Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
NHL Betting Trends
Știri pariuri sportive

Tendințe pariuri NHL

Meciuri cu scoruri mai mari, succesul echipei acasă versus în deplasare, sezon regulat în comparație cu scorul în playoff. Există mai multeTendințe de pariere NHL de analizat pentru următorul sezon NHL 2020-21.

Tendințe de pariere pentru sezonul 2020-21 NHL|| |654

There is much to dissect from the previous Liga Naţională de Hochei sezon.

Este important să luăm în considerare totul, de la ceea ce sa întâmplat până la sezonul s-a oprit în martie la tot ce este în bula NHL. Analizând totul din ultimul sezon și sezoanele dinainte, ne poate ajuta să anticipăm câteva tendințe viitoare de pariuri NHL.

Away Moneylines oferă cele mai bune valori  

Una dintre cele mai mari tendințe de pariuri NHL este pariurile pe echipa de oaspeți – indiferent dacă acestea sunt defavorizate sau favorite.Sezonul trecut, 19 dintre cele 31 de echipe din NHL au produs un randament pozitiv dacă pariezi pe ei pe linia de bani în deplasare pentru fiecare joc (această statistică include playoff-urile NHL).

NHL Stanley Cup Futures 2021

Chiar dacă eliminați balonul și playoff-urile, tendințele de pariuri pe NHL arată totuși mai mult succes la pariurile pe echipa de oaspeți. Când sezonul s-a oprit în martie,doar șapte echipe din ligă au avut un record de .500 sau mai rău împotriva răspândirii pe drum.

Desigur. , există un timp și un loc pentru a paria pe echipa gazdă...

Echipele din Est mai reușite acasă

Înainte de suspendarea sezonului NHL 2019-20 din martie, echipele Conferinței de Est au avut mai multe succes acasă decât omologii lor occidentali. La mijlocul lunii martie, unsprezece echipe NHL au avut cel puțin 20 de victorii acasă.Șapte dintre acele 11 echipe au venit de la Conferința de Est. Desigur, împărțirile acasă și pe drum își pierd din valoare dacă NHL revine la un balon în sezonul viitor.

Scăderea talentelor de portar

În 2010, procentul de salvare a echipei NHL înliga a fost de .909 și doar două echipe au fost postate economisiți procente mai rău decât .900.În 2015, procentul din ligă a fost de .911 și două echipe au înregistrat un procent de salvare sub .900.În 2020, procentul de salvare în ligă a fost de .905, iar cinci echipe au încheiat sezonul – deși prescurtat – cu un procent de salvare sub .900.

The scăderea procentului de salvare se datorează unei combinații de portar inițial inferioară și gardă de rezervă sub medie. Sezonul 2020 a văzutdoar trei portari cu 40 sau mai multe jocuri au încheiat sezonul cu un procentaj de sezon peste .920. Două dintre aceste echipe – Boston Bruins și Dallas Stars – au avut rezervă cu procente de salvare de peste .919. Această statistică se traduce prin faptul că cele două echipe au 27% dintre portari în ligă, cu cel puțin zece jocuri și un procent de salvare peste .919. Se pare că echipele NHL se luptă să găsească portari de calitate.

NHL Betting Stats 2020

Tendinţe de pariuri NHL Stanley Cup Futures

Privindu-ne înapoi la ultimii zece ani deNHL Stanley Cup futures, o tendință de pariuri iese în evidență.Doar de două ori în ultimii zece ani a câștigat favorita la începutul sezonului regulat Cupa Stanley – Tampa Bay Lightning (+700) în 2020 și Chicago Blackhawks (+700) în 2015.

Șapte dintre ultimii zece campioni ai Cupei Stanley au deschis presezonul cu cote între +1100 și +1600.

Singuratul echipa care a deschis sezonul cu cote mai slabe de +1600 a fost St. Louis Blues (+3000) în 2019.

Aleg una sau două echipe cucote între +1000 și + 1500 pentru a câștiga Cupa Stanley este o strategie inteligentă de pariuri pe care trebuie să o folosești în următorul sezon NHL. Topulcărți de pariuri sportive online din România, cum ar fiSports Interaction șiPowerPlay Sports| ||723, always offer quality NHL Stanley Cup futures every season.  

 • Joacă online acum
  PowerPlay Recenzie
  BONUS $ 500
 • Joacă online acum
  Interacțiune sportivă Recenzie
  BONUS $ 500
 • Joacă online acum
  Cele mai bune site-uri de pariuri NHL
 • Goaluri cu mâna scurtă fără sens, putere Procent de joc Important

  O singură categorie de statisticiceea ce nu pare să însemne că ceva este puncte scurte. Nouă echipe sezonul trecut au încheiat anul cu șapte sau mai multe goluri scurte. Dintre acele echipe, patru au ratat playoff-urile, o echipă a ajuns în runda play-in, restul de patru cluburi au ajuns în playoff – Vegas având cel mai mare succes.

  NHL Betting Trends 2021

  Ignorați această statistică când cercetați NHL jocuri. În schimb,concentrează-te pe procentul de joc de putere. Nicio echipă din primele nouăsprezece pentru procentajul de putere de joc nu a ratat echipele de 24playoff-urile NHL în acest sezon. Dintre acele 19 echipe, doar una – Arizona Coyotes – a avut mai multe victorii decât înfrângeri + înfrângeri în prelungiri. Punerea punctajelor la rezultatele power-play în victorii.

  Totaluri de goluri per joc în întreaga ligă

  De obicei, casele de pariuri sportive online stabilesc totalurile jocului la 5,5 sau 6,0 goluri. Înainte de suspendarea sezonului din martie, scorul mediu era de 5,96 goluri. Cu toate acestea, acest număr este redus de trei echipe, cu o medie între 5,10 și 5,33 de goluri pe meci. Acestea au fost singurele trei echipe din ligă care au înregistrat o medie de sub 5,5 goluri pe meci. În schimb,17 echipe au înregistrat o medie de peste 6,03 goluri pe meci.

  Dacă eliminați acele trei echipe, scorul mediu pe meci se schimbă la 6,04 goluri. Acest număr este mult mai potrivit cu mediana ligii de 6,03 goluri pe meci.

  Sezonul 2018-19 a avut, de asemenea, o medie de 5,96 goluri pe meci (deși foarte puțin în urmă cu 2019-20), făcând ultimele două sezoane cel mai mare scor din 2005-06. Dacă excludeți sezonul post-lockout, în care noile modificări ale regulilor au provocat o serie de infracțiuni,este sezonul cu cele mai mari scoruri din 1995-96. Creșterea numărului de goluri în ultimele două sezoane într-una dintre cele mai esențiale statistici privind tendințele de pariuri NHL pentru sezonul viitor.

  Tendințe de pariere pentru Another Bubble

  Când și cum NHL 2020-21 incepe sezonul si lucrarile sunt indecise. Se vorbește despre o bulă parțială, dar nimeni nu poate ști cu siguranță. O bula poate fi necesară dacă granița România-SUA rămâne închisă, iar NHL nu i se acordă nicio scutire de călătorie.

  Luând în considerare cele 16 echipe care au jucat cel puțin opt meciuri, balonul produce numere diferite de cele obișnuite. sezon.Patru echipe au înregistrat în medie un total de joc de 4,88 goluri sau mai puțin. Două echipe la egalitate la ora 6.00 și doar trei echipe au totalizat mai mult de 6.00 peste playoff.

  Scorajul mediu pe meci în balon – inclusiv runda play-in – a fost de 5,47 goluri pe meci.

  Acea scădere este enormă în comparație cu sezonul regulat. Scorul mai mic s-a datorat bulei sau au fost doar cele mai bune echipe din ligi și postsezon? Postsezonul de anul trecut a fost în medie de 5,57 goluri pe meci,încă 0,10 goluri pe meci decât anul acesta.

  Scăderea punctajelor pare să aibă mai mult de-a face cu playoff-ul decât cu balonul. Dacă NHL nu poate reveni la normal și necesită un balon – fie că este doar pentru început sau mai mult – ne putem aștepta ca scorul să revină la medieîntoarcerea la medie numere din sezonul regulat.

  Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria online și alege-o pe cea mai bună pentru tine:

   Vizualizare Toate site-urile de pariuri sportive