Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Worst Super Bowl Commercials
Știri NFL

Cele mai proaste reclame la Super Bowl

PauzeleSuper Bowl sunt aspecte întotdeauna mult așteptate ale întregului spectacol, cu niște reclame memorabile care vor rămâne cu fanii fotbalului pe viață. Deși, uneori,aceste reclame rămân la spectatori din motive greșite.

Cu costul mediu al unui30- a doua reclamă în joc, estimată la 5,25 milioane USD, este ceva ce aceste companii de publicitate trebuie să facă bine. Dar, pentru cei care înțeleg greșit, este distractiv să chicotească cât de proaste au fost aceste lucruri.

În acest articol vom arunca o privire asupra unora dintre cele mai proaste reclame la Super Bowl din toate timpurile, abordând detaliile mai fine despre ceea ce cu adevărat nu a făcut clic. Rămâneți pe fază pentru cel mai rău top-10!

În acest articol vom arunca o privire la câteva dintrecele mai proaste reclame pentru Super Bowl din toate timpurile, addressing the finer details of what really didn’t click. Fii atent pentru cel mai rău top-10!

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri Super Bowl Aici
 • Top 10 cele mai proaste reclame pentru Super Bowl din toate timpurile

  Reclamele pentru Super Bowl sunt atât de populare încât vedem adeseamajori furnizori de pariuri sportive, offering odds on which adverts will be the most popular and how long the main Super Bowl ad will last. We don’t imagine many bettors won big on the following adverts.

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

   1. Evil Beaver, 1998 (Miller Lite)

   Numai numele te stinge, dar un costum uriaș de castor care rulează pe ecran nu este epopeea pe care fanii Super Bowl se așteaptă de la reclamele lor. Reclamele la bere sunt, în mod normal, o idee simplă, dar aceasta chiar nu a zburat cu publicul. Poate că era ceva ironie în umor, dar nu râsese. Un om care mănâncă lemn este într-adevăr ridicol și nu este ceva ce cineva vrea să vadă.

   2. Kenyan Runner, 1999 (Just for Feet)

   Just for Feet a fost cândva o afacere înfloritoare, dar după ce a împuțit Super Bowl-ul în 1999, au existat mulți care au sugerat că a fost începutul căderii sale. Cineva nepotrivit cultural? Un bărbat din Kenya care alerga desculț în timp ce era urmărit de un grup de bărbați, doar pentru a fi drogat - Super Bowl chiar nu a fost momentul pentru această reclamă. Anunțul se termină cu bărbatul bucuros că s-a trezit și a descoperit că are acești pantofi de alergat noi grozavi. Cine a acceptat asta?

   3. Jay Gets Big Bucks, 1990 (Doritos)

   Jay Leno a crescut din ce în ce mai mult de-a lungul anilor și acum se bucură de propriul său canal YouTube și poate privi înapoi la ceea ce a fost o carieră grozavă. Leno a fost târât într-o reclamă Doritos, care a fost deosebit de enervant și a intrat într-adevăr sub pielea fanilor fotbalului. Leno este un personaj adorabil, dar nici măcar el nu l-a putut salva de atacul de recenzii proaste lansate după fapt.

   4. The Worst Commercial, 2000 (LifeMinders.com)

   Felicitări pentru creativitate, dar probabil că nu publicul pentru o astfel de reclamă. Acest anunț bazat pe text a promovat compania drept „tociști” care știau „despre crearea de reclame”. O idee drăguță, dar această încercare de a face o glumă despre ei înșiși a fost într-adevăr inversă. Aceasta a fost într-adevăr una dintre cele mai proaste reclame pentru Super Bowl din toate timpurile.

   5. Gerbili, 2000 (Outpost.com)

   Acesta chiar a călcat pe degetele iubitorilor de animale de acolo. Împușcarea cu gerbili dintr-un tun va supăra întotdeauna câțiva oameni. Dar, de fapt, a supărat multă lume. Conceptul a fost cu siguranță să șocheze publicul, care a funcționat. Cu toate acestea, credit acolo unde se datorează creditul, s-au terminat cu sloganul „trimite reclamații către” - ne-am părut că este destul de amuzant.

   6. Hotline Blind, 2016 (T-Mobile)

   Prezența lui Drake la Super Bowl 2016 a fost ceva care a propulsat această melodie în cele mai ascultate melodii din toate timpurile. Cu toate acestea, reclama a fost creată pentru a ataca alți furnizori și s-a dovedit puțin neplăcut. Pentru un superstar al rapului, Drake a fost de fapt un actor destul de bun. Dar, în cele din urmă, echipa de marketing a greșit lucrurile.

   7. Robot, 2007 (GM)

   Urmând cu American Giants General Motors, care a folosit un robot pe o linie de asamblare fiind concediat pentru că a încurcat lucrurile. Un concept ciudat, sigur. Și mai ciudat a fost că atunci a decis să se arunce de pe un pod ca un act de a pune capăt lucrurilor.

   Nu avem idee cine a fost de acord cu acesta, dar cel care a luat decizia era puțin probabil să fi rămas în serviciu. A fost puternic criticat și, în cele din urmă, GM a schimbat formatul reclamei.

   8. Pandas, 2008 (SalesGenie.com)

   Un alt site .com care merge pe scena mare. De data aceasta am avut panda gigantice cu accente chinezești care vorbeau în engleză ruptă. Cu siguranță a adus valoarea șocului pe ecranele noastre, deși credem că acesta a scapat de echipa de control al calității. Acest lucru are atât de multe steaguri, credem că acesta trebuie să fi fost făcut intenționat, în speranța că termenul de publicitate proastă nu ar aduce dividende -

   9. MC Hammer și Ed McMahon, 2009 (Cash4Gold)

   Deși includem acest lucru în top 10 cele mai proaste reclame pentru Super Bowl, există mulți spectatori care pretind că s-au bucurat de acesta. Conceptul reclamei a fost orientat spre a face o glumă cu propriile probleme financiare, cu un MC Hammer îmbătrânit în față și în centru. Dialogul și producția au părut greșite. Un ceas foarte dur, chiar și pentru cei mai rezervați indivizi.

   10. Accident de zbor, 2006 (Ameriquest)

   Acest anunț nu ar fi funcționat în climatul actual, deși nu suntem siguri că a funcționat atunci. Anunțul a fost simplu, o femeie aterizează într-o poziție mai puțin confortabilă în poala unui pasager de sex masculin. Sloganul spunea apoi „Nu faceți prea repede... Nu vom face”. Cu siguranță puțin lipsit de gust și nu a fost unul care să se potrivească cu genul de atmosfera de familie așteptată în ziua Super Bowl-ului.

   Nu uitați că există multe case de pariuri sportive în România care oferăhalf-time props șirecuzită Super Bowl.

  • Joacă online acum
   10Bet Recenzie
   BONUS 300$
  • Joacă online acum
   888 Sport Recenzie
   BONUS 250$
  • Joacă online acum
   Interacțiune sportivă Recenzie
   BONUS 500 USD