joi, 22.09.2016 - 08:34 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Ryan Thu 22/09/2016 - 08:34 EDT

Linii de pariuri viitoare NHL Eastern Conference 2017

2017 NHL Eastern Conference Futures Betting Lines

Anul acesta, Lordul Stanley va fi apărat în est de pinguinii din Pittsburgh; și s-ar putea să nu fie nici măcar cea mai bună echipă din conferință. Fanii de la Washington simt că acesta este sută la sută anul lor (după ce anul trecut ar fi trebuit să fie anul lor), iar Pens and Caps stau în vârful conferinței, în funcție de șanse și așteptări. Și oricare dintre acele echipe ar putea câștiga Cupa. Cu toate acestea, există un al doilea nivel de echipe care ar putea elimina echipele de top. Dar, deocamdată, majoritatea cotelor o au drept conferință de la Pittsburgh până când cineva demonstrează contrariul.

Cote NHL Eastern Conference

NHL Eastern Conference Betting Lines William Hill

Vedeți primele două echipe, așa cum am menționat mai sus. Dar uită-te la clasa de mijloc! Lightning, Rangers, Bruins, Flyers, Islanders, Red Wings, Panthers și Habs -- 8 echipe la 800 de puncte una de cealaltă. Și sunt 4 echipe la 200 de puncte una de cealaltă.

Doar 6 dintre aceste echipe ajung să ajungă în playoff (presupunând că nu se întâmplă nimic drastic cu Pens sau Caps), așa că vor fi multe jocuri aprinse între conferințe și finalul 2-3. Locurile din playoff se pot reduce până în ultima zi sau două din sezonul regulat.

Predicția câștigătorului Conferinței de Est NHL

PARIU PittsburghPenguins @+400 Pe William Hill.Între timp, în pivniță, The Blue Jackets, Senators, Devils, Sabres, Leafs și Hurricanes sunt toți gata să lupte pentru ultimul loc. Niciunul dintre cei 3 (The Jackets având cele mai slabe cote) nu se află chiar la distanță de strigăt de clasa de mijloc. Deci, dacă știți ceva ce nu știu cei care fac cote, pariați pe unul dintre ei și bucurați-vă de o zi de plată masivă.

Programul Conferinței de Est NHL 2016/17

Rezultate/ProgrameNHL

SezonulSezonul NHL este o șansă uimitoare pentru iubitorii de hochei de a participa la o acțiune grozavă de pariuri. Este un sezon regulat nebunesc de 82 de jocuri, așa că există mai multe jocuri în fiecare seară pe care să pariezi.

Sezonul din acest an va fi precedat deCupa Mondială de hochei, desfășurată la Toronto. Unii oameni văd că nu este decât un pre-sezon intens și un antrenament pentru NHL, alții îl văd ca un risc inutil și o scurgere pentru talentul de top al NHL.

Suporterii României probabil urmăresc mai mult Hochei al Conferinței de Est decât conferința de Vest,  întrucât este casa pentru echipele României, cum ar fiToronto Maple Leafs,Montreal Canadiens șiSenatorii Ottawa. Dezavantajul este că doar Habs-ul este favorizat să aibă un sezon câștigător anul viitor. Nu suntem obișnuiți cu asta de la Sens, deoarece au ratat playoff-urile de doar 5 ori în ultimii 20 de ani. The Leafs, pe de altă parte, au doar o apariție în playoff de când jocurile au fost difuzate în HD (13 ani).

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7542021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur, puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||775
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri cucele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.