Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018/19 NHL Preseason Analysis

Analiza presezonului NHL 2018/19

Sezonul regulat NHL începe la o săptămână de astăzi, iar în aceste încălziri finale de presezon ne putem uda pofta de jocuri de noroc online.

NHL Pariuri de presezon și ce să căutați

Se va îmbrăca Sid the Kid pentru finala de presezon?

ÎncepeSezonul regulat NHL in 1 saptamana miercuri 3 octombrie. Dacă doriți să vă pregătiți rutina de pariuri online și să vă pregătiți, v-aș recomanda să aruncați o privire la Pittsburgh Penguins sâmbătă seara în Columbus DACĂ și NUMAI DACĂ Sidney Crosby joacă.

In 5 preseason games thus far the Penguins have lost 3, including their last one to the Red Wings last Sunday as a -200 Favorite. The two games they won were the only games Crosby played, a 7-3 beatdown of the Blue Jackets, and a 5-1 smashing of Buffalo.

Crosby a înregistrat 34 de minute de timp de gheață  până acum în presezon și ați înregistrat 3 pase decisive.

Dacă numărul 87 se potrivește, atunci încarcăți niște bani în dvs.pariere sportivă online și treceți peste cocoașa de miercuri .

Dar, în general, echipele sunt favorizate de prea mult pur și simplu reputație. O echipă care poate că nu trebuie să-și facă griji în acest sezon este Ottawa Senators.

Tocmai și-au schimbat cel mai bun jucător Erik Karlsson și până acum nu au câștigat în 4 jocuri de pre-season. Unul dintre aceste meciuri a fost favoriți de acasă la Chicago Blackhawks, pe care îi vor juca din nou mâine seară.

Aceasta a fost singura victorie a Blackhawks din acest presezon. Am de gând să ies pe un pas și să sugerez că Blackhawks vor fi favorizați acasă mâine seară, dar acestea sunt potențial două dintre cele mai proaste echipe pe hârtie care se îndreaptă spre acest sezon,și, ca atare, sugerează că ai pariat pe Ottawa Senators mâine seară.

Nici o echipă de atleți profesioniști nu vrea să câștige, chiar și în presezon și, în plus, vor fi mulți jucători de ambele părți care vor să câștige timp de gheață în sezonul regulat, așa că asta se poate dovedi a fi mai competitiv decât de obicei.

Și echipa din capitala României își va arunca oul de gâscă și va obține primul W din era post Karlsson.

Va rămâne Ottawa fără victorie în presezon?

They just traded their best player Erik Karlsson and are thus far winless in 4 preaseaon games. One of those games was as a -140 favorite at home to the Chicago Blackhawks who they will play again tomorrow night.

Aceasta a fostBlackhawks singura victorie a acestui presezon. Chicago are -180 de favoriți acasă în această seară și, dacă vor câștiga, vă recomand să pariați pe Ottawa în finala de pre-sezon pe teren propriu cu vecinii și rivalii, Montreal Canadiensbet Ottawa in their preseason finale at home to neighbours and rivals, the Montreal Canadiens

Nici o echipă de sportivii profesioniști vor să nu câștige, chiar și în presezon și, în plus, vor fi mulți jucători de ambele părți care vor să câștige timp de gheață în sezonul regulat, așa că acest lucru s-ar putea dovedi a fi mai competitiv decât de obicei.

Și echipa din capitala României își va arunca oul de gâscă și va obține primul W din era post Karlsson.

Ma puteți urmări pe twitter@ zahir_gilani

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive