Sâmbătă, 24.02.2018 - 21:51 EST
27
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 24/02/2018 - 21:51 EST

Hochei masculin Olimpic 2018: Miracle On Ice 2.0?

2018 Olympic Men's Hockey: Miracle On Ice 2.0?

Nu vă așteptați la Miracle On Ice In 2018

Germania și OAR prosperă sub interdicția NHL

Lipsa de jucători NHL la turneul olimpic de hochei masculin din 2018 beneficiază în principal țările cu mai puțin talent național. Cursa admirabilă și neașteptată a Germaniei la meciul pentru medalia de aur de la Pyeongchang reprezintă un triumf al muncii în echipă și al agitației. Înfrângerea elvețienilor a implicat o încercare lungă și disciplinată, în timp ce victorii masive supărate în fața Suediei și apoi a României au arătat capacitatea de a juca 60 de minute complete, surprinzând greii cu lovituri rapide înainte de a îndura încercări de revenire furioase și finalizări mângâioase.

Germany deserves their best Olympic hockey result in history, regardless of NHL involvement. It’s easy to see that upsets against a Swedish and România team would be next to impossible if those countries featured pros from the biggest league on earth. OAR benefits just as much as lesser ranked hockey teams due to the lack of NHL participation. The Russians created their Olympic team from the two best KHL clubs, including players capable of playing on many top lines for teams in North America.

Ca atare, Germania se confruntă cu cea mai grea provocare, în fața unei elite și experimentate. Red Machine care a bâzâit prin turneu. Deoarece OAR este alcătuit în mare parte dintr-o pereche de echipe KHL, echipa lor nu a avut nevoie de mult timp pentru a se forma. Împotriva Suediei și României, Germania a avut șanse mai mari de câștig din cauza lipsei de jucători NHL. În fața rușilor, lipsa jucătorilor NHL nu face o diferență mare, ceea ce plasează Germania într-un dezavantaj sever.

Germanii încântați de argint

Românii au avut un 27-1 -1 avantaj asupra nemților înainte de supărare, depășindu-i cu 58-15. Această victorie a răsunat în toată țara, tipul de triumf care va fi amintit multă vreme. O medalie de argint garantată la hochei olimpic este deja cel mai bun rezultat pentru echipa națională masculină a Germaniei. Echipa a câștigat bronzul în 1932 și 1976, acesta din urmă fiind considerat un moment decisiv în hocheiul german.

Această realizare a fost obținută cu o listă formată din Christian Ehrhoff, Marcel Goc și jucători departe de radarul echipei. mass-media de hochei. Germania este o națiune prosperă, cu o populație mare, iubitoare de sport, dar numărul de sportivi care aleg o carieră în hochei este mic în comparație cu popularitatea fotbalului.

Marile victorii internaționale tind să capteze imaginația fanilor sportului, în special a publicului mai tânăr care s-ar putea inspira din această cursă spectaculoasă de underdog. Suedia este un bun exemplu de țară de hochei, care a devenit o putere internațională datorită influenței unor mari precum Borje Salming, Mats Sundin și Niklas Lidstrom. Fotbalul va fi pentru totdeauna sportul numărul unu în Germania, dar un rezultat olimpic ar putea atrage sportivii către hochei, crescând numărul jucătorilor de elită în sistemul lor național.

Nu vă așteptați ca rușii să repete greșelile din Trecut

Echipele naționale ale Rusiei s-au descurcat extrem de bine la Campionatele Mondiale de-a lungul deceniilor, dar succesul olimpic a fost mai evaziv pentru națiune în ultimele două decenii. Ultima dată când echipa a câștigat aurul a fost în 1992, la Albertville. Între 1956-1988, Uniunea Sovietică a câștigat aurul de șapte ori. Includerea jucătorilor NHL nu a fost bună cu națiunea, ceea ce a dus la Olimpiade dezamăgitoare mai des decât se aștepta.

OAR din punct de vedere tehnic nu va conta pentru un aur pentru Rusia în cărțile de istorie, dar echipa și națiunea nu va despica părul dacă va câștiga. Echipa lor este formată din profesioniști disciplinați care nu vor repeta greșelile trecutului. Miracle On Ice a fost posibil cu exces de încredere, o problemă care nu se va repeta.

Versiunile anterioare ale echipelor rusești aveau reputația de a se destrama atunci când se confruntau cu presiunea olimpică. În timpul jocului pentru medalia de aur olimpica din 2018, este puțin probabil ca OAR să experimenteze presiunea echipei germane, care va avea mari dificultăți să străpungă cea mai bună apărare a Rusiei în turneu. Totuși, orice se poate întâmpla într-o finală a unui singur joc, inclusiv o medalie de aur pentru Germania, care ar fi Miracle On Ice 2.0 pentru acești nenorociți curajoși.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12102021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, la fel ca cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1231
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

  NHL News - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în timpul ultimele două sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, parorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.