Dum. 17.12.2017 - 10:05 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sun 17/12/2017 - 10:05 EST

Cei mai buni jucători de hochei pentru echipa masculină din România

Winter Olympics Best Hockey Players For România Men's Team

Jucători de top pentru echipa România la Jocurile Olimpice de iarnă| ||663

When Gary Bettman announced that NHL players will no longer participate in the Winter Olympics, hockey fans everywhere collectively groaned. This leaves puține motive pentru a urmări Jocurile Olimpice acum, cu excepția cazului în care ești un fan al dansului pe gheață și al scheletului. Dar fără cei mai buni jucători de hochei ai planetei, există încă motive să credem că suntem pregătiți pentru un eveniment destul de competitiv și distractiv.

O altă bombă a lansat când Comitetul Olimpic Internațional (CIO) a interzis Comitetul Olimpic Rus mai devreme. luna aceasta. Pierderea Rusiei este câștigul României, deoarece calea către câștigarea celei de-a treia medalii de aur consecutive a națiunii a devenit puțin mai simplă și ei sunt +250 de favoriți pentru a câștiga totul conform Liniile de pariuri ale Interacțiunii sportive.

Aruncăm o privire la cele mai bune opțiuni pentru Echipa România din cele trei poziții majore...

Portari

Ben Scrivens: debutul probabil; a jucat 144 de meciuri NHL, cea mai mare parte cu echipe din România precum Toronto și Edmonton, undea stabilit un record de franciză 59 de salvari cu Oilers în sezonul 2013-14. În prezent, își revitalizează cariera cu Minsk Dynamo de la KHL, cu o medie de 2,28 GAA, cu o salvare de .918 la sută și opt opriri.

Justin Peters: portarul al treilea șir al echipei România în timpul Campionatelor Mondiale IIHF 2014, Peters este un veteran în 83 de meciuri NHL, cu perioade în Carolina și Washington. Jucând în prezent pentru Kolner Hale în Deutsch League (DEL), Peters este un pariu bun pentru a fi de rezervă a echipei. Cel mai bun sezon al său în NHL a venit în 2011-12, când a înregistrat o medie de salvare de .931 la sută cu 2.48 GAA în șapte jocuri.

Alți notabili: Drew MacIntyre (DEL)| ||687

Defensemen

Kevin Klein: nativul din Kitchener, Ontario a fost văzut ultima dată ca parte integrantă a echipei New York Rangers care a mers laStanley Cup Finale în sezonul 2013-14. În prezent, este căpitanul supleant pentru ZSC Lions din Liga Națională Elvețiană. Veteran în 627 de meciuri NHL, Klein va prelua probabil un rol de lider în rândul apărării echipei România și este încă în plină experiență la 32 de ani.

Chris Lee: Fanii NHL nu sunt familiarizați cu jucătorul de 37 de ani care și-a făcut un nume în afara Americii de Nord și a devenit singurul non-NHL care se potrivește pentru 2017. lumi. Lee și-a câștigat premiul „Defenseman of the Year” cu DEL în 2012, este de trei ori KHL All-Star și de două ori campion al Cupei Gagarin. Se va conta pe el pentru a aduce echipei sale experiența de campionat.

Simon Despres: o alegere din prima rundă pentru Pittsburgh Penguins, Despres și-a petrecut majoritatea celor 200 de jocuri NHL. cu Pittsburgh și Anaheim înainte de a se muta în Europa de Est pentru a juca pentru HC Slovan Bratislava din KHL. Câștigător al Cupei Memorial și apărător al anului QJMHL, Despres are atât calități de lider, cât și tinerețe și va fi o ancoră pentru d-men ai echipei România.

Alți notabili: Jesse Blacker ( KHL), Chay Genoway (KHL)

Atacanti

Derek Roy: pe hârtie, Roy este cel mai prolific atacant pe care Team România îl poate atinge acum. Ontario are 34 de ani și a câștigat titlul NLA în 2016 cu SC Bern. Roy are aproape 800 de jocuri NHL și a avut cele mai fructuoase sezoane cu Buffalo, unde a marcat cele mai multe dintre cele 524 de puncte din carieră. Nu este marcatorul care a fost cândva, dar încă are un instinct puternic de marcare.

Wojtek Wolski: polonezul-România a jucat în 450 de jocuri NHL înainte de a trece la KHL unde a câștigat Cupa Gagarin 2016 cu Metallurg Magnitogorsk. Wolski și-a arătat cotele sale ofensive la începutul carierei, înregistrând 50 de puncte în 76 de jocuri în primul său sezon NHL complet și recent a arătat că mai are încă destule în rezervor, obținând 138 de puncte în 179 de jocuri KHL înainte de acest sezon.

Rene Bourque: Numerele NHL ale lui Bourque nu reflectă cât de vital a fost un jucător, mai ales în timpul curselor cu Calgary și Montreal. Tânărul de 35 de ani a avut cea mai notabilă performanță când a marcat de opt ori în timpul playoff-ului de la Montreal până la finala Conferinței de Est din 2014. Cu peste 752 de meciuri NHL, Bourque aduce o mulțime de seriozitate și abilitate echipei.

Mason Raymond: rapidul Raymond a jucat cele mai multe dintre cele 609 de jocuri NHL cu echipele din România cel mai proeminent cu Vancouver, unde a făcut parte din finaliştii Cupei Stanley 2011. Raymond are 10 goluri și 19 puncte în 19 meciuri pentru actualul său club, SC Berna din Liga Națională arătând că încă nu și-a pierdut atingerea ofensivă. Patinajul său lin va fi un beneficiu în jocul internațional.

Alți notabili: Maxime Talbot (KHL), Matt Frattin (KHL)

Pariuri pe hochei

În timp ce Acțiunea NHL este distractiv de urmărit și de pariat, orice meci de hochei este la fel de interesant atunci când fanii au bani în joc. Cote internaționale la hochei sunt disponibile pentru România prin intermediul caselor de pariuri sportive online, care oferă cele mai bune acțiuni de pariere și oferte de bonus de înscriere. Acordați-vă în această iarnă, în timp ce Echipa România caută Aur.

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |813
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie căa fost testat pozitiv pentru COVID după terminarea echipei || |871Super Bowl parada cu barca.