CSB
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2018/19 NHL Future Odds: who will win the Stanley Cup?

Cote viitoare NHL 2018/19: cine va câștiga Cupa Stanley?

Desigur, nu fiecare echipă merită să pariezi pe banii tăi câștigați cu greu. Cu toate acestea, există niște favoriți – inclusiv îndelungi suferinzi Toronto Maple Leafs – și cei care pot să parieze și cel puțin o echipă care să evite pariurile.

NHL 2018-19 Stanley Cup Futures

Big Offseason are Toronto Maples Leafs (+650) ca Favorite

The Toronto Maple Leafs au arătatNHL they mean business when they signed highly coveted free agent John Tavares to a massive deal this offseason. Tavares joins the Leafs young core of Auston Matthews, Mitch Marner and William Nylander to form one of the most potent offences in the NHL.

Nu totul este bun pentru Maple Leafs. Negocierile contractuale cu tinerele lor vedete au ocupat titlurile în acest extrasezon.

Dacă problema persistă în sezonul regulat, Leafs ar putea avea prea multe distrageri în timpul sezonului pentru a satisface așteptările

Dacă reușesc să lase distragerile în urmă, îl integrează cu succes pe Tavares în ofensiva lor, iar portarul Frederik Andersen este sănătos pe tot parcursul sezonului, Maple Leafs au talentul de a pune capăt secetei lor de peste 50 de ani de la Cupa Stanley.

Tampa Bay Lightning (+700)

Cea mai bună echipă din Conferința de Est ultima sezonul se află chiar în spatele celor de la Toronto Maple Leafs pentru cele mai bune cote pentru a câștiga Cupa Stanley. Cu toate acestea, nu este prea greu să argumentezi că merită să fie favoriți în general.Tampa Bay Lightning a condus NHL la goluri sezonul trecut, s-a clasat pe primul loc în procentajul de lovituri și s-a clasat pe locul al treilea în jocul de putere.

Ar trebui să termine la sau aproape de vârf în acele categorii ofensive din nou în 2019, după ce l-a resemnat pe Nikita Kucherov (al treilea în NHL în ultimele două sezoane cu 79 de goluri) la o prelungire lungă în acest extrasezon.

Au un titular de încredere în plasă și cu Andrei Vasilevski,care a condus NHL cu opt shutouts în 2018. Dacă Lightning poate obține un pic mai multă consistență de la linia albastră, ei au șanse mari să câștige prima lor Cupă Stanley din 2004. 

Winnipeg Jets (+1000)

Probabil că nu există nicio echipă în NHL în acest moment cu mai mult talent ofensiv general decâtWinnipeg Jets. Patrik Laine, Kyle Connor, Nikolaj Ehlers and Blake Wheeler combined to make the top two winger lines in the NHL. The offensive depth does not end there, with Mark Scheifele oferind Jets 1,00 puncte pe joc la centru (în 61 de jocuri sezonul trecut).

Jets au, de asemenea, o apărare stelară. , clasându-se pe locul cinci la goluri împotriva sezonului trecut. Jets l-au resemnat pe portarul Conor Hellebuyck în extrasezon.

Hellebuyck a condus NHL cu 44 de victorii în sezonul trecut, în timp ce a terminat în top-10 în GAA, procentaj de salvare și scăderi.

Dacă Avioanele fac o mișcare în jurul termenului limită de tranzacționare pentru a adăuga ceva profunzime pe linia albastră, ar putea avea cea mai bună listă din NHL.

Vegas Golden Knights (+1200)

Chiar și cu apărătorul, Nate Schmidt a fost suspendat pt. în primele 20 de jocuri ale sezonului NHL, Cavalerii de Aur au demonstrat tuturor că sunt un candidat serios la Cupa Stanley. În timp ce franciza l-a pierdut pe James Neal în acest extrasezon, veteranul s-a clasat doar pe locul patru în echipă la goluri și pe locul șase la puncte.

Cei mai importanți jucători de la Golden Knights revin în 2019, inclusiv William Karlsson (al treilea în clasamentul). NHL cu 43 de goluri în sezonul trecut) și Marc-Andre Fleury (primii șase în ambele GAA și procentul de salvare sezonul trecut).

Dacă își pot replica succesul în 2019, Cavalerii de Aur s-ar putea regăsi înapoi în Cupa Stanley în luna mai.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

   

  Cel mai bun Underdog: New Jersey Devils (+4000)

  New Jersey Devils au fost una dintre cele mai mari surprize din NHL sezonul trecut, îmbunătățindu-și recordul cu 27 de puncte și făcând playoff-ul pentru prima dată din 2012.

  Devils găzduiesc, de asemenea, pe actualul MVP NHL Taylor Hall, care a ajutat echipa de plasă. 248 de goluri (cele mai multe de la franciză din 2001).

  Devils au avut, de asemenea, a opta cea mai tânără echipă din NHL sezonul trecut, ceea ce înseamnă că tinerii lor jucători ar trebui să se dezvolte și mai mult în 2019. Dacă portarul Cory Schneider se poate întoarce în 2019, Devils i-ar putea surprinde pe mulți în acest sezon NHL.

  Echipă de evitat: Washington Capitals (+1300)

  În sport, este obișnuit să-i vezi pe campioni suferind o anumită formă de mahmureală în sezonul care urmează campionatului lor.

  The Washington Capitals (în special Alexander Ovechkin) poate să fi luat sensul la propriu, petrecând ca niciun alt campion al Cupei Stanley din anii 1980. .

  Desigur, petrecerea nu este singurul motiv pentru a evita să pariezi pe Capitals să se repete în 2019. În afara victoriei în Cupa din sezonul trecut, franciza nu a trecut niciodată de runda a doua cu Ovechkin, ei au venit un nou antrenor principal șidoar două echipe (Detroit 97-98 și Pittsburgh 2017-18) sunt singurele echipe care repetă ca campioane ale Cupei în ultimele 25 ani.

  Bonus: Total de puncte NHL peste/sub pariuri

  Cel mai bun sub: St. Louis Blues – Sub 96,5 puncte (-110)

  The Blues au și-au văzut declinul total punctual în ultimele cinci sezoane ns (de la 111 în 2014 la 94 în 2018). Au avut norocul să ajungă cu 9-6-2 după termenul limită de tranzacționare (când au postat o diferență negativă de gol). De asemenea, l-au schimbat pe Paul Statsny, unul dintre cei mai buni marcatori ai francizei. În general, este greu să vezi că Blues se îmbunătățește în 2019.

  Best Over: Nashville Predators – Peste 105,5 puncte (-110)

  Câștigătorul Trofeului Președintelui în 2018 își vede linia totală de puncte deschisă11,5 puncte mai mică decât punctul lor din 2018 total. În timp ce atingerea (sau depășirea) a 117 de puncte într-un sezon este întotdeauna dificil, Predatorii sunt încă una dintre cele mai bune echipe din NHL datorită profunzimii lor superbe în apărare.