Vezi toate site-urile de pariuri sportive
How to watch the Super Bowl in România?
NFL News

Cum să vizionezi Super Bowl din România?

AceastaSuper Bowl Sunday , pe 7 februarie, România va avea o varietate de modalități de a surprinde toată acțiunea din ziua respectivă - inclusiv posibilitatea de a alege dacă vor să vadă publicitate în România sau în SUA.

In order to catch every play of the spectacular Super Bowl 2021, it’s worth checking all the possible options to find the perfect way to watch the Super Bowl in România. The two teams who will make it to the Raymond James Stadium are still undecided. But, as bettors begin to assess where to bet money on the Super Bowl, we await the conference title winners as fans focus on the ultimate NFL prize.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri pentru Super Bowl aici
 • Vizionarea la TV

  Pentru România există două opțiuni principale; cei care au TV prin cablu vor putea accesa Super Bowl prinCTV și Fox. CTV este principalul canal de acces la jocul cu reclame din România, care este difuzat simultan pe trei canale de limbă engleză:CTV, CTV Two și TSN.

  For those that are looking to view the CTV broadcast, be aware that they will see the usual România commercial spots changed out for big-budget American Super Bowl specific ads. There have been some rumblings in România, regarding the move to allow the U.S. to influence România’s main telecom organization.

  The declanșarea este la 6:30 pm (EST)| ||687, so the acoperirea înainte de joc va începe mult mai devreme la11:00 am (EST). Nu ne-am uitat de spectatorii noștri de limbă franceză din România, care vor putea urmări Super Bowl LV la ora 17:30 (EST) pe RDS.

  În timp ce mulți pariori se vor concentra asupra modului în care pentru a paria pe Super Bowl 2021, trebuie să se asigure că pot accesa acoperirea completă dacă doresc să profite la maximum de Super Bowl duminica.

   

  Vizionare online

  Pentru toți acei fani ai Super Bowl-ului care ar prefera să prindă acțiunea online, ar trebui să meargă laCTV.ca. Pentru a se conecta, utilizatorii CTV pot descărcaaplicația CTV GO pe telefonul mobil sau tabletă.

  Alternativ, prin celălalt canal de streaming premium Fox, fanii fotbalului pot obține jocul online laFoxSportsGo.com, deși acest lucru funcționează numai pentruRomânias folosind un VPN pentru SUA - sau cu posibilitatea de a-și redirecționa accesul la internet prin SUA

  Unde este cel mai bine să urmăriți Super Bowl 2021?

  CTV este alegerea evidentă pentru România, are o acoperire completă și experții și comentatorii sportivi pe care aceștia' sunteți obișnuit să ascultați în timpul sezonului regulat NFL.

  Deși acest lucru este adevărat, acoperirea Fox este cu siguranță unică, deoarece au puterea comercială de a produce cele mai interesante reclame și de a aduce nume de top. în sport să-și dea cu părerea. Într-adevăr, depinde de preferințele individuale -ce contează cel mai mult în ziua?

  Am acoperit modalitățile oficiale de a accesa jocurile prin canalele TV adecvate și serviciile de streaming online. Cu toate acestea, există și multe alte site-uri online care vor promova jocul și chiar vor afișa o acoperire completă, dar acestea sunt în cea mai mare parte neînregistrate și cel mai bine evitate.

  Pariuri pe Super Bowl 55

  Vizionare. Super Bowl live este o modalitate excelentă de a urmări toată acțiunea celor mai bune două echipe din sezonul2020-21 NFL. Este, de asemenea, modalitatea perfectă de a merge dacă vă plac pariurile live. Dacă aveți oaplicație mobilă instalată pe telefon sau dacă mergeți pur și simplu la una dintrecaruri sportive de încredere de mai jos , vei ține evidența tuturor acțiunilor de pariuri, a modificărilor cotelor și vei putea lua decizii mai înțelepte cu banii tăi.

  Unele dintre cele mai bune case de pariuri sportive sunt enumerate mai jos:

 • Play Online Now
  PowerPlay Recenzie
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  10Bet Recenzie
  BONUS 300$
 • Joacă online acum
  888 Sport Recenzie
  BONUS 250 USD
  • Vezi toate site-urile de pariuri sportive