Mar, 24.10.2017 - 14:19 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli Tue 24/10/2017 - 14:19 EDT

World Series 2017: 100 de echipe câștigătoare stabilite pentru un prim joc zguduitor

World Series 2017: 100 Win Teams Set For a Dicey First Game

Houston Astros la Los Angeles Dodgers Picks

După luni de joc și un postsezon serios (cu excepția Dodgers), avem cei doi reprezentanți ai noștri pentruWorld Series. Aceasta va fi cu siguranță un serial greu luptat, deoarece atât Astros, cât și Dodgers au peste 100 de victorii în sezonul regulat. Este prima dată când 100 de echipe victorioase se întâlnesc într-o Seria Mondială din 1970. Cu siguranță va fi un prim joc șocant, deoarece temperatura este prognozată a fi ridicată.

Pentru a ajunge aici, Astros a trebuit să ia grija de Yankees,pe care i-am numit aici, într-un meci decisiv 7. Acest lucru ne-a adus recordul postseason la 21-6 și căutăm să continuăm să mergem în lume. Serii cu alți câțiva câștigători. Așa că continuați să urmăriți!

Dodgers s-au deschis ca favoriți de la moderat la mare și au fluctuat puțin, dar se află în jurul valorii de -170. Totuși, ar trebui să vină mai mulți bani pentru ei, așa că căutați ca linia să se miște puțin mai mult.


Următorul meci al echipei meleLos Angeles Dodgers

Astros nu sunt la fel de buni pe drum ca acasă, dar Keuchel ar trebui să lanseze un joc bun aici. Nu ne înțelegeți greșit, Kershaw va fi și el uimitor, dar bănuim doar câteva greșeli de la fiecare aruncător. Pe scurt, acesta nu va fi un joc exploziv în nicio direcție.

Căutați un joc foarte apropiat de la început până la sfârșit.

Este un joc în care Dodgers se confruntă cu o ofensivă Astros ceva mai bună, iar Astros un lansare grozavă care se confruntă cu Dodgers un lansare ceva mai bună. Așteptați-vă la un fel de joc 3-2, în orice direcție. De aceea îi vom duce pe Astros și liliecii lor fierbinți pe RL.

Alege: Houston Astros +1,5 (-135) laInteracțiune sportivă

Record: 21-6

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive


  The Houston Astros ar putea fi defavorizați pentru a câștiga titlul, dar nu-i considera ofensiv. Jose Altuve a dovedit că este cel mai bun lovitor din ligă, afișând o medie de bataie de .400 în playoff, cu un OBPm de .500, inclusiv cinci runde de acasă și opt walk-uri.

  Yuri Gurriel urmează cu un . 366 medie la bataie și .409 OBP. Carlos Correa și George Springer sunt, de asemenea, din nou pe drumul cel bun. Au nevoie doar de Josh Reddick să-și intensifice acest lucru, deoarece outfielderul a egalat un record la 22 de lovituri fără lovitură în timpul lui 1 pentru 25 de lovituri fără lovitură în ALCS.

  Cu 89 de lovituri în 11 jocuri și a lovit doar o medie. de 6,8 ori pe joc, ei intră în asta cu numere de bataie mai bune decât Dodgers, care au doar 73 de lovituri în opt jocuri și bat în medie de 8,5 ori pe joc.

  Dallas Keuchel (2- 1, 2.60 ERA) s-ar putea să nu aibă numere de sezon regulat la fel de bune ca și fostul câștigător al premiului Cy Young Clayton Kershaw, dar numerele lui postseason ar trebui să-i dea încredere în acest loc. În cele șase apariții ale sale postsezon, dintre care cinci au fost titulari, stângacul este 4-1 cu o efectivă de 2,59.

  Keuchel este proaspăt dintr-un ALCS 1-1 unde a terminat cu o efectivă de 3,09, scoțând pe 18 în 11,2 reprize totale.

  The Los Angeles Dodgers vor fi foarte bucuroși să-l reia marți pe începătorul anului din NL Corey Seager. Stângaciul îi va însoți pe lovitori care s-au înfierbântat recent, inclusiv Cody Bellinger, Yasiel Puig, Chris Taylor și Justin Turner, care are 12 de 31 cu trei homere și 12 RBI în doar opt jocuri.

  Și nu este doar lovire. Bullpen-ul Dodgers a excelat în acest postsezon, înregistrând o efectivă de 0,94. În NLCS împotriva Cubs, Kenley Jansen și echipa lui nu au permis nicio lovitură în 29 AB.

  Clayton Kershaw (2-0, 3.63 ERA) speră să-și apropie echipa mult mai mult de câștig prima lor Seria Mondială din 1988. Îmbunătățirea recordului său în postsezon ar trebui să fie și o preocupare a lui. Cu un record în carieră în postsezon de doar 6-7 cu o efectivă de 4,40, sunt multe de îmbunătățit. Unele dintre acestea ar putea fi atribuite totuși odihnei scurte. El ar trebui să fie pregătit pentru această rundă.

  Împotriva lui Astros, stângacul are 3-2 cu o efectivă de 2,38 în opt starturi în carieră. Kershaw a avut unele probleme cu Jose Altuve, care are 6 pentru 15 cu patru duble împotriva lui.

  Asul Dodgers este complet odihnit, dar va fi suficient?

  Sunteți de acord cu alegerea noastră? Sau Kershaw va primi tot ce este mai bun dintre Astros? Spuneți-ne ce credeți în secțiunea de comentarii de mai jos și asigurați-vă că ne împărtășiți și urmăriți-ne pentru mai multe alegeri postseason MLB!

  Rezultate / ProgrameMLB

  Category : NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1266
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie căa fost testat pozitiv pentru COVID după terminareaSuper Bowl parada cu barca.