Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Who will be this year's NFL's MVP?

Cine va fi MVP-ul NFL din acest an?

Deși suntem deja în sezonul NFL, BET365, precum și alții, vor avea în continuare cote actualizate de MVP NFL pe tot parcursul sezonului. Așa că haideți să aruncăm o privire la câteva opțiuni potențiale pentru un cash futures frumos.

NFL MVP Pariuri trecute cu vederea și predicție

Cote de la BET365 înainte de Kickoff de deschidere

Dacă MVP-ul NFL ar fi fost vreodată tratat ca un premiu pentru realizări pe viață, vă prezint candidatul perfect la+1200

CAZUL PENTRU DREW BREES (+1200)

În cele 12 sezoane ale lui Drew Brees cu New Orleans Saints, linia sa medie a sezonului a fost de 4.841 Yards, 34 TD-uri, 14,5 INT-uri.

Printre acele 12 sezoane au fost cinci sezoane cu peste 5000 de metri de trecere, șase sezoane cu un rating de trecere peste 101,0, șase sezoane de victorii cu două cifre și patru campionate de divizie. Cu toate acestea, Drew Brees nu a câștigat niciodată unNFL MVP din sezonul regulat. Poate fi acesta anul?

Brees

Câștigătorul MVP-ului merge de obicei la jucătorul care a avut cel mai bun sezon la una dintre cele mai bune echipe din acel sezon regulat.

10 dintre ultimii 11 câștigători au fost fundași, iar în 8 dintre acești ani, câștigătorul a fost numit Rodgers, Manning sau Brady.

 

Drew Brees| ||689 NFL MVP Odds
+1200
Sports Interaction

Deci, dacă Drew Brees îi poate conduce pe Saints la un alt sezon de victorie cu 12-13 , titlul de divizie și, potențial, numărul 1 în NFC, cum poți să-i refuzi acest premiu având în vedere munca pe care a depus-o?

NFC este ridicol de greu cu 7 sau 8 echipe care pot a acumulat totaluri de câștiguri cu două cifre. Și asta nu pentru a exclude niciun jucător AFC, dar oricine poate străluci în Conferința Națională de Fotbal încărcată cu siguranță ar influența alegătorii.

În NFC South, New Orleans va trebui să-i depășească pe Bucs, care din multe conturi nu arată ca o echipă bună, iar Falcons și Panthers, care au ajuns amândoi în playoff-ul sezonul trecut, deoarece această divizie a produs jumătate din echipele post-sezonului NFC.

Soimii arată pe cale să regreseze după sezonul de aseară. deschidere, iar Carolina va începe acest sezon în spatele mingii 8 cu o serie de accidentări pe linia ofensivă care s-ar putea să nu se rectifice de la sine.

New Orleans, din partea defensivă a mingii, a pregătit o pasă începătoare pentru a juca în fața lui Cam Jordan și a adăugat colțul de slot Patrick Robinson de la Eagles pentru a-și consolida secundarul. Cu o listă îmbunătățită în ceea ce pare a fi o divizie puțin mai ușoară decât sezonul trecut, Saints poate câștiga una dintre primele 2 cap de serie din NFC, iar dacă Drew Brees are doar sezonul său obișnuit, 4500/35/15, va fi un candidat principal pentru a câștiga MVP și poate chiar să fie alegerea sentimentală.

Sezonul trecut, Carson Wentz arăta ca un consens ușor până când s-a accidentat, lăsând doar pe Brady și potențial Todd Gurley singuri. alegeri. Deoarece acest premiu este de obicei dominat de poziția sfertului, Golden Boy a luat-o jos.

Carson Wentz va rata primele jocuri din acest sezon, așa că îl putem exclude confortabil.Dar un alt QB de elită este vindecat și gata să-și afirme măreția din nou.

AARON RODGERS (+500)

Potrivit unei minorități vocale, Aaron Rodgers este cel mai bun fundaș care a jucat vreodată jocul din punct de vedere al talentului. Este greu de argumentat acest lucru, dar la doar +500 Rodgers nu oferă valoarea pe care ne-o dorim.

Packerii vor fi buni, dar potenţial nici măcar cea mai bună echipă din NFC North, unde vikingii vor face slug. iese cu ei pentru titlul de divizie. Dacă formula pentru MVP necesită un clasament de top 2 în conferință, atunci calea lui Rodgers pare puțin mai dificilă decât ți-ai dori.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  TODD GURLEY (+2500 ) ȘI JARED GOFF (+2800)

  Los Angeles Rams au adunat o echipă capabilă să fie prima cap de serie din NFC și, prin urmare, ar fi o alegere evidentă pentru a produce un candidat MVP.

  However with two players in their offensive backfield splitting votes this feels like a wasted bet to take either of them.

  Deci cine altcineva poate câștiga acest premiu la un preț care oferă o valoare excepțională?

  RUSSELL WILSON (+1600) ȘI DESHAUN WATSON (+2000)

  Deci, dacă calea cea mai convențională către MVP este să fii cel mai bun jucător din cea mai bună echipă, drumul mai puțin parcurs ar fi pentru un jucător dintr-o echipă compromisă să exceleze la un nivel care îi duce dincolo de ceea ce oricine ar fi crezut că este plafonul lor. Și 2 jucători care ar putea face asta în acest sezon sunt Russell Wilson și Deshaun Watson.

  watson

  The Seahawks nu vor mai fi echipa defensivă impunătoare pentru care erau cunoscuți cu Legion of Boom. La atac, i-au pierdut pe Jimmy Graham și Paul Richardson. Ambele partide de start nu sunt 100% sănătoase, începătorul lor rundă 1 a îngrășat 15 lire sterline în extrasezon și nu au reușit să îmbunătățească linia O, care a fost durerea acestei echipe pe parcursul întregii lor victorii. Și cu toate acestea fiind spuse, ar putea câștiga în continuare suficiente jocuri pentru a ajunge în playoff, deoareceRussell Wilson este chiar atât de bun. În societatea dominată de fotbalul Fantasy, Russell Wilson a fost jucătorul cu cel mai mare punctaj din sezonul trecut și poate avea nevoie să dubleze asta doar pentru a câștiga jocuri pentru această echipă mai puțin stelară a Seahawks. Dacă reușesc să ajungă la 10 victorii și să ajungă la wildcard în spatele unui sezon nebun de Russell Wilson, el va fi în conversație.

  Și despre fotbalul fanteziei, înainte de un sezon care pune capăt accidentării ACL în antrenament sezonul trecut, Deshaun Watson a luminat NFL-ul din punct de vedere statistic și arăta de altă lume în timp ce o făcea. Texanii au o linie ofensivă oribilă, ceea ce înseamnă că, la fel ca Russell Wilson, dacă texanii vor fi o echipă de playoff în acest sezon, va fi pe umerii unui fundaș tânăr și dinamic, care îi va duce la un nivel pe care altfel nu l-ar atinge. .

  Puteți să mă urmăriți pe twitter@zahir_gilani