Dum. 29.10.2017 - 17:31 EDT
Vezi toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli Sun 29/10/2017 - 17:31 EDT

Poate Kershaw Edge Keuchel la Minute Maid?

Can Kershaw Edge Keuchel At Minute Maid?

Astros la Dodgers Meciul 5 din Seria Mondială

După un joc strâns al 4-lea, Cody Bellinger a ajuns să fie eroul cu o dublă de avans în a noua repriză. Nu ar fi putut veni dintr-o sursă mai surprinzătoare, deoarece tânărul a avut zero lovituri și opt SO în primele 13 AB-uri aleWorld Series. El va căuta să continue o serie într-o direcție mai bună duminică seara, într-o revanșă a jocului 1 cu locațiile schimbate.

Am lovit două înfrângeri la rând pentru prima dată în acest postsezon, deoarecea avut Astros sâmbătă seara. Din păcate, recordul nostru scade la 22-9, dar suntem încă cu o tonă și sperăm că putem menține pierderile la o singură cifră. Rămâneți cu noi pentru restul World Series, deoarece mai sunt potențial trei jocuri de învins.

Linia s-a deschis cu Dodgers ca favoriți moderati în deplasare. S-a mutat puțin spre Houston ca câini de acasă, dar nu o cantitate semnificativă. Linia ar trebui să rămână acolo unde este acum.


Următorul meci al echipei meleLos Angeles Dodgers

Nu vă lăsați păcăliți de acest joc. Nu ne putem aștepta să meargă exact așa cum credem. Atacul lui Dodger pare să se fi trezit la sfârșitul jocului 4, în timp ce Houston încă se luptă puternic împotriva stângacilor. Și suntem de acord, Los Angeles are un avantaj aici.

Dar am mai văzut această confruntare, iar Dodgers au câștigat doar cu 3-1, la lovituri de gaze. Keuchel este mult mai bun acasă și ar trebui să înăbușe atacul lui LA, care în acest moment pare doar o fulgerare în tigaie. Încă nu s-au dovedit a fi consecvenți departe de casă în această serie.

Kershaw va juca bine, dar și Keuchel va fi grozav, așa că Astros nu au nicio treabă să fie prețuți ca câini moderati în acest loc. De aceea îi vom lua pe Astros pe RL și vom primi acea cursă suplimentară și jumătate pentru mai puțin decât ar fi să-i luăm pe Dodgers pe drum aici.

Alege: Houston Astros +1,5 (-135) laInteracțiune sportivă

Record: 22-9

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive


  The Los Angeles Dodgers, care păreau să fie într-un loc prost după meciul 3, s-au întors mare noaptea trecută. Bellinger a ieșit din slăbire în cel mai bun moment și a stimulat o repriză de cinci runde a noua pentru a lua Game 4 cu scorul de 6-2. Ofensiva lor s-a întors și, cu Kershaw pe movilă, ei vor căuta să ia un alt joc aici, astfel încât să aibă două oportunități de a lua seria înapoi la Dodger Stadium.

  Clayton Kershaw (3-0, 2,96 ERA) va face ca lucrurile să se întâmple mai ușor. Stângaciul nu va avea totuși parametrii lui Dodger Stadium sau acea mulțime intensă din LA în spatele lui aici. La prima sa apariție în această serie în meciul 1, Kershaw a parcurs șapte reprize, renunțând la 11 și renunțând la o singură rundă, o lovitură solo a lui Alex Bregman, la trei lovituri.

  Va fi greu să replici asta însă în Houston. Deși numerele lui Kershaw în acest postsezon sunt stelare, el are încă doar 4-7, cu o efectivă de 4,55 în primele 18 apariții în postsezon, dintre care 14 au fost titulari. Totuși, multe dintre acestea pot fi puse pe pauză scurtă.

  După o dezamăgire în Jocul 4, Houston Astros vor avea multe la care să se gândească înainte de Jocul 5, în special în ceea ce privește zona slabă. După ce au pierdut acel meci în repriza a noua, 'Stros a irosit ocazia de a deveni prima echipă din istorie care a câștigat primele opt meciuri de postsezon pe teren propriu. Acum sunt doar 7-1.

  Dar nu sunt doar probleme de bullpen. Sunt aproape inutile atunci când se confruntă cu stângacii, așa cum o demonstrează doar cele două hit-uri de sâmbătă seara. Și acum trebuie să se confrunte cu un stângaci cu lucruri chiar mai urâte decât Alex Wood.

  Dallas Keuchel (2-2, 3.00 ERA) va avea multă presiune pentru a performa cel mai bine dacă echipa lui dorește să aibă o șansă aici. Fostul All Star trebuie să meargă adânc, pentru a evita să aducă în joc acel bullpen abisal și va trebui să țină în frâu loviturile Dodgers pentru că cel mai probabil nu va avea mult sprijin pentru alergare.

  Keuchel was on the losing end of this matchup in Game 1, giving up a homer to Chris Taylor in the first inning, and then a two run homer to Justin Turner in the sixth to take the 3-1 loss. 

  Totuși, a fost pe drum.

  Acasă, Keuchel și-a câștigat ambele starturi în postsezon. Și într-un interval de 12,2 reprize, stângacul a permis doar o rundă, în timp ce a lovit 17. Va avea nevoie de astfel de numere dacă vrea să-și facă treaba aici și să-și lase echipa sa în frunte. Îl va face pe Verlander din Los Angeles mult mai interesant, asta e sigur.

  Sunteți de acord cu alegerea noastră? Sau Dodgers vor lua două la rând la Minute Maid? Spuneți-ne ce credeți în secțiunea de comentarii de mai jos și asigurați-vă că ne împărtășiți și urmăriți-ne pentru mai multe alegeri postseason MLB!

  Rezultate / ProgrameMLB

  Category : NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 12/11/21
  Vin reclamele Crypto Super Bowl LVI || |1222
  Crypto Super Bowl LVI Commercials are Coming

  When you turn on the Super Bowl pe 13 februarie – așteptați să vedeți ceva nou – cel puțin unulcriptomonedă comercia|| |1226l.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii în Super Bowl 
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Câștigarea Super Bowl-ului este punctul culminant al carierei unui jucător NFL. Mulți jucători nu ajung nici măcar la marele joc, dar în fiecare sezon apare un nou grup dintre ei și este capabil să se numească campioni Super Bowl. Să aruncăm o privire și să vedem carejucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: