Sâmbătă, 30.09.2017 - 05:57 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 30/09/2017 - 05:57 EDT

NHL Maurice „Rocket” Richard Futures – Pariuri cu cel mai bun marcator

NHL Maurice “Rocket” Richard Futures – Top Scorer Bets

2017/18 Maurice „Rocket” Richard Trophy Favorites

Sidney Crosby – Pittsburgh Penguins

Unul dintre puținii jucători NHL cu un sezon de 50 de goluri sub centură, Crosby este câștigătorul în exercițiu a lui Rocket Richard, după ce a condus liga cu 44. obiectivele de anul trecut. Sid a înscris cu succes 17,3% din 255 de lovituri în 2016-17, cel mai bun din carieră pe parcursul unui sezon întreg.

Unii s-au îngrijorat că Sid nu a mai fost la fel după ce a suportat probleme de accidentare timp de câțiva ani. Campania 2014-15 a fost cel mai prost sezon al său complet pentru goluri, înregistrând doar 28 de puncte în 77 de jocuri. Loviturile lui Sid și procentul de lovituri au scăzut la minimele din carieră – 11,8% la 237 de lovituri. Jucătorii obișnuiți ar considera acest an un an solid, dar Sid se așteaptă la mai mult de la el însuși.

Șuturile și procentajul de lovituri au revenit la niveluri de elită în ultimii doi ani, ceea ce a făcut ca Crosby să-și redescopere atingerea de gol. Mai mult ca oricând,Pittsburgh Penguins se bazează pe Sidney pentru a termina piesele. În cea mai mare parte a carierei sale, Crosby nu a fost niciodată asociat cu un extremist de elită, ceea ce îl obligă să ia lucrurile în propriile mâini mai des. Cu excepția accidentării, Sid este o amenințare să câștige un al doilea Rocket Richard consecutiv.

Următorul meci al echipei melePittsburgh Penguins

Nikita Kucherov – Tampa Bay Lightning

Kucherov a intrat în vârful carierei sezonului trecut, marcând 40 de goluri pentruTampa Bay Lightning, în timp ce Steven Stamkos s-a recuperat după o altă accidentare gravă. Acest lunetist în vârstă de 24 de ani a plutit în jur de 30 de goluri timp de doi ani înainte de sezonul său de evaziune în 2016-17. Odată cu revenirea lui Stamkos la sănătatea deplină, Nikita s-ar putea bucura de încă un an de carieră.

O parte din saltul de 10 goluri al lui Nikita se învârte în jurul unui volum mai mare de lovituri, împreună cu o ușoară creștere a preciziei. A trimis 246 de șuturi pe plasă și a transformat cu 16,3%, cel mai mult în cei patru ani în ligă. Dacă nu a ratat opt ​​meciuri anul trecut, ar fi putut să-l provoace pe Sidney pentru Trofeul Richard.

În următorii trei ani, Kucherov ar trebui să se bucure de cea mai bună producție a carierei sale. Cei mai mulțiNHL atacanți au atins vârful producției în jurul vârstei de 25 de ani. El are norocul să joace cu o echipă Lightning puternică la mijloc, inclusiv Victor Hedman și Stamkos. Restul ligii este nefericit pentru că Nikita s-ar putea îmbunătăți, devenind o forță aproape de neoprit pe gheață.

Următorul meci al echipei meleTampa Bay Lightning

Auston Matthews – Toronto Maple Leafs

NHL nu va asista, probabil, niciodată la un alt debut la fel de grozav ca Auston Matthews. El a marcat patru goluri în primul său joc în NHL împotriva Senators, singurul jucător care a realizat această ispravă în epoca modernă. Recordul a fost stabilit în 1917, când Harry Hyland și Joe Malone au marcat cinci goluri în primele lor jocuri - dar asta s-a întâmplat când portarilor nu li sa permis să cadă pe gheață pentru a salva. Auston și-a reușit incredibila ispravă într-o epocă a punctajelor scăzute și a sistemelor defensive strânse.

În timpul primului său sezon, Auston a condus liga în goluri egale de putere cu 32 de marcaje cinci la cinci, ceea ce înseamnă că producția de powerplay va crește probabil în următorii doi ani. De asemenea, este fezabil să ne gândim că își va îmbunătăți procentul de lovituri și totalul de lovituri efectuate. Anul trecut, el a îndreptat 279 de șuturi la poartă cu o rată de succes de 14,3, ambele s-ar putea îmbunătăți.

Există șanse mari ca Matthews să-și mărească procentul de șuturi la 15% în timp ce ridică șuturile pe poartă la 300, ceea ce l-ar împinge pe Auston la 45 de goluri. Sky este limita pentru câștigătorul Trofeului Calder 2016-17, care pare gata să conducăMaple Leafs la prima lorStanley Cup în mai mult de o jumătate de secol.

Următorul meci al echipei meleToronto Maple Leafs

Patrik Laine – Winnipeg Jets

Similar to Auston Matthews, Laine hit the ground running for the Winnipeg Jets, marcând în primul său joc NHL. El a adunat primul lui hat trick din carieră împotriva lui Matthews și Maple Leafs trei jocuri mai târziu, semnalând intenția sa de a-l provoca pe Auston pentru Trofeul Calder. Din nefericire pentru Patrik, o accidentare la mijlocul sezonului l-ar costa nouă jocuri, limitându-l pe Laine la 36 de goluri și împiedicându-l pe extrema vedetă să devină începătorul anului.

Amestecul lui Laine de viteză și precizie îi permite să smulgă jocul. trece cu ușurință pe lângă netminders. Cadrul său surprinzător de mare îl transformă într-un avans-puter prototip, greu de separat de puc și de îndepărtat de locurile de punctaj principale.

Jucând cu perfecționatul Mark Scheifele, Patrik va avea o mulțime de ocazii de a străluci în sezonul al doilea. . De fapt, Laine ar putea avea un plafon de goluri mai mare decât Matthews. Patrik a umflat sfoara cu o rată de 17,6%, producând 36 de goluri la doar 204 lovituri. Dacă Laine reușește să-și mărească volumul de trageri la 250 fără o scădere mare în eficiență, el este un blocat să înscrie 40 și să provoace pentru Trofeul Rocket Richard în 2017-18.

Următorul meci al echipei meleWinnipeg Jets

Vladimir Tarasenko – St. Louis Blues

Unul dintre cei mai consistenti marcatori ai ultimilor trei ani, Vladimir Tarasenko a marcat 116 goluri în 239 de meciuri. span. În aceste sezoane, s-a chinuit pentru antrenorul Ken Hitchcock, un șef de bancă renumit pentru că s-a concentrat strict pe apărare. Tarasenko nu a jucat cu un centru de top în aceste sezoane, evidențiind și mai mult voința și priceperea sa extraordinară de a marca.

În acest an, el va juca pentru antrenorul Mike Yeo, care probabil va slăbi domnia. pe rusă. Centerman Robby Fabri, un prospect de top marcator, se întoarce din accidentare pentru a începe campania 2017-18. Aceste două modificări laSf. Louis Blues ar putea facilita cea mai bună campanie de goluri din cariera lui Vladdy.

El este, de asemenea, în mijlocul perioadei sale de vârf ca atacant, ceea ce ar putea duce la Tarasenko să efectueze peste 300 de lovituri. sezonul acesta. Dacă își îmbunătățește puțin procentul de lovituri, ar contesta marca de 45 de goluri pentru prima dată în carieră, suficient pentru a lupta pentru Trofeul Rachete.

Următorul meci al echipei meleSt. Louis Blues

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7892021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21
Cum să urmăriți NHL în România ? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

Știri NHL - 05/07/21
Fulger în pragul Realizare rară 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley ||850 title. They lead the best-of-seven Cup final series against the Montreal Canadiens by a 3-0 count. In the Cup final for the prima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, parorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.