Mar, 19.06.2018 - 03:58 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 19/06/2018 - 03:58 EDT

Reportul NHL 2018: Rasmus Dahlin și apărătorii care schimbă franciza

2018 NHL Draft: Rasmus Dahlin and Franchise-Changing Defensemen

Rasmus Dahlin va fi un punct de cotitură pentru Franciza Sabres 

După un deceniu de dezamăgire, Buffalo Sabres au în sfârșit o rază de speranță sub forma lui Rasmus Dahlin. În luna mai trecută, Sabres au câștigat loteria NHL Draft și vor alege primul loc la general pentru prima dată din 1987. Suedezul în vârstă de 18 ani este considerat un apărător rar care schimbă jocul și va ajuta la renașterea francizei care a stagnat de mult.

Dahlin a făcut comparații cu alți mari apărători suedezi precum Erik Karlsson și Victor Hedman, dar a arătat mai bine decât amândoi când aveau această vârstă. Dahlin pare deja pregătit să contribuie și va fi un element de bază în linia albastră Buffalo de îndată ce deschiderea sezonului.

Expertul în hochei de la TSN, Bob McKenzie, l-a comparat cu un talent asemănător unui Connor McDavid sau Auston Matthews și ambele jucătorii au reușit să-și tragă echipele respective în playoff. Este posibil ca Dahlin să nu se potrivească cu numerele lor atrăgătoare, dar va fi un jucător cheie, deoarece Buffalo luptă pentru un loc în playoff.

Sabres rămân pe dinafară în ceea ce privește play-off-ul și sunt lovituri lungi pentru a câștigaStanley Cup. Dar redacându-l pe Dahlin pentru a merge alături de tinere talente în plină dezvoltare precum Jack Eichel și Rasmus Ristolainen, Buffalo se pregătește rapid să devină o viitoare echipă de tip bandwagon.

Buffalo Sabres (+6600)|| |678

It's rare to have franchise-altering defensemen but there have been few who were drafted and became key players as their teams won multiple Stanley Cups. Here are three from the last 40 years:

Toate cotele prin SportsInteraction:

Denis Potvin

Începutul New York-ului Insularii trec de la o echipă de expansiune care se luptă la o dinastie începută prin recrutarea lui Dennis Potvin, care a devenit doar al treilea apărător recrutat primul la general. Directorul general al Insulelor, Bill Torrey, a avut opțiunea de a-l schimba la Montreal în schimbul unor veterani dovediți, dar a refuzat cu înțelepciune.

Potvin a devenit următorul mare apărător și a câștigat trofeul Calder ca cel mai bun începător. După ce Bobby Orr s-a retras, a fost considerat cel mai bun jucător al ligii și a câștigat trofeul James Norris ca apărător de top la doar 22 de ani.

Insulele au trecut de la cea mai proasta echipă din istoria NHL la un joc de finala Cupei Stanley în doar al doilea an al lui Potvin. După ce au adăugat mai multe vedete precum Bryan Trottier și Mike Bossy, insulenilor au câștigat patru Cupe Stanley consecutive, impunându-se ca dinastia de la începutul anilor '80.

Potvin s-ar retrage cu 310 goluri, 742 pase decisive și 1052 puncte, toate recordurile NHL la acea vreme. De asemenea, a mai câștigat două trofee Norris și a fost inclus în Hall of Fame în 1991.

New York Islanders (+6000)

Scott Niedermayer|| |702

The smooth-skating defenseman was drafted third overall by New Jersey in 1991, which coincidentally solidified their status as the Detroit Red Wings of the Eastern Conference. The Devils were already perennial playoff contenders but this was the beginning of their ascent into becoming Stanley Cup threats. 

Niedermayer a avut un impact imediat înscriind 40 de puncte în 80 de jocuri în sezonul următor, iar odată cu achiziționarea lui Scott Stevens, Devils au avut cea mai bună pereche defensivă din ligă. Împreună cu portarul superstar Martin Brodeur și atacanții de ambreiaj, aceștia au câștigat trei Cupe Stanley în opt sezoane.

În urma perioadei sale în Jersey, Niedermayer a mers la Anaheim pentru a câștiga din nou Cupa Stanley alături de fratele său Rob. New Jersey a rămas candidați la Cupa Stanley, dar nu a mai câștigat cupa.

Pe lângă cele patru cupe ale sale, Niedermayer s-a retras cu un trofeu Norris, un Conn Smythe și două medalii de aur olimpice, fiind unul dintre cei mai buni apărați din istoria ligii.

New Jersey Devils (+4000)

Drew Doughty

Doughty a fost luat pe locul al doilea în general la draftul din 2008, în urma lui Steven Stamkos . El a fost primul dintre cei patru apărați luați în primele cinci alegeri. Eficiența sa în tranziție a fost evidentă din sezonul său de începător și a fost rapid selectat ca unul dintre cei șapte apărați care să reprezinte Echipa România la Jocurile Olimpice din 2010.

La momentul în care a fost recrutat, Kings rataseră playoff-ul din 2010. ultimele cinci sezoane și au câștigat doar o serie de playoff în ultimele 14. Ei încă s-au luptat în timpul sezonului său de începători, dar au schimbat rapid situația trecând de la 79 de puncte la 101 la doar un sezon diferență.

Doughty i-a ancorat pe Kings. ' blueline și împreună cu alte stele Anze Kopitar și Jonathan Quick au propulsat LA la statutul de candidat la Cupa Stanley. Adăugarea lui Jeff Green i-a împins peste limită și au pus capăt secetei de 45 de ani a francizei (la egalitate cel mai mult timp la acea vreme). Două sezoane mai târziu, au repetat ca campioni.

La 28 de ani, Doughty rămâne unul dintre cei mai buni apărători ai jocului. El este un finalist peren al trofeului Norris, care l-a câștigat în 2014-15. Orice echipă din care face parte va fi cel mai probabil un candidat la titlu.

Los Angeles Kings (+3000)

Cele mai bune pariuri sportive din România pentru NHL și Hochei|| |733

Românias can catch the NHL Draft on TSN from June 22-23. Rasmus Dahlin isn't the only bluechip prospect worth paying attention to. Like most things hockey, cărțile sportive online continuă să răspundă românilor care doresc să facă niște pariuri în timpul draftului, extrasezonului și mai departe.|| |742

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc în clasamentul NHL Entry Draft 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12612021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1282
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Iubitorii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățile pecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

  NHL News - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.