Mar, 09.05.2017 - 05:31 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Tue 05/09/2017 - 05:31 EDT

Va juca Colin Kaepernick în Liga Națională de Fotbal în 2017?

Will Colin Kaepernick Play In The National Football League in 2017?

Jocul lui Kaepernick nu a scăzut – Chiar și într-o echipă cu două victorii

Bodog
Kaepernick Odds To Play In The NFL

În primii săi patru ani ca titular, ratingul pasătorului lui Colin a scăzut de la 98,3 în 2012 la 78,5 în 2015. San Francisco 49ers s-au transformat din finaliști la Super Bowl într-un gând ulterior în timpul acești ani, permițând jucătorilor buni și unui antrenor grozav să plece din franciză.

Colin a lucrat printr-un 2015 plin de accidentări, revenind la cea mai proastă echipă de 49ers din ligă, în curs de demontare completă. În ciuda unui sezon regulat 2-14,Numerele lui Colin Kaepernick au revenit. În 2016, el a obținut un rating de trecător de 90,7 în unsprezece starturi. Aceasta reprezintă producția medie pentru un pivot, mai bună decât Brock Osweiler (72,2), Carson Wentz (79,3), Blake Bortles (78,8), Joe Flacco (83,5), Trevor Siemian (84,6), Eli Manning (86,0) și Carson Palmer (87,2). ).

Având în vedere cererea constantă de fundași de calitate în NFL, șansele sunt că cel puțin o franciză din 32 ar avea nevoie de un QB cu experiență. Nimeni nu sugerează că Colin ar trebui să-l înlocuiască pe Eli Manning sau Joe Flacco, fundași experimentați cu inele de Super Bowl. Cu toate acestea, nu există nicio posibilitate ca abilitățile lui Kaepernick să se fi deteriorat până la punctul în care să nu poată ajuta o singură franciză NFL.

Experiența lui Colin Kaepernick în playoff vorbește de la sine

Puțini pivoți se bucură de playoff succesul pe care Colin Kaepernick l-a câștigat cu San Francisco 49ers. Din cei 64 de fundași titulari și de rezervă angajați înNFL, doar șapte au mai multe victorii în playoff.

În ceea ce privește ratingul de pasageri, Colin a avut o medie de 87,3 în șase jocuri, inclusiv un rating superb de 100,9 în timpul playoff-urilor din 2012. Evaluarea pasagerului nu ține cont de graba, care se întâmplă să fie unul dintre punctele sale forte. Incredibil, aproape că are o medie de prima jos de fiecare dată când aleargă, câștigând 9,9 metri pe cursă. Harbaugh a folosit deseori cursa lui Colin în timpul playoff-urilor de la San Francisco în 2012 și 2013. Kaepernick a înregistrat o medie de 84,5 yarzi pe joc, înscriind patru touchdown-uri. ||691

Since Kaepernick has accumulated more playoff success than the majority of NFL quarterbacks, most playoff candidații ar beneficia de angajarea lui Colin ca rezervă în caz de accidentare. Unele echipe ar fi complet îmbunătățite cu Kaepernick ca rezervă. Miami Dolphins l-a angajat pe fostul QB a lui Chicago Bears, Jay Cutler, când Ryan Tannehill a suferit o accidentare gravă la genunchi. Un alt club cu aspirații la playoff – Baltimore Ravens – l-a transmis pe Kaepernick ca supliment lui Joe Flacco, accidentat.

Și mai curioși, Denver Broncos a preferat să-l reangajeze pe Brock Osweiler după ce Cleveland Browns l-au respins ca fundaș. Brock a avut un sezon 2016 îngrozitor cu Houston Texans – Brock a adunat doar un rating de pasageri de 72,2 în 14 starturi și un rating de pasageri de 63,9 în două starturi în playoff. Broncos au încă o elită,Super Bowl apărare rămasă de la ultima cursă a lui Peyton Manning. Un QB din experiența lui Colin l-ar ajuta să-l ridice pe Denver în playoff, dar front office-ul a ales în schimb mediocritatea familiară.

De ce NFL-ul nu îl va angaja pe Colin Kaepernick?

Protestul lui Colin a început ca o mișcare liniștită, non-violentă, la care acum s-au alăturat milioane de oameni din întreaga lume, inclusiv ACLU și NYPD. Probabil că nu va primi un contract înainte de începerea sezonului, dar tricoul și marfa lui rămân printre primele cincizeci din NFL.

Un fan a desenat chiar și o pictură murală cu Kaepernick ca șoim Atlanta. Orice franciză care decide să-l angajeze pe Colin va primi o creștere imediată a veniturilor și a respectului, ca să nu mai vorbim de un fundaș testat în lupte, care se pricepe să grăbească fotbalul.

Toate semnele indică faptul că îl angajează pe Kaepernick ca o victorie pentru majoritatea. francize, așa că de ce este încă nesemnat? Unii proprietari au început să recunoască că se simt neliniștiți de poziția lui Colin împotriva opresiunii rasiale și brutalității poliției. BaltimoreProprietarul Ravens, Steve Bisciotti și președintele Dick Cass au ales în mod deschis un fundaș de fotbal în arena indoor în locul lui Kaepernick, în special din cauza protestului public al lui Colin. Ironia este groasă, mai ales având în vedere multitudinea de rapoarte nemăgulitoare despre Departamentul de Poliție din Baltimore – și sănătatea incertă a lui Flacco.

În toate scopurile, NFL funcționează ca un monopol, ceea ce înseamnă că poate oficial – sau neoficial. – pune mâna pe oricine dorește, chiar dacă proprietarii își rănesc propriul rezultat făcând acest lucru. Unii proprietari de francize, în special ceilegați în mod public cu președintele Donald Trump, dezaprobă criticile lui Colin la adresa Statelor Unite ale Americii. Se pare că proprietarii NFL vor ca vedetele lor de fotbal să tacă și să joace, iar protestul tăcut al lui Kaepernick a vorbit prea tare.

Rezultate / ProgrameNFL

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |800
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.