit că regulile care guvernează procesul trebuie modificate.

Începând cu acest an, echipele pot acum doarsă cadă două locuri mai jospoziționarea lor favorită. O altă modificare implementată pentru a începe în 2021 limitează o echipă lanu mai mult de două prime selecții generale pe parcursul oricărui interval de cinci ani.

Seattle Ready To Get Kraken

Seattle Kraken vaintra în NHL ca franciză de expansiune pentru sezonul 2021-22 și deja, lucrurile merg bine pentru noua echipă . Seattlea făcut cea mai mare mișcare a oricărei echipe în timpul procesului de loterie la draft.

Kraken a fost favorizat să aleagă a patra în general, cu 39,3%. În schimb, Kraken a sărit până la al doilea, direct în spatele Sabres. Seattle a primit doar o șansă de 10,2 la sută să selecteze pe locul 2.

Alte echipe făcând progrese în creștere în noaptea loteriei la draft a inclus Anaheim Ducks. Se preconizează că Anaheim va fi selectată pe locul patru, la 39,3%. În schimb, Ducks au sărit pe locul trei.

The Columbus Blue Jackets și Detroit Red Wings, de asemenea,fiecare au îmbunătățit câte un loc. Favorizat la 45,8 la sută pentru a alege locul șase, Blue Jackets va alege în schimb al cincilea în general. Red Wings a fost alegerea de 43,8 la sută pentru a alege locul șapte. Wings au urcat cu un loc în al șaselea slot.

Coyotes Left Out

În timp ce Arizona Coyotes au fost incluse printre cele 16 cluburi NHL la loteria draft pentru a menține cotele așa cum erau. set, li sa interzisinterzis să câștige la loterie.

NHL i-a forțat pe Coyotes săsă piardă prima rundă din 2021 draft alegere din cauza încălcării regulilor NHL Scouting Combine comise de echipă.

Arizona a fost descoperită căelaborat perspective de draft înainte de NHL Scouting Combine, ceea ce reprezintă o încălcare a draftului reguli.

Recozite NHL Draft

Acum, căLoteria NHL Draft este în cărțile de istorie pentru încă un an, este timpul pentru a privi cu anticipare pariurile care vor fi oferite în curând pe draft de intrare NHL.

Va fi oferită o mulțime de pariuri la draftul NHL. Care jucător va merge primul la general? Al doilea general? Cotele sunt oferite chiar și pe locurile trei și patru din ordinea draft. Peste/sub moment în care va fi selectat un jucător, precum și pariurile potrivite în care pariorii selectează care dintre doi jucători va fi selectat primul sunt alte pariuri populare la draft NHL.

The draftul de intrare în NHL este programat pentru 23-24 iulie. Consultați cele mai bune site-uri de pariuri NHL pentru a găsi cele mai buneCote de intrare NHL la draft.

Where To Bet On NHL Entry Draft

Există un număr de fruntesite-uri de pariuri sportive online care le vor oferi pariorilor șansa de a plasa un pariu pe cotele2021 NHL Entry Draft. Cel mai bun pariu pe care îl puteți face este să căutați în avans și să căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. Consultați Sports Interaction și PowerPlay Sports ca exemple.

Ofertelebonus de înscriere care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

Doriți oprimul pariu fără risc ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu îți place senzația de numerar rece și greu din contul tău și vrei să optezi pentru unpotrivire la prima depunere bonus. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile de pariuri oferite pe aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

Vezi mai jostop sportsbooks unde poți să pariezi online și să-l alegi pe cel potrivit pentru tine:

    Vezi toate site-urile de pariuri sportive