joi 13.04.2017 - 16:11 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 13/04/2017 - 16:11 EDT

Washington Capitals vs Toronto Maple Leafs 2017 Stanley Cup Playoffs Cote, alegeri, scor live

Washington Capitals vs Toronto Maple Leafs 2017 Stanley Cup Playoffs Odds, Picks, Live Score

Washington vs. Toronto 2017 NHL Playoff Cote

Următorul meci al echipei meleToronto Maple Leafs

Întâlnirea pentru a 132-a oară în istoria NHL și a patra oară în acest sezon, Washington este pregătit să se lupte cu Toronto într-unul dintre cele opt meciuri din sferturile de finală ale Cupei Stanley din 2017. Capitals au fost cea mai bună echipă din NHL din acest sezon, în timp ce Maple Leafs s-au luptat și au făcut gheare pentru a-și câștiga locul în playoff. În mod oarecum surprinzător, aceste echipe se întâlnesc în al doilea sezon pentru prima dată.

După postarea unui record de sezon regulat 55-18-8 - Washington deține acum trofeele președinților consecutive. După ce s-au alăturat NHL în 1974, ca pereni subperformanțe în playoff,Capitals încă caută primul lor campionat Stanley Cup. De la Alex Ovechkin și Nicklas Backstrom în față, până la Braden Holtby între țevi, Washingtonul este o echipă profundă care este încărcată cu talent.

Toronto și-a controlat propriul destin în continuare, dar un final de 1-3-0. în sezon a scăzutMaple Leafs de pe locul doi și în această confruntare cu Caps ca echipă Wild Card. O echipă tânără și talentată, Toronto își face a doua apariție în playoff în doisprezece ani. Acestea fiind spuse, Buds sunt cei mai mari dezamăgiți care au câștigat o serie din prima rundă în postsezonul 2017.

Capitals vs Maple Leafs Programul TV Playoff Cupei Stanley 2017

  • Joi, 13 aprilie la 7 :00 PM ET – Washington Capitals 3-2 (OT) Final
  • Sâmbătă, 15 aprilie la 7:00 PM ET –Toronto Maple Leafs 4-3 (2OT) Finala
  • Luni, 17 aprilie la 19:00 ET – Toronto Maple Leafs 4-3 (OT) Finala
  • Miercuri, 19 aprilie la 19:00 ET –Washington Capitals 5-4 Final
  • Vineri, 21 aprilie la 19:00 ET – Washington Capitals 2-1 (OT) Final| ||709
  • Sunday, April 23 at 7:00 PM ET – Washington Capitals 2-1 (OT) Final - PUSH

Toronto vs Washington 2017 NHL Playoff Series Rezumat – Capitals câștigă 4-2

Părțile drepte, liniile greșite, pierderile OT și leadurile suflate au fost povestea casetei din această serie pentru noi. În cele din urmă, puteți adăuga și capcana lăcomiei, deoarece ar fi trebuit să gestionăm mai bine prețurile liniei de bani în această serie. Acestea fiind spuse, Washingtonul a aruncat avansuri de două goluri de două ori și un avans de trei goluri o dată în timpul a trei dintre înfrângerile noastre în această confruntare din Eastern Conference în sferturile de finală. O pierdere de 745 de unități este rezultatul final pentru noi în această serie și asta cu siguranță ustă. Când vine vorba de Toronto, Maple Leafs a arătat multă inimă și viitorul este luminos în Centrul Universului. Cu cea mai bună echipă de conducere din Liga Națională de Hochei, care lucrează cu jucători tineri talentați, Buds vor fi candidați câțiva ani de acum înainte. De fapt, vom trece la cotele lor futures la Cupa Stanley 2018 de îndată ce vor fi postate la Bodog pariere sportive online.

Toronto vs Washington: Predicții precedente NHL 2017 sferturi de finală Playoff

Rezultate / ProgrameNHL

Toronto Maple Leafs 2017 Stanley Cup Futures

În controlul propriului destin, au nevoie de doar trei dintre un posibil opt puncte în ultimele patru jocuri, Leafs s-au împiedicat și au coborât pe locul patru în Divizia Atlantic. Rezultatul este un meci din prima rundă cu Capitals – mai degrabă decât o serie Battle of Ontario vs Ottawa. Deși le-am fi dat lui Buds o șansă grozavă de a-i învinge pe Senatori, pur și simplu nu putem vedea Toronto patinând pe lângă Washington. Există multe promisiuni în Centrul Universului, dar nu putem susține prețul Maple Leafs (+2800) 2017Stanley Cup futures. Spuneți-ne părerea despre eventualul câștigător al Cupei lăsând un comentariu pe Facebook mai jos. Dacă pariați pe acțiunea palpitanta de playoff Fire on Ice NHL, consultați experții în pariuri cu pucuri din CSB Top Five List  postată mai sus.

Categorie :NFL News

Mai multe articole...
Știri NFL - 15/12/21
Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză apar – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

Știri NFL - 15/10/21
Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |910
NFL Players with Most Super Bowl Wins

Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which Jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

NFL News - 08/10/21
România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
România and United States Both Enjoying Start of Football

Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

NFL News - 08/10/21
Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.