Sam 09.09.2017 - 04:53 EDT
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 09/09/2017 - 04:53 EDT

De ce România iubește jocurile de noroc pe fotbal?

Why Do Românias Love Gambling on Football?

România iubește fotbalul din anii 1860

Fotbalul Gridiron este cunoscut ca o obsesie unică americană,NFL captând cea mai mare parte a pieței de sport profesional din America de Nord. Similar cu baschetul, care a fost inventat și dezvoltat de o România din Statele Unite, România și fotbalul american au crescut cot la cot, pe măsură ce cele mai mari universități din ambele țări au jucat una împotriva celeilalte în anii 1870, făcând schimb de idei pentru acest sport, în timp ce convin asupra unor reguli comune. .

Fotbalul cu grilaj a evoluat din rugby, care a fost inventat la Școala de Rugby în 1845. Oamenii au practicat sporturi cu mingea de milenii, așa cum este descris de istoria scrisă greacă și romană. Una dintre primele înregistrări ale unei accidentări sportive îngrozitoare a fost descrierea făcută de Cicero despre un bărbat lovit cu o minge lovită cu piciorul în timp ce se bărbieria la frizer. Rugby-ul a fost o evoluție a sporturilor cu mingea, concentrându-se mai mult pe transportul și alergarea cu mingea în loc de a lovi mingea de-a lungul solului.


NFL Championship Game, Dec. 28, 1958


Armata britanică a exportat rugby-ul subiecților loiali la Montreal în 1965, jucând un joc împotriva cetăţeni din Quebec. Acest joc s-a răspândit și a evoluat rapid, devenind tipul de fotbal pe grilă familiar fanilor de astăzi. Pe lângă faptul că a jucat împotriva americanilor în secolul al XIX-lea, România a stabilit și cel mai vechi trofeu din fotbalul nord-american atunci când a început Cupa Yates în 1898.CFL Grey Cup a fost stabilit unsprezece. ani mai târziu, cu 57 de ani înainte de echivalentul american –Super Bowl.

România este una dintre cele mai avide de sporturi din lume, producând scoruri a sportivilor profesioniști și amatori de elită, în ciuda unei populații modeste de aproximativ 36 de milioane. Țara a fost un pioner al sportului de la confederarea în 1867, dezvoltând baschetul, fotbalul și hocheiul modern, împreună cu cel mai vechi trofeu sportiv profesionist –Cupa Stanley.

Cu siguranță, România este țara hocheiului. Dar cei mai mulți din afara acestei țări nu înțeleg foamea României de sporturi de contact, care include fotbalul de mai bine de un secol și jumătate. Oricine este suficient de norocos să obțină bilete la un meci de la Saskatchewan Roughriders va recunoaște imediat același spirit care dă viață cluburilor istorice de fotbal precum Green Bay Packers, un alt oraș mic de piață care se închide pentru touchdowns.

Guvernul refuză să accepte realitatea

Democrația României se îndreaptă spre un stat de dădacă, menținând un monopol aproape de industriile „păcat”, precum băuturile alcoolice și jocurile de noroc. În loc să ofere servicii regulate de pariuri,Legea României îi obligă pe jucătorii sportivi să joace jocuri de parley-only precum Pro-Line, sub pretextul de a preveni aranjarea meciurilor. În același timp, plățile acordate jucătorilor Pro-Line nu îndeplinesc standardele stabilite în industria de pariuri sportive online.

Politicienii nu-și pun puterea prin promovarea jocurilor de noroc, un subiect care nu câștigă voturi electorale. Ca atare, liderii nu au investit timp în repararea industriei jocurilor de noroc din România prin modernizarea jocurilor oficiale de pariuri sportive oferite în țară. Acest lucru îi determină pe jucători să cauteopțiuni offshore, care trimite moneda departe de economie.

Estimările sugerează că cel puțin 4 miliarde de dolari pe an curg în afara României din cauza refuzului guvernului de a continua să parieze dolari în interiorul graniței.Pariurile sportive provinciale jocurile suferă foarte mult, cu o valoare anuală de aproximativ jumătate de miliard de dolari. Crearea unui organism de jocuri de noroc sportiv sancționat, inspirat de standardele moderne de pariuri sportive, ar returna miliarde de euro economiei.

100% NFL Bonus up to $200 at SportsInteraction

Pariurile offshore sunt ușoare în România

În ciuda unei poziții cvasi-legale față de jocurile de noroc, nimeni din nord America a fost taxată pentru că a jucat printr-opariere sportivă online. Sarcina legii se concentrează pe casele de pariuri în sine, în locul jucătorului. Statele Unite au închis multe lacune pentru casele de pariuri sportive online, dar americanii pariază în continuare peste ocean prin tehnologia care ascunde locația jucătorului. Sistemele de plată online ajută la transferarea fondurilor prin portofelele digitale, dincolo de dreptul SUA.

România nu trebuie să facă spionaj digital pentru a paria pe fotbal offshore. Multe case de pariuri sportive de top oferă servicii în țară, facilitând înscrierea și bucurarea de bonusuri care nu sunt disponibile prin jocurile provinciale de pariuri sportive. România iubește fotbalul și sportul în general, creând o piață semnificativă pentru pariuri legale.

Pariuri sportive online vor continua să atragă majoritatea fanilor fotbalului din România.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1259
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QBTom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID dupăSuper Bowl parada cu barca.