Joi, 26.04.2018 - 16:55 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 26/04/2018 - 16:55 EDT

Previzualizarea pariurilor din runda a doua a NHL, Conferința de Vest, 2018

2018 NHL Playoff Western Conference Second Round Betting Preview

Previzualizarea playoffului a doua rundă a Conferinței de Vest NHL|| |663

Winnipeg Jets vs Nashville Predators

Câștigătorul seriei

Winnipeg: +110

Nashville: -154

Predicție serie

Winnipeg Învinge NashvilleÎn șase (+448)

Majoritatea punctelor de serie

Blake Wheeler (+107) vs Filip Forsberg (+107)

Winnipeg și Nashville au avut meciuri blânde în primul tur, deși Avalanșa s-a aruncat asupra mentalului Predators. erori în jocul cinci pentru a extinde seria mai mult decât este necesar.Winnipeg Jets au decolat pe Wild, clasând în cinci jocuri. Accidentările lui Minnesota le-au epuizat formația, în timp ce Colorado a fost forțat să folosească al treilea portar cu coarda la final. Nici Winnipeg, nici Nashville nu au avut nevoie să-și dea cele mai bune puteri împotriva adversarilor slăbiți de accidentări. Nashville a câștigat Trofeul Președinților, în timp ce Winnipeg a fost al doilea în general, promițând o ciocnire titanică în runda a doua.

Focuri de artificii au fost norma ori de câte ori acești rivali din Divizia Centrală se întâlneau, deoarece echipele au marcat în medie 8,2 goluri pe meci, marcând 41 de goluri în cinci meciuri. Acest lucru a dezmințit faptul că Predators și Jets au prezentat două dintre cele mai bune apărări din ligă, în special Nashville, care a permis al doilea cel mai mic gol în sezonul regulat. Winnipeg a avut numere ofensive mai bune de-a lungul anului, marcând 273 de goluri pentru al doilea cel mai mult în NHL. Nashville a câștigat trei din cele cinci întâlniri cap-la-cap în acest sezon, inclusiv un trio de victorii la regulament.

Predatorii vor fi considerați favoriți pentru a câștiga runda a doua, dar această serie ar putea merge cu ușurință în orice direcție, hotărâtă de o săritură norocoasă sau două. Nashville se mândrește cu experiență superioară în joc defensiv și în playoff, în timp ce Jets va fi clubul mai mare și mai rapid, cu o adâncime de punctare puțin mai bună. Pekka Rinne nu poate pierde lupta cu portarul în fața lui Connor Hellebuyck și invers. Winnipeg este aproape imbatabil acasă, ceea ce ar putea fi factorul decisiv. O împărțire în primele două jocuri pe teren propriu ar fi probabil un dezastru pentru Predators.

San Jose Sharks vs Vegas Golden Knights

Câștigătorul seriei

San Jose: + 100

Las Vegas: -139

Predicție de serie

Vegas Învinge San JoseÎn cinci (+498)

Cele mai multe puncte de serie

Joe Pavelski (-105) vs William Karlsson (+120)

Ambele cluburi intră în turul doi proaspăt de la o mătură, doar a opta oară când două echipe se întâlnesc într-o serie după desfășurarea măturii împotriva adversarilor anteriori. Greu de spus care mătură a fost mai neașteptată. Vegas a zdrobit o echipă Kings cu experiență și în playoff, cu o apărare fantastică a echipei, un portar superb și un punctaj la timp, în timp ce Sharks i-au devorat pe Anaheim Ducks în toate aspectele posibile. Anaheim a intrat în playoff, în timp ce San Jose s-a prăbușit pentru a termina sezonul regulat, făcând succesul celor de la Sharks ceva mai uimitor. Mai multe surprize așteaptă această serie.

Vegas a câștigat trei din cele patru confruntări cu rivalii lor din Pacific Division în acest sezon, câștigând puncte în toate întâlnirile împotriva Sharks. Pe hârtie, Sharks prezintă artiști cunoscuți precum Brent Burns, Logan Couture și Joe Pavelski, ceea ce sugerează un avantaj personal pentru San Jose. Cel mai bun marcator al Cavalerilor de Aur, precum William Karlsson și Jon Marchessault, nu inspiră aceeași încredere. Vegas vor fi favoritele pentru a câștiga această serie datorită apărării superioare a echipei, punctajului echilibrat și experienței lui Marc-Andre Fleury în Cupa Stanley.

San Jose merită respect datorită performanței lor fantastice în primul tur, dar Matura din Vegas împotriva lui Los Angeles Kings a fost mai impresionantă. Anaheim a dispărut în mod misterios în post-sezon, în timp ce Los Angeles s-a luptat cu dinți și unghii, necesitând aproape perfecțiunea din Vegas. Versiunea de playoff a Cavalerilor de Aur pare mai puternică decât fenomenul sezonului regulat, devenind un club defensiv de elită. San Jose va fi șocat de coeziunea defensivă a Cavalerilor de Aur din Vegas, alături de antrenarea de elită a lui Gerard Gallant, un blocaj pentru Jack Adams 2018.

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7752021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur, puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||796
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățile desprecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.