Mar, 26.09.2017 - 09:53 EDT
300$
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 26/09/2017 - 09:53 EDT

2017/18 NHL Art Ross Trophy Futures: Pariuri cu puncte de top

2017/18 NHL Art Ross Trophy Futures: Top Points Bets

Connor McDavid – Edmonton Oilers | ||663

During his first season and a half in the NHL, he’s produced at a hall-of-fame pace, notching 148 points in 127 games – good for a 1.17 a point-per-game rate. There’s little doubt that he’ll continue to maintain this lofty standard with the Oilers, câștigând un minim de 90 de puncte dacă va juca 75 de jocuri în sezonul 2017-18.| ||667

Projections show that he’ll finish between 95-105 points, which should be enough to earn his second consecutive Art Ross trophy in his third NHL campaign. If Connor follows up his MVP season with a similar campaign, the rest of the league will find it tough to keep up.

Crosby, Kane și Kucherov sunt singurii trei jucători care par capabili să atingă 95 de puncte în un singur sezon, în timp ce Jamie Benn ar putea atinge marca de 90 de puncte. Niciunul dintre ei nu are același plafon ca McDavid, motiv pentru care Connor este favoritul copleșitor pentru a conduce NHL la puncte.

Sidney Crosby – Pittsburgh Penguins

Greu de spus ce ar fi statisticile lui Sidney. arăta ca și cum ar fi jucat în timpul erei hocheiului cu firewagon din anii 1980 și începutul anilor 90 - înainte ca New Jersey Devils să descopere că poți câștiga oStanley Cup cu un portar grozav și un blocare sufocantă a aripii stângi. El este ultimul jucător care a marcat 120 de puncte în NHL, distrugând complet liga în timpul sezonului al doilea, în 2006-2007.

După oprirea de la muncă și contuzii i-au distrus trei dintre sezoanele de vârf, sănătatea lui Sidney și-a revenit... înțelept, apărând în cel puțin 75 de jocuri timp de patru ani consecutiv. Orice campanie sănătoasă îi oferă lui Crosby o șansă de a-și asigura un alt Art Ross.

Singura tendință care reduce șansele lui Sid ar fi marcarea lui sporită. El a marcat 35 de goluri de trei ori în ultimii patru ani, inclusiv 44 de lider în ligă anul trecut. Acest lucru înseamnă că își instalează mai rar colegii de echipă. Lui Sid nu-i pasă, pentru că vrea doar să câștige mai multe cupe pentruPittsburgh – încă o lovitură împotriva șanselor lui Art Ross.

Nikita Kucherov – Tampa Bay Lightning

Kucherov a experimentat un salt de 19 puncte sezonul trecut, devenind cea mai prolifică amenințare de marcare din lista profundă de atacanți a lui Lightning. El a reușit să creeze noi recorduri în carieră în aproape toate categoriile ofensive, cu excepția asistenței la jocul de putere. În schimb, producția sa de goluri de power play a sărit de la 9 la 17 goluri, conducând NHL în acea categorie.

Nikita a marcat 85 de puncte pentru a termina în primele cinci, în ciuda faptului că a ratat opt ​​jocuri și Steven Stamkos pentru o mare parte a anului. Dacă ar fi jucat toate cele 82 de jocuri, ar fi putut contesta marca de 95 de puncte, suficient de bun pentru locul doi în cursa Art Ross.

Stamkos se întoarce înTampa Bay|| |691 lineup fully healed from another unfortunate injury, ready to reignite the chemistry previously displayed with Kucherov. If Steven manages to play close to a full season, Nikita could breach the 90-point mark and challenge McDavid for the point-scoring crown.

Patrick Kane – Chicago Blackhawks

Patrick Kane a fost fierbinte în sezonul 2015-16, câștigând primul său trofeu Hart și Art Ross cu o campanie nebună de 106 de puncte. Pe locul secund a fost Jaime Benn cu 17 puncte mai puține, subliniind dominația pe care Patrick a afișat-o în acel an. Kane s-a bucurat de maxime în carieră în goluri, pase decisive și goluri în powerplay.

Asemenea lui Crosby, Patrick a dezvoltat un nas pentru plasă în ultimii doi ani, înregistrând 80 de goluri în ultimele două sezoane pentru a le adăuga prodigioasei sale. ieșire de asistare. Acest lucru l-a ajutat să-l ridice în eșalonul superior al producătorilor NHL.

Kane a terminat la egalitate pe locul doi alături de Crosby anul trecut, înregistrând 89 de puncte în campania 2016-17. Îi va lipsi Artemi Panarin, dar asta nu-l va opri pe Patrick de la un alt an excelent. Colegii săi proiectați, Nick Schmaltz și Patrick Sharp, nu vor fi o retrogradare uriașă, iar jocul de putere va rămâne puternic, oferindu-i lui Kane multe șanse de a crea bucurie pentruChicago fani. .

Jamie Benn – Dallas Stars

Benn a câștigat un Art Ross în 2014-15, terminând în fruntea punctajului NHL cu 87 de puncte. Anul următor, a terminat pe locul al doilea după Patrick Kane cu 89 de puncte, câștigând suficientă recunoaștere pentru a termina pe locul al treilea la votul MVP pentru 2015-16. Anul trecut a fost un dezastru total pentruDallas Stars, târându-l pe Jamie în jos împreună cu restul echipajului.

Stelele au răspuns reîncărcându-se în afara sezonului. Dallas l-a semnat pe Alexander Radulov departe de autodistrugatorii Montreal Canadiens pentru nimic, a adăugat Marc Methot de la Ottawa Senators printr-un schimb de proiect de extindere și l-a semnat pe Ben Bishop pentru a consolida portarul.

Benn are deja un coechipier de elită. în Tyler Seguin, iar adăugarea lui Radulov va deschide mai multe oportunități ofensive. Methot și Bishop sunt completări binevenite care îi vor permite lui Jamie să se concentreze puțin mai mult pe scor. Benn nu este favoritul unui alt Art Ross, dar este un candidat grozav ca întuneric pentru a termina în fruntea ligii pentru producția de puncte.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NHL News

  Mai multe articole...
  NHL News - 12/07/21
  Puterea foarte favorizată pentru a ajunge pe primul loc la draftul de intrare NHL 
  Power Heavily Favored To Go First Overall In NHL Entry Draft

  În timp ce | ||12362021 NHL entry draft nu este privit ca fiind la fel de profund ca clasa 2020, ca și cu Alexis Lafreniere sezonul trecut, pare să existe un consens Nu. 1 - Puterea Owen din Michigan. Apărătorul boboc Wolverines nu a părut deplasat jucând cu bărbații la campionatul mondial IIHF, câștigând o medalie de aur patinând pentru România, jucând în perechea defensivă de top. Aproape sigur că puterea va ajunge la Buffalo Sabres.

  NHL News - 06/07/21| ||1257
  How to Watch the NHL in România? 
  How to Watch the NHL in România?

  Fanii de hochei din România au făcut-o. Nu lipsesc modalitățilecum să urmărești NHL. Fie că este vorba de posturi TV sau de streamuri online, fanii se pot conecta folosind telefoanele, tabletele sau pot să-și dea drumul la vechea școală uitându-se la televizor. S-au dus zilele în care trebuia să mergi într-o cameră și să aștepți o dată pentru a urmări NHL. Iată numeroasele modalități de avizionați NHL în România.

  NHL News - 05/07/21
  Fulger în pragul Realizare rară 
  Lightning On Verge Of Rare Achievement

  The Tampa Bay Lightning sunt la o victorie de a-și capturaa doua succesiune consecutivă Cupa Stanley titlu. Ei conduc cele mai bune din șapte serii finale de Cupă împotriva celor de la Montreal Canadiens cu 3-0. În finala Cupei pentruprima oară în 28 de ani, Montreal a pierdut nouă din cele 33 de finale anterioare ale Cupei Stanley. Cu toate acestea, Canadiens au fost măturați într-o serie finală doar o singură dată în istoria lor.

  NHL News - 05/07/21
  Cele mai bune site-uri de pariuri pentru finala Cupei Stanley 
  Best Betting Sites for the Stanley Cup Finals

  Cupa Stanley a trecut prin câteva premiere unice în ultimele două Sezoane NHL datorită pandemiei de COVID-19. Seria finală a Cupei de anul trecut nu s-a încheiat până în septembrie. Anul acesta, cu lansarea sezonului regulat amânată până în ianuarie, seria finală a Cupei se întinde până în iulie. O fațetă care nu s-a schimbat, totuși, este că, indiferent de momentul în care sunt plasate pariurile pe jocuri, pariorii vor să fie siguri că plasează acele pariuri pecele mai bune site-uri de pariuri pentru Cupa Stanley. Finala.