Vineri 29.09.2017 - 05:29 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 29/09/2017 - 05:29 EDT

NHL Norris Trophy Futures: Cele mai bune cinci pariuri de apărător pentru 2017/18

NHL Norris Trophy Futures: Best Five Defenseman Bets for 2017/18

2017/18 Trofeul Norris Favorite

Brent Burns – San Jose Sharks

Burns a devenit punctul central al infracțiuniiSharks în 2015-2016, câștigând 27 de goluri și 48 de pase decisive, în timp ce San Jose a ajuns în finalaStanley Cup. Alegătorii i-au respins pe Burns și pe Erik Karlsson în acel sezon, votându-l pe Drew Doughty drept câștigătorul Norris, în ciuda producției superioare.

Brent a ridicat din umeri și a continuat refuzul bucurându-se de încă un an de carieră, adunând 29 de goluri și 47 de pase decisive, câștigând primul său. Trofeul Norris în proces. Burns a obținut 96 de voturi pe primul loc în comparație cu vicecampionatul Karlsson, care a obținut 63 de voturi pe primul loc pentru Norris.

Patrick Marleau i-a părăsit pe Sharks în extrasezon, scăzând unul dintre cei mai consistenti marcatori din istoria francizei. San Jose va avea nevoie de Burns pentru a avea un alt sezon ofensiv superb pentru a preveni o scădere serioasă a producției. Bine că Sharks l-au semnat cu un contract care îi plătește 64 de milioane de dolari până în 2024. Burns ar trebui considerat cel mai bun candidat pentru a câștiga primele aprobări consecutive Norris de la legendarul Niklas Lidstrom în 2008.

Victor Hedman – Tampa Bay Lightning

Acum că Brent Burns a câștigat un trofeu Norris, Victor Hedman a fost cel mai bun apărător din NHL care nu a câștigat niciodată premiul. Sezonul trecut, Victor a izbucnit cu cel mai bun sezon al său, adunând 72 de puncte și 16 goluri în 79 de meciuri. Acesta a fost aproape dublu față de totalul său de 47 de puncte din anul precedent.

Unul dintre aspectele uimitoare ale performanței lui Hedman a fost faptul că a intensificat în absența lui Steve Stamkos. Fără jucători precum Victor și Nikita Kucherov care ar fi intensificat,Lightning nu s-ar fi contestat pentru un loc în playoff la sfârșitul sezonului regulat 2016-17.

Norris Trophy voters took note, with 106 of them selecting Victor as the third best defenseman of the year, behind Burns and Karlsson. Stamkos appears healthy again, ready to contribute at a high level. Teamed with Stammer and Kucherov, Hedman could end up setting new personal bests in all stat categories, which would certainly net him his first Norris.

Erik Karlsson – Ottawa Senators

„Au luat jumătate din osul gleznei mi-a scos și partea care este încă acolo ar trebui să fie cât mai normală posibil”, a spus Erik Karlsson, discutând despre leziunea sa inferioară a corpului. Pentru majoritatea jucătorilor de hochei, acesta ar fi un eșec devastator care ar împiedica un nivel ridicat de performanță. Karlsson nu este ca majoritatea oamenilor și probabil că va lovi gheața pentruSenatori ori de câte ori se întoarce.

Erik nu poate fi considerat favorit la victorie din cauza acestei accidentări, dar este încă suficient de mare pentru a-i depăși pe toți ceilalți apărători NHL chiar și dacă ratează primele zece jocuri. Karlsson a obținut 82 de puncte în incredibila sa campanie 2015-2016, primul d-man care a câștigat un punct pe meci de la Ray Bourque în 1996. Cumva, a terminat pe locul al doilea în Norris votând în fața lui Drew Doughty.

Erik deja. are o crestătură Norris la centură, când a câștigat premiul în campania 2014-15. Există șanse mari ca șansele lui Karlsson de a câștiga Norris să fie reduse, deoarece este în refacere. Dacă ai de gând să pariezi pe el că va câștiga onoarea, pariază în timp ce el este încă în recuperare pentru a-ți maximiza câștigurile potențiale.

Roman Josi – Nashville Predators

Nashville știe cum să facă dezvolta talentul. Roman Josi s-a dovedit a fi atât de bun încât Predatorii l-au putut schimba pe Shea Weber cu P.K. Subban, solidificându-și apărarea pentru anii următori. Fără Weber,Prădătorii au mărșăluit până la finala Cupei Stanley anul trecut, înainte ca Pinguinii să-și oprească călătoria.

Sezonul trecut a fost un dezastru. an în ceea ce privește producția ofensivă, scăzând de la 61 de puncte la 49 de puncte. O parte din aceasta s-a datorat unei răni. Josi a ratat un singur meci în ultimele două sezoane, câștigând 116 puncte în 162 de meciuri între 2014 și 2016. Roman a terminat pe locul cinci în Norris votând pentru ambele sezoane și va reveni în primele rânduri ale apărării NHL cu o campanie fără accidentări.

Anul acesta, Ryan Ellis va începe sezonul pe IR din cauza unei accidentări la genunchi, ceea ce o va obliga pe Josi să ia mai multe minute decât anul trecut. Combinat cu P.K. Subban, Roman s-ar putea bucura de un an de carieră în ofensiv, menținând în același timp acoperirea defensivă de elită. El nu este favoritul pentru a câștiga - dar este unul dintre cei mai buni candidați Dark Horse Norris din NHL.

Dustin Byfuglien – Winnipeg Jets

Big Buff ar putea fi unul dintre cei mai subestimați apărați în ligă, mai ales acum că se străduiește într-o relativă obscuritate ca membru alWinnipeg Jets. În ultimele șapte sezoane cu clubul, el a câștigat de cinci ori 50 sau mai multe puncte. Una dintre principalele critici la adresa lui Byfuglien s-a centrat pe lipsa de protecție, pe care și-o oferă propriul controler.

Nu mai. Dustin a fost de +10 sezonul trecut, menținând contribuția ofensivă de elită, conducând NHL în timpul de gheață la 27:27 pe meci. În acest an, Dustin va avea mai mult ajutor în backline, deoarece colegii săi par să intre în campanie cu o stare de sănătate curată.

Jets l-au luat și pe Steve Mason pentru a-și consolida situația dintre țevi, ceea ce ar putea susține opinia NHL despre capacitatea lui Byfuglien de a se apăra. Atacanții Winnipeg continuă să se transforme într-una dintre grupele cele mai mortale din ligă, ceea ce ar putea crește producția lui Dustin în intervalul de 60-65 de puncte.

Rezultate / ProgrameNHL

Categorie :NHL News

Mai multe articole...
NHL News - 12/07/21
Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

În timp ce | ||7752021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur, puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

NHL News - 06/07/21| ||796
How to Watch the NHL in România? 
How to Watch the NHL in România?

Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățile desprecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități devizionați NHL în România.

NHL News - 05/07/21
Lightning On Verge Of Rare Achievement 
Lightning On Verge Of Rare Achievement

The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și captura | ||835second straight Stanley Cup titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

NHL News - 05/07/21
Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.