Luni, 08.07.2017 - 19:03 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Matthew Manouli Mon 07/08/2017 - 19:03 EDT

Vare Yu Darvish Trade îi va face pe Dodgers mai puternici pe drumul către World Series 2017?

Will Yu Darvish Trade Makes Dodgers Stronger on Path to 2017 World Series?

Yu Darvish o elită Pitcher?

Într-o tranzacție de succes chiar la termenul limită, Los Angeles Dodgers l-au achiziționat pe starterul dreptaci Yu Darvish de la Texas Rangers, în schimbul potențialilor AJ Alexy, Willie Calhoun și Brendon Davis. Tânărul de 30 de ani caută să se integreze în staff-ul de pitching de elită al celor de la Dodgers, dar va reuși el sau va zbura în noua lui casă? Vom arunca o privire la ceea ce a făcut Darvish și la ce ne așteptăm de la el în viitor.

2017 Word Series Outright Sports Interaction (SIA)

World Series 2017 Outright at Sports Interaction

Știm cu toții că Darvish este un ulcior bun. Grozav chiar și. Dar în zilele noastre, când vorbim despre pitching de elită, ne referim la Kershaw, Scherzer, Sale, etc... Cât de bun este Darvish și se compară? Statisticile standard ne pot oferi o citire bună despre el. În acest sezon, în timpul mandatului său cuTexas Rangers, a avut o efectivă de 4,01 și 1,168 WHIP. A avut un record de pierderi la 6-9.

Totuși, asta ne dă toată povestea?

Statistici mai aprofundate șivalori avansate|| |686 can give us a better read on Darvish. They, of course, aren't predictive, but are a great indication of his actual skill. At 9.7 SO/9, he's averaging over 1 strikeout every inning he pitches. When he was still in Texas, that was good for 8th in the AL. His strikeout to walk ratio is at 3.29 as well. FIP is important, but it isn't too far off from his actual ERA, sitting at 3.98. These were all taken from before his move to Los Angeles.

La 30 de ani, pare să scadă puțin în ceea ce privește viteza și îndemânarea, dar încă a avut realizări majore. De patru ori All Star, Darvish a fost, de asemenea, liderul loviturilor în 2013, cu un 277 uimitor în 209,2 IP, pentru a obține un sezon de 11,9 SO/9. De asemenea, a permis doar 6,9 hit-uri/9 în același an. Acesta a fost în mod clar cel mai bun lucru al lui, dar cu statisticile sale actuale, el este încăsuficient de bun pentru a fi în rotația Dodgers.

Darvish va reuși cu Dodgers

Mutarea la Los Angeles a fost genială. A fost unul dintre puținele locuri în care Darvish ar fi putut tranzacționa din cauza unei clauze de interzicere a mișcării, iar Dodgers l-au împachetat exact la timp pentru a-l înlocui pe Clayton Kershaw rănit. În prezent, în DL de 10 zile, nu se știe cum se va întoarce Kershaw. Deși s-ar putea să nu fie îngrozitor, este posibil să arunce puțin mai încet, să aibă doar puțin mai puțin control, poate puțin mai precaut. Chiar nu avem cum să spunem până nu-l vedem.

Darvish este un înlocuitor ideal și, deși astăzi nu se potrivește cu Kershaw, el este comparabil cu ceilalți doi colegi de plecare ai săi, Ryu și Maeda și chiar și Wood și Hill. Amintiți-vă, Darvish vine din AL, în timp ce această rotație de lansare a Dodgers a trebuit să se ocupe de un out relativ ușor aproape de fiecare dată în jurul comenzii. Ajustându-și ERA, WHIP, FIP și SO/9, mâna dreaptă va avea un timp mult mai ușor în Los Angeles.

Acest lucru duce la un alt motiv pentru care Darvish va reuși. Merge dincolo de lansarea lui și de jocul echipei. Catcherii pentru Dodgers sunt mult mai buni la încadrare decât în ​​Texas. Acest lucru înseamnă că în cazul Dodgers, el va primi beneficiul îndoielii pe o mulțime de mingi, aducându-le apelate ca lovituri. În primul său joc, cu Yasmani Grandal în spatele plăcii, vedem o minge clar joasă fiind numită loviturădin cauza încadrarii lui Grandal.

Dacă aceasta ține pasul, combinat cu trecerea lui Darvish în Liga Națională, numerele sale ar putea atinge cote sălbatice ca atunci când și-a început cariera în MLB.

Următorul meci al echipei meleLos Angeles Dodgers|| |707

So case in point, we have a game to see how Darvish has done, and it seems the Dodgers will be very successful with him. Going 7 innings with only 3 hits and striking out 10 is pretty much as good a start as you can get, and with his new NL team, which is great at fielding, hitting the ball, and framing balls for him, there's no sign of Darvish regressing, only getting better numbers, and making this already record breaking team even more scary.  

Dacă Dodgers vor deveni și mai buni, poate că este timpul să sari în acel tren și să-ți iei contul la Sports Interaction ca să poți lua avantaje de cote mari la viitoarele jocuri din LA! Dacă vă place restul acestui articol, asigurați-vă că îl distribuiți și comentați mai jos!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1262
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.