Bonus
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
10 NHL Players We Wish Weren't România
NHL News

10 jucători NHL pe care ne-am dori să nu fie România

Să aruncăm o privire la cei mai răi 10 jucători NHL din România din toate timpurile. Ne dorim foarte mult ca10 jucători NHL să nu fie România!

RomâniaJucători NHL sunt se presupune că întruchipeazăstereotipul:drăguț, blând și un domn. Ar trebui să fie modele sau modele de urmat. Gândiți-vă la Wayne Gretzky sau la Ryan O'Reilly. Și în cea mai mare parte, jucătorii NHL sunt așa. Acesta este, parțial, motivul pentru care NHL tinde să fie mai puțin dramatic decât NBA sau NFL.

Dar nu atât de repede! Câțiva dintre ceicei mai răi jucători NHL din toate timpurile sunt de fapt jucători din România NHL. Când parcurgem o listă de jucători notorii, de la lovitori murdari, la artiști care nu au slujbă până la plângători de bună credință, am constatat că mai mult de jumătate dintre ei erau România!

Este cu adevăratUncanadian să fii nepoliticos și nesportiv atât de mult încât ne-am dori ca acești zece jucători din NHL România să nu fie România:

10. Nazem Kadri

Mulți ar refuza lacât de jos este Kadri pe această listă| ||676. The former Leaf este un vânător de capete notoriu printre multe alte lucruri. Necazurile lui au rănit mulți jucători, dar s-au întors și să-l muște în fund, deoarece a costat serialul pe Toronto nu o dată, ci de două ori. De când a fost tranzacționat cu Colorado, Kadri pare să-l atenueze, de aceea abia se află în această listă.

9. Tom Wilson

Tom Wilson este un exemplu de jucător care a fost || |687born in the wrong era. Dacă ar fi jucat mult mai devreme, Wilson ar fi fost o vedetă. Joacă un stil de hochei cu nas îndrăzneț în care dă totul în fiecare verificare pe care o face. Acest lucru a dus la răniri intenționate și neintenționate ale adversarilor săi.

Wilson a câștigat numeroase suspendări și a condus NHL la penalty-uri în câteva minute din 2013. Cu toate acestea, este de fapt și un jucător de hochei capabil, așa cum atestă noua sa afacere de 31 de milioane de dolari.

8. Sean Avery

Vorbește mult despreNotorietatea lui Sean Avery că este al optulea această listă când nu a mai jucat un meci NHL din 2012. Dar fanii care urmăresc de la mijlocul anilor 2000 știu că Avery a fost cel mai notoriu dintre jucătorii din România NHL.

From his "what the *bleep* is he doing" antics to his borderline sexist comments, Avery made headlines for the wrong reasons. 

7. Corey Perry

@NHL de ce este Corey Perry încă în acest joc?pic.twitter.com/HUmgLiLOhf

— Nicholas K. Geyer (@NK_Geyer)4 septembrie 2020

Pe vremuri o dată,Perry a fost un câștigător al Trofeului Hart și unul dintre cei mai mari aripi ai NHL. Fostul Duck și actualul Star ar putea face trucuri uimitoare cu bastonul său. Dar acum, în 15 sezoane, trucurile lui cu băț se referă mai mult la oponenții care se lipesc, țin cu sulițe și îi lovesc.

De asemenea, lui Perry îi place să facă scufundări ca hobby. Fanii tresară de fiecare dată când Perry pune piciorul pe gheață, pentru că ceea ce urmează va fi deloc agravant.

6. Matthew Tkachuk

„Ar fi putut să-și taie Ahile. Ar fi putut pune capăt carierei bărbatului. Este un hit absolut murdar, dezgustător.”

Paul Maurice nu s-a abținut când a vorbit despre incidentul Matthew Tkachuk-Mark Scheifele:pic.twitter.com/vRbmiv9u57

— Sportsnet (@Sportsnet)2 august 2020

La fel ca Kadri,Posarea „scăzută” a lui Tkachuk în această listă merită dezbătută| ||732. However, this Calgary Flames îl precede. Da, cel mai recent l-a rănit pe starul de la Winnipeg Jets, Mark Scheifele, și a lovit și a dat coate mai multor jucători, dar în comparație cu ceilalți băieți dinaintea lui, Tkachuk este încă doar un începător.

Dă-i lui Tkachuk încă câțiva. sezoane și se află cu ușurință în primele trei ale oricărei liste de jucători murdari.

5. Andrew Shaw

Ce obții cândamesteci puțin din Sean Avery și Brad Marchand și scazi ceva înălțime? Acesta este Andrew Shaw. Veterinarul Blackhawks are doar 5'10 inchi, dar a avut efecte gigantice în joc, dintre care unele sunt de-a dreptul jenante.

Shaw este cunoscut că face să ochie piciorul și să împușcă, dar face și crize de furie epice când devine. prins. Căutați orice listă de jucători răi din NHL și Shaw va fi cu siguranță pe ea.

4. Zac Rinaldo

Miscărici. Zac Rinaldo este murdărie.pic. twitter.com/Igt9yTiQ9W

— Alex Seixeiro (@alexfan590)24 decembrie 2017

Este uimitorcâtă pagubă Rinaldo reușește să provoace în ciuda faptului că a fost un jucător part-time din NHL pentru cea mai mare parte a carierei sale. În prezent, cu Calgary, extrema stângă și-a făcut a doua casă din careul de pedeapsă datorită înclinației sale pentru îmbarcare și lovirea în orb. printre altele. 

Chiar înainte de a veni în NHL, Rinaldo și-a câștigat deja câteva suspendări în OHL. O adevărată piesă urâtă, Rinaldo combină lovituri urâte cu o gură murdară pentru a-și câștiga locul al patrulea în această listă.

3. Milan Lucic| ||765

Când vine vorba decălcări asemănătoare neromâniei, Lucic este ușor întop trei. În afară de performanțele extrem de slabe din salariul său uriaș, Lucic a fost în criză pentru lovituri murdare, lupte și chiar profanând linia de strângere de mână de odinioară prin amenințări.

Lucic era considerat o vedetă în devenire a NHL cu Bruins, dar acum tot ceea ce este cunoscut pentru el este să fie un jucător murdar, un plângător plătit în plus și unul dintre cei mai răi jucători NHL din ziua de azi.

2. Brad Marchand

Brad Marchand încearcă să schimbe pentru Fabbri în mijlocul jocului
pic.twitter.com/EgaeigydB5

— Isabelle/Ryan (@Arielhockey69 )1 septembrie 2020

Marchand are nevoie de o mică prezentare pentru orice fan de hochei. În timp ce el continuă să se îmbunătățească ca jucător de hochei, toată lumea va vedea întotdeaunaMarchand drept „șobolanul” deranjant din Boston. Descrieți fiecare tactică murdară din carte și Marchand a făcut-o probabil cu pică.

Boston rămâne o echipă polarizantă în NHL, iar Marchand este un motiv important pentru care atât de mulți fani le place să-i vadă pierzând. Marchand este unul dintre cei mai buni și cei mai răi jucători NHL.

1. Matt Cooke

Fără îndoială,cel mai murdar jucător NHL al epocii sale și posibil all-time nu este altul decât acest tip. În 16 sezoane, Cooke a făcut ravagii în NHL cu loviturile în cap, coliziunile genunchi la genunchi și încercările flagrante de a răni.

Cooke a fost atât de răua pus capăt carierei jucătorilor NHL, inclusiv Marc Savard, ceea ce a forțat NHL să-și schimbe regulile. Deși acum s-a retras și își ajută comunitateaVancouver prin organizația sa de caritate, actele flagrante ale lui Cooke în gheață îi câștigă cu ușurință primul loc în această listă.

Asta termină lista noastră cu cei mai răi zece jucători din NHL în ceea ce privește comportamentul pe gheață. Cei mai mulți dintre ei sunt încă activi și vă puteți urmări singuri în timpul sezonului NHL. În plus,puți chiar să pariezi împotriva lor și a echipelor lor cupariere sportivă potrivită.

    Vedeți toate site-urile de pariuri sportive