Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Bet on România NHL Teams - Everything You need to know to Net on NHL Teams this Season
Noutăți de pariuri sportive

Pariezi pe echipele din România NHL - Tot ce trebuie să știi pentru a face net pe echipele NHL în acest sezon

Găsiți ceea cetrebuie să știți înainte de a paria pe fiecare echipă România NHL la o lună de la începutul sezonului 2021-22.

Așa cum suntem noi la o lună în sezonul 2021-22 NHL – este grozav să vă uitați peste tot ce trebuie să știți desprecele mai bune cote de pariuri NHL pentru sezonul 2021-2022 și despre cum săpariză pe echipele din România NHL în acest sezon.

Calgary Flames – Jacob Markstrom este cheia Flames

Pentru a începe recenzia noastră pentru sezonul de pariuri NHL 2021/22 pe echipele din România – mergem cu Jacob Markstrom și Calgary Flames.Cu Markstrom în plasă în acest sezon, cele mai bune cote de pariere Calgary Flames în 2021 au în mod constant echipa din sudul Albertei ca favorită. De ce?

Markstrom produce la nivel de Trofeul Vezina în acest sezon. Arepatru opriri în 11 starturi iar procentul său actual de salvare și GAA de .935 și 1.81 sunt de departe cele mai bune din cariera sa. Dacă Markstrom poate continua, Flames au adâncimea de punctaj și talentul general pentru a reveni în postsezon în 2022.  

 • Joacă online acum
  Pariază pe Calgary Flames
 • Edmonton Oilers – Ryan Nugent-Hopkins Play face Oilers Legit Cup Contenders

  Când ne uităm lacele mai bune pariuri Edmonton Oilers cote – singurul lucru care îi face pe oameni să ezite să parieze pe ele (sau cel puțin în playoff) estescorajul terțiar. Cu toate acestea, după multe sezoane dezamăgitoare – Ryan Nugent-Hopkins arată în sfârșit ca acel jucător.

  Hopkinsare 18 puncte în 14 jocuri în acest sezon. Începând cu 16 noiembrie 2021 – Hopkins conduce NHL cu 17 pase decisive. Pentru prima dată în carieră, el are o medie de peste un punct pe meci. Dacă poate continua jocul, Edmonton ar putea avea în sfârșit lista pe care și-au dorit/aveau nevoie pentru a concura pentru o Cupă Stanley. Cotele de la cele mai bune site-uri de pariuri NHL din 2021 cred că aceasta este piesa de care au nevoie pentru a câștiga Cupa Stanley 2022.

 • Joacă online acum
  Pariază pe Edmonton Oilers
 • Montreal Canadiens – Canadienii sunt o mizerie fără preț

  Sezonul care urmează alergării improbabile a Montrealului către finala Cupei Stanley este un dezastru absolut. De ce?Echipa nu poate câștiga fără Carey Price. Fără Price în plasă, echipa are 4-11-2 în acest sezon șicel mai bun pariu la Montreal România cote de la casele de pariuri sportive onlinesă au echipa ca pe un underdog aproape în fiecare noapte.

  Luptele de la Montreal nu ar trebui să fie o revelație șocantă. În alte sezoane, în care Price a fost limitat din cauza unei accidentări, Montreal a ratat playoff-urile.Prețul ar trebui să revină în acest sezon – după timpul petrecut în programul de asistență pentru jucători NHL/NHLPA și recuperându-se de la o intervenție chirurgicală la genunchi. Cu toate acestea, șansele lui Montreal la playoff se scad în fiecare zi și poate fi prea târziu chiar dacă se întoarce până la sfârșitul lunii noiembrie.

 • Joacă online acum
  Bet on the Montreal Canadiens
 • Ottawa Senators – Prea tineri pentru a concura în 2021-22

  Lucrurile se construiesc în Ottawa – dar este mult prea devreme să ne așteptăm lacote de pariuri pe Ottawa Senators pentru a câștiga Cupa Stanleysă fie ceva mai mult decât dezamăgiți masivi. Ottawa Senators este a treia echipă ca tânără, cu ovârsta medie de 25,58.

  Speranța esteSenatorii continuă să-și dezvolte lista tânără în acest sezon. Sezonul NHL 2020-21 scurtat/ciudat nu a ajutat la dezvoltarea listei – făcând ca anul acesta să fie cu atât mai important pentru că senatorii vor merge mai departe.

 • Joacă online acum
  Pariau pe Ottawa Senators
 •  

  Toronto Maple Leafs – Frunze din cauza creșterii punctajului după Start Slow

  Pe tot parcursul prima lună,cele mai bune cote de pariere pe Toronto Maple Leafs în timpul sezonului NHL 2021-22 au avut în mod constant echipa ca favorită în majoritatea jocurilor. Echipa a avut câteva lupte timpurii, dar aa zguduit de începutul lent pentru a urca în clasamentul Diviziei Atlantic.

  Leafs ar trebui să continue să urce în clasament, deoarece ne așteptăm ca numărul lor de scoruri să crească în acest sezon. The Leafsse clasează pe locul al treilea în șansele de marcare cu pericol mare (126), dar doar pe locul 26 la transformarea acestor șanse (8,9%).

  Theprocentul ar trebui să crească pe parcursul sezonului – ceea ce înseamnă că Leafs va produce mai multe goluri. Mai multe goluri înseamnă mai multe victorii – și poate o șansă la titlul lor din prima divizie (în ciuda 2020-21) din 1999-2000.

 • Joacă online acum
  Bet on the Toronto Maple Leafs
 • Vancouver Canucks – Așteaptă-te la o mulțime de over-uri la jocurile Canucks

  Primele rezultate pozitive pentru apărarea Canucks arată ca un lucru din trecut , deoarece Vancouver este din nou implicat în jocuri frecvente cu scoruri mari.cele mai bune cote de pariuri online pe Vancouver Canucks suntvor ajusta în curând liniile de la standardul 5,5 la 6,0 sau 6,5 after the Canucks hit the over in four of their last five games.

  Dacă nu sunteți fan Canucks – urmăriți echipa este distractiv deoarecefoarte puține jocuri au mai puțin de cinci goluri. Dacă ești fan, va fi un alt sezon lung, cu echipe care încă caută răspunsuri pe net.

 • Joacă online acum
  Bet on the Vancouver Canucks
 • Winnipeg Jets – Dacă Jets fixează penalty Kill, ar putea câștiga Divizia Centrală

  Winnipeg Jets joacă bine în acest sezon. Cu toate acestea, cotele de pariuriWinnipeg Jets pentru a câștiga Divizia Centrală 2022 ar fi și mai bune dacă și-ar putea repara penalty kill.Jets ocupă locul trei pe ultimul loc în NHL la penalty kills la 65,79%.

  Winnipeg nu trebuie să fie în top zece pentru a fi o echipă de elită în NHL. În 2019, eiau terminat pe locul 22 la penalty kill la 79,20%. Echipa a terminat la un punct în spatele Nashville pentru Divizia Centrală. Dacă se pot îmbunătăți în acest sezon – chiar dacă doar la 75% – ar putea depăși Wild (care conduc chiar acum) și ar putea fi echipa surpriză care o depășește pe Avalanșă pentru coroana Diviziei Centrale.

 • Joacă online acum
  Pariază pe Winnipeg Jets
 •  

  Bucurați-văpariând pe NHL în acest sezon cu cele mai bune case de pariuri sportive online de mai jos!

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive