Miercuri, 21.02.2018 - 07:08 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 21/02/2018 - 07:08 EST

Jocuri Olimpice de iarnă 2018: Previzualizarea jocului pentru medalia de aur pentru hochei feminin

Winter Olympics 2018: Women's Hockey Gold Medal Game Preview

România vs SUA: Rivalitatea care niciodată Se termină

Trei minute și treizeci de secunde. Așa a fost cât de aproape a fost Team USA în urmă cu patru ani de a detrona Echipa România și de a degusta aurul pentru prima dată din 1998, turneul inaugural de hochei pe gheață feminin. Dar România a realizat o revenire uluitoarerevenirea uluitoare marcând două goluri în ultimele trei minute pentru a egaliza meciul și a câștigat medalia în prelungiri.

Un efort eroic din România și o înfrângere amară pentru americani. Au devansat România timp de 57 de minute, dar au fost anulate de câteva greșeli. Dar fiind atleții cu mintea dură care sunt, Echipa SUA a folosit această amintire dureroasă ca motivație pentru a deveni și mai bună

Echipa SUA este echipa numărul unu, dar România are o victorie asupra lor în Grupă Etapă. Oddsmakers favorizează ușor SUA aici. Vor trece în sfârșit peste România?

Echipă România Breakdown

Cote Puckline: +1.5 (-336) 
Cote Moneyline: 
+107

România să fie un underdog este mai rar decât o zi de treizeci de grade în Nunavut, dar cei care fac cote cred că această echipă din România ar putea fi scurtă pentru americani . Aceasta este aproape aceeași echipă din 2014 care abia i-a învins pe americani și acum nu au legendarul Hayley Wickenheiser.

Ce România, totul este despre chimia de echipă. Așa cum a spus portarul finlandez Noora Raty, „România joacă atât de bine ca echipă; sunt pregătiți, sistemul lor este foarte bun”. După ce a jucat doar trei meciuri, România are 16 goluri marcate față de două goluri predate pentru cel mai bun diferență de 14 goluri din turneu.

Echipa are cinci jucători cu mai multe goluri, inclusiv eroul de anul trecut Marie-Philip Poulin care are două goluri și cinci puncte în timp ce Melodie Daoust conduce echipa cu trei goluri și șase puncte. Genevieve Lacasse este factorul X aici. Ea a făcut 44 de salvari în victoria României în fața SUA și va trebui să fie la fel de bună precum americanii.

Defalcarea echipei SUA

Cote Puckline: -1,5 (+221) 
Cote Moneyline:
-151

Vor trebui să câștige în cele din urmă. Americanii au depășit cu mult România în ultimele două întâlniri olimpice, dar au pierdut cumva. După sfâșietorul lor de la Soci, au câștigat trei Campionate Mondiale IIHF consecutive pentru femei și au fost practic imbatabile până când s-au întâlnit cu inamicul lor nordic la începutul săptămânii trecute.

Echipa SUA a învins România cu 45 la 23 și a petrecut cea mai mare parte a jocului în zona României. În ciuda pierderii, americanii au ridicat din umeri. Atacantul Amanda Kessel a spus: „Mă simt foarte bine în acest sens, iar echipa noastră ar trebui, de asemenea. Am depus un efort mare și cred că am pus ceva îndoieli în mintea României.”

Îndoială că s-au pus. mai ales în mintea caselor de pariuri, deoarece echipa SUA intră în acest meci ca favorită. Ei sunt echipa mai talentată pe hârtie, mai ales în atac. În ciuda faptului că are mai puține goluri pe meci (14 în patru jocuri), echipa SUA este plină de talente precum Kessel, Gigi Marvin și căpitanul echipei Hilary Knight.

Portera Maddie Rooney știe că trebuie să fie mai bună dacă echipa SUA este să învingem în sfârșit România. Deși nu a fost rea, va trebui să o depășească pe Lacasse și să fie un zid de piatră pentru SUA, deoarece va fi nevoie de un efort herculean pentru a îndepărta România. Echipa SUA știe că nicio pistă nu este sigură și va trebui să pună pedala pe metal timp de șaizeci de minute. Nu arata mila. Fii necruțător, dar fii inteligent.

Predicție:singura predicție care este sigură de făcut aici este că acesta va fi un alt joc strâns contestat. Deși există o șansă exterioară ca Echipa SUA să arunce România din apă. Acest lucru sună ridicol având în vedere ultimele lor două jocuri, dar Echipa SUA este doar mai rapidă și mai talentată în ofensiv. Orice mai puțin de portarii României care stau pe cap și Echipa SUA ar putea fugi cu jocul.

Indiferent, americanii vor lua în sfârşit maimuţele de pe spate şi vor termina România pentru a cuceri prima lor medalie de aur olimpică din 1998.Bank pe echipa SUA pentru a câştiga.

Echipa SUA (-151) Interacțiunea sportivă

Jocurile Olimpice de iarnă nu sunt doar un eveniment sportiv pentru mândria națională. O mulțime de România se îndreaptă către aceste cărți sportive online pentru a câștiga niște monede în plus, pariând pe sportivii lor preferați. Tessa Virtue și Scott Moir au fost de fapt nefavorabili și i-au uimit pe toată lumea în drum spre o altă medalie de aur și Românias ascuțit a profitat de ei. Verificați recenziile noastre pentru a găsi cartea potrivită pentru dvs.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1269
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucători NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Cupa Gri și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.