Mar 26.09.2017 - 14:34 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 26/09/2017 - 14:34 EDT

Trofeul NHL Hart 2017/18: Connor McDavid va repeta ca MVP NHL?

2017/18 NHL Hart Trophy: Connor McDavid To Repeat as NHL MVP?

2017/18 NHL Hart Trophy Favorites

Bodog
Bovada Hart Trophy Props 2017-18

Connor McDavid – Edmonton Oilers

La vârsta de 20 de ani, Connor McDavid a depășit dezamăgirea unei accidentări de la sfârșitul sezonului în timpul sezonului său de debutant pentru a deveni cel mai nou superstar al NHL în campania sa de al doilea an.

Asemănător cu Sid, care a adunat 102 de puncte în primul său sezon complet, Connor a condus NHL la punctaj ca singurul jucător de 100 de puncte în perioada 2016-2017. În consecință, i s-a acordat Trofeul Hart pentru că a condusEdmonton Oilers înapoi laplayoff-urile NHL.

McDavid joacă jocul într-un ritm mai rapid decât restul ligii. Puțini patinatori țin pasul cu accelerația, mișcarea laterală și mânerele fulgerătoare ale lui Connor. Viziunea și inteligența sa pe gheață îi permit să profite la maximum de capacitatea sa de a zbura pe patinoar, creând oportunități abundente de marcare pentru coechipieri. Istoria arată că câștigarea a două premii MVP consecutive este o realizare puțin probabilă. Având în vedere că încă nu a atins apogeul, niciun alt jucător de hochei pe gheață nu are o șansă mai bună de a câștiga rară, spate-la-spate Hart Trophy.

Sidney Crosby – Pittsburgh Penguins

Despite McDavid’s ascendance to the Art Ross and Hart Trophy, Sidney Crosby remains the best player in the league. Over the last five years, Sid’s won the Hart once and finished second in voting thrice. His Penguini au câștigat douăStanley Cups la rând și ei sunt favoriții la trei turbă în 2017-18. Crosby l-a adunat pe Conn Smythe ca MVP din playoff pentru ambele inele.

Oamenii nu-și mai fac griji pentru accidentările pentru Sid - a ratat trei ani de producție la începutul său de douăzeci de ani din cauza problemelor de comoție și a unei opriri de lucru. În ultimii patru ani, și-a recăpătat durabilitatea, jucând 75 de jocuri sau mai mult în fiecare an.

Sid a împlinit 30 de ani în august, dar nu pare să fi îmbătrânit pe gheață timp de cinci ani. Crosby ar putea fi cel mai bun pariu pentru a câștiga Hart în fața lui McDavid din cauza dificultății istorice de a repeta ca MVP NHL. Cu excepția cazului în care Crosby este căzut din nou de accidentări, el va termina primii trei la vot, cu o pistă interioară pentru a câștiga al treilea Trofeu Hart.

Vladimir Tarasenko – St. Louis Blues

Vladimir Tarasenko a dat cifre fantastice ca marcator principal al Blues sub Ken Hitchcock, un antrenor strict, primul defensiv. Hitch a fost concediat la sfârșitul sezonului trecut și înlocuit de fostul șef al echipei Minnesota Wild, Mike Yeo. În mod clar, mesajul lui Ken îmbătrânea în vestiar, pe măsură ce albaștrii au încheiat sezonul cu un record de 22-8-2, unul dintre cele mai bune note din a doua jumătate a anului.

Se pare că jucătorilor le-au plăcut. slăbit puțin, pentru căBlues au început să câștige și s-au bucurat de o productivitate generală mai mare în ofensiv. Vladdy a încheiat sezonul pe foc, cu șapte goluri și 14 puncte în ultimele 12 jocuri ale sezonului.

Antrenorul Yeo va continua să permită mai multă ofensă, oferindu-i lui Tarasenko șansa de a câștiga numere mari în carieră. sezonul acesta. Pistole tinere precum Robby Fabbri și Ivan Barbashev par gata să facă următorul pas, care i-ar oferi lui Vladimir colegi de linie capabili să țină pasul. Dacă Tarasenko reușește să sară la 85-90 de puncte, 40-45 de goluri, el va câștiga o atenție serioasă pentru Hart.

Nikita Kucherov – Tampa Bay Lightning

Jos pălăria către departamentul de cercetare și dezvoltare a jucătorilor dinTampa Bay Lightning. Nu a existat nicio altă echipă în ultimul deceniu care să aleagă în mod constant atât de mulți potențiali de top ca echipa lui Stevie Yzerman. Stamkos, Hedman, Johnson, Palat și Vasilevskiy reprezintă unul dintre cele mai bune grupuri de jucători autohtoni ca oricare din ligă.

În mod ironic, accidentările lui Steven Stamkos au ajutat să dezvăluie toată profunzimea formației lui Tampa Bay, forțând perspectivele să facă un pas pentru a înlocui căpitanul lor adesea accidentat. Anul trecut, Kucherov a făcut un salt mare în producție, adăugând 10 goluri și nouă pase decisive la recordul său anterior din carieră.

A fost la egalitate pe locul cinci în cursa Art Ross, cu 85 de puncte, aproape depășindu-i pe Kane și Crosby, în ciuda faptului că o gamă epuizată. Cu Stamkos revenind la sănătate, Kucherov pare pregătit pentru o altă îmbunătățire. El ar putea depăși marca de 45 de goluri și 90 de puncte, cu Steve drept centru, suficient pentru a justifica o luare în considerare serioasă pentru MVP.

Patrick Kane – Chicago Blackhawks

Patty Kane este unul dintre Cei mai deștepți patinatori din generația actuală de vedete din NHL, capabili să pună orice apărător într-un ciclu de rotație înainte de a scoate portarul din suporturi sau de a aluneca o pasă lină unui marcator care așteaptă. În urmă cu două sezoane, el a dominat complet NHL, câștigând 106 puncte și câștigând Trofeul Hart și Art Ross în acest proces.

Abilitatea lui Kane de a transforma colegii de linie obișnuiți în lunetişti stau la baza argumentului său Hart Trophy. pe o bază anuală. De asemenea, a învățat să tragă mai des pe măsură ce îmbătrânește, transformându-se într-unul dintre cei mai buni producători de goluri ai ligii.

Există șanse mari ca Kane să revină la 90-95 de puncte, trăgându-și colegii la 20 de sezoane de goluri. . DacăBlackhawks au un alt sezon grozav cu Patrick în frunte, un al doilea premiu MVP în trei ani nu este exclus.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive|| |1194

  Category : NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc în clasamentul NHL Entry Draft 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12502021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și în cazul lui Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21
  Cum să urmăriți NHL în România ? 
  How to Watch the NHL in România?

  Iubitorii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățile pecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de aviziona NHL în România.

  NHL News - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaal doilea succes Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent când sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.