Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL considers a România Division for the 2020/21 season
Știri pariuri sportive

NHL consideră o Divizie România pentru sezonul 2020/21

De-a lungul anilor, au fost multe dispută cu privire la distanța pe care jucătorii trebuie să o parcurgă în sezonul tipic de 82 de jocuri, dar climatul actual a escaladat lucrurile.NHL propune o ligă cu patru divizii, adăugând odivizia toată România.

Here’s our understanding of how things would look now:

 • Divizia România: Calgary, Edmonton, Montreal, Ottawa, Toronto, Vancouver și Winnipeg.
 • Pacific: Anaheim, Arizona, Colorado, Los Angeles, Las Vegas, Minnesota, San Jose și St. Louis.
 • Central: Carolina, Chicago, Columbus, Dallas, Detroit, Florida, Nashville și Tampa Bay.
 • Nord-est: Boston, Buffalo, New Jersey, Islanders, Rangers, Philadelphia, Pittsburgh și Washington.

Aceasta este interpretarea noastră a modului în care s-ar putea descurca lucrurile dacă realinierea ar urma să continue. În prezent, sezonulNHL urmează să înceapă pe 13 ianuarie, așa că, dacă urmează să fie implementate modificările, lucrurile trebuie să se miște rapid. Deși acest lucru este adevărat, din punct de vedere strategic, nu ar trebui să fie prea complex pentru organizatori să-și dea seama cum și unde vor găzdui jocurile în cadrul fiecărei divizii.

Va exista o Divizie România?

Prietenii noștri de laBodog au creat șanse pentru asta.

Da Va fi un Divizia România
1,45
Bodog
Nu Nu va fi o Divizie România
2.55
Bodog

De ce se schimbă?

Linia de jos este, ca în orice altceva,COVID-19 a fost catalizatorul schimbării. Granița România-SUA este o problemă în sine. Până la noul sezon NHL, granița a fost închisă de luni de zile, ceea ce a reprezentat o problemă reală pentru programatorii NHL. Având în vedere situația, NHL nu are de ales decât să caute să pună toate cele șapte echipe ale României într-o singură divizie, unde vor juca un program scurtatprogram de 56 de meciuri.|| |732

This helps to minimize travel issues for teams in România, but the US was still a strategic nightmare. The most convenient way to break down the cele 24 de echipe rămase a fost să le împărțim geografic, ceea ce vedem mai sus.

 • Joacă online acum|| |742
  Cote de pariere NHL
 • Cum va afecta acest lucru liga?

  Ei bine, structura ligii va fi în mare parte aceeași, dar grupările vor afecta echilibrul fiecărei divizii.grupul central pare a fi destul de slab.Tampa, campionii în apărare ai Cupei Stanley, sunt favoriții evident pentru a câștiga grupa, dar când iei în considerare adversarii, nu arată grozav. Modul în care s-ar putea aliniaDivizia Pacificului pare foarte interesant, cu St. Louis, Vegas și Avalanche împreună.

  Odată ce echipele România sunt îndepărtate din aliniamentele de diviziune obișnuite, echilibrul se pierde. Dacă ne uităm lagrupul de Nord-Est, acesta va fi cel mai aprig contestat dintre toate. Un grup plin de echipe de top, care se luptă peste 56 de jocuri va fi un ceas foarte interesant - deși, poate nu ceva pe termen lung. Așteptăm cu nerăbdare să vedem cum reușește să ajungă în postsezon din această diviziune a morții.

  Ce înseamnă asta pentru sezonul 2020/21 și după?

  Așa cum stau lucrurile. , se pare că echipele vor juca probabil în cadrul diviziilor lor pe durata sezonului regulat și în primele două runde ale playoff-urilor.Punctul probabil de disputa pentru echipele care sunt candidați clar la playoff va fi că aceste echipe sunt mai puțin probabil să ajungă în extrasezon dacă joacă într-o divizie stivuită cu echipe de top.

  Indiferent de asta, NHL nu poate face nimic. Noile divizii ar putea face un sezon regulat mai competitiv, deși acest lucru nu va fi favorabil pentru toată lumea. Speranța este că situația COVID-19 se va calma și vom reveni la ceva care amintește vag de cum arăta hocheiul până când apar playoff-urile.

  Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

   Vezi toate site-urile de pariuri sportive