Joi, 26.04.2018 - 16:58 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 26/04/2018 - 16:58 EDT

2018 NHL Playoff Eastern Conference Previzualizare pariuri în runda a doua

2018 NHL Playoff Eastern Conference Second Round Betting Preview

NHL Eastern Conference Previzualizare playoff a doua rundă|| |663

Pittsburgh Penguins vs Washington Capitals

Câștigătorul seriei

Pittsburgh: -132

Washington: -106

Predicție serie

Pittsburgh Învinge WashingtonÎn șase (+551)

Cele mai multe puncte de serie

Sidney Crosby (+120) vs Alexander Ovechkin (-111)

Pittsburgh a reușit să plutească prin prima rundă, învingând portarul Philadelphia Flyers pentru un triumf înșelător de ușor în șase meciuri. Penguins și-au activat și oprit jocul „A” de-a lungul sezonului, zdrobind ocazional adversari precum Philly să tragă o lovitură peste prova NHL. Washington a pierdut două meciuri consecutive în prelungiri înainte de a reveni pentru a se învinge în șase meciuri împotriva Columbus Blue Jackets. Performanța Washingtonului a fost similară cu seria lor din primul tur din 2017 împotriva Leafs, care a necesitat și o revenire a Capitals.

Istoria post-sezon între aceste două echipe spune o poveste de frustrare completă și totală pentru Washington. Pittsburgh se mândrește cu un record de 9-1 în serie de playoff, cu ultima victorie a Capitals în 1994. Toate cele cinci inele din PittsburghStanley Cup includ o victorie în serie împotriva Capitals. Penguinii l-au scos pe Washington din playoff în runda a doua în doi ani consecutivi. Drept urmare, Capitals nu au câștigat două serii într-un singur post-sezon din 1998 – singura apariție a Washingtonului în finala Cupei Stanley. Mai simplu spus, istoria îi favorizează puternic pe Penguins.

Sidney Crosby și-a ridicat jocul în prima rundă, conducând NHL la scoruri în playoff, decimând complet Flyers. Evgeni Malkin va rata cel puțin un meci, dar lui Pittsburgh nu părea să-l deranjeze când i-a eliminat pe Flyers – la urma urmei, Jake Guentzel a egalat cu Crosby la goluri și puncte cu șase marcatori și șapte ajutoare în șase jocuri.

Din moment ce Penguins au cel mai bun jucător de hochei din lume, o cantitate ascunsă de adancime a punctajului și un avantaj istoric evident, Washingtonul va avea nevoie de o performanță transcendentă din partea lui Braden Holtby și Alex Ovechkin pentru a sparge blestemul îndelungat al playoff-ului Capitals. .

Tampa Bay Lightning vs Boston Bruins 

Câștigătorul seriei

Tampa Bay: -163

Boston: +118

Seria Predicție

Tampa Bay Învinge BostonÎn șapte (+400)

Cele mai multe puncte de serie| ||711

Nikita Kucherov (-133) vs David Pastrnak (+145)

Tampa Bay a pulverizat în sezonul regulat, aproape cedând primul loc în conferința de est, dar au avut grijă de New Jersey Devils cu o atenție profesionistă, de gentleman. Kucherov a fost remarcabil, afișând chiar și un pic de șmirghel. Boston aproape că a prins-o pe Tampa în fruntea Diviziei Atlantic, atrăgând o serie grea de șapte meciuri împotriva deranjanților Toronto Maple Leafs. Bruins au scăpat de un deficit de 4-3 în jocul șapte pentru o altă victorie interesantă, care a încheiat seria, prelungind seria de pierderi în playoff a lui Toronto împotriva Bostonului la 59 de ani.

Boston a învins Tampa Bay în trei din cele patru întâlniri din sezonul regulat, dar Lightning a demontat Boston cu 4-0 ultima dată când s-au întâlnit în aprilie, trimițând o declarație colegilor lor din Divizia Atlantic. Aceste cluburi s-au întâlnit o singură dată în postsezon, în timpul finalelor conferinței din 2011. Boston a câștigat o victorie în serie de șapte meciuri în drumul spre ridicarea primei Cupe Stanley din 1970. Pittsburgh este favoritul la trei turbă anul acesta, dar mulți observatori cred că câștigătorul seriei Lightning-Bruins va reprezenta conferința de est în finala cupei. .

Tampa și Boston prezintă linii de top mortale, cu Kucherov-Stamkos-Miller înfruntându-se cu trio-ul Marchand-Bergeron-Pastrnak. Cu toate acestea, Lightning posedă o adâncime de scor mai bună și o linie albastră mai profundă. Tuukka Rask este un portar solid, dar a fost continuu în timpul carierei sale în playoff. Andrei Vasilevskiy este nominalizat la Vezina în acest sezon și a câștigat un .927 SV% și un record de 8-6 în 12 starturi și 17 apariții în playoff. Tampa este echipa mai bună pe hârtie, dar Boston nu va da fără luptă. Această serie are jocul șapte scris peste tot.

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7792021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur, puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||800
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley.