#HometownHockey
Meniu
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Unique România Super Bowl Achievements
Știri NFL

Realizări unice la Super Bowl în România

Cupa Stanley este evenimentul sportiv tradițional spre care gravitează România, dar și Super Bowl-ul este un eveniment major de pariuri sportive din România. Estimările arată că România pariază peste 150 de milioane de dolari pe marele joc al NFL în fiecare an. Sunt unele România care fac mai mult decât să urmărească Super Bowl-ul de pe margine. Mai multeRomânii auau participat laSuper Bowl și aua realizat câteva momente unice| ||647 in the game's lore.

Românias în Fapte la Super Bowl

 • Pariorii din România NFL pariază aproximativ 150 USD pe jocul Super Bowl
 • Doisprezece Jucătorii din România au câștigat Super Bowl
 • Acestea sunt câteva dintre cele mai unice realizări ale Super Bowl-ului din România

Cupa Gri este meciul de campionat al Ligii de fotbal România și este cu siguranță o zi mare pentru gridiron fanii din tara. Totuși, la fel șiSuper Bowl Sunday. România va fi la fel de lipită de televizoarele lor și poate avea și mai multe șanse săpune un pariu atunci când NFL își organizează marele joc al anului.

Betting on the Super Bowl este o afacere mare în România. Românias va paria înexces de 150 de milioane de dolari pe joc. UneleJocuri de Super Bowl vor atrage mai mult interes decât altele peste paralela 49, atunci când un jucător NFL din România se pretează pentru concurs.Kansas City Chiefs, care se potrivesc cu aliniatul ofensiv al României Laurent Duvernay-Tardif, sunt 5,30favoriți pentru a câștiga Super Bowl 2022.

EchipăBet99ComeOnBodog
Sefii din Kansas City5,606,005,30
Tampa Bay Buccaneers7,607,005,89
Buffalo Bills12,0012.0011.00
San Francisco 49ers13.0015.0013.00
Baltimore Ravens13.0015.0012.00

Devine o apariție mai frecventă în ultimele sezoane NFL. Șase România aujucat în Super Bowl din 2010. Acesta este dintr-un total de22 de Canucks care s-au potrivit for the game. A dozen România players have a jucat pentru echipa câștigătoare într-un joc de Super Bowl.

Să ne uităm la unele dintre cele mai unice momente legate de România din istoria Super Bowl-ului.

 • Joacă online acum
  Resurse de pariuri pentru Super Bowl aici
 • Gerela încă deține recordul

  A fost puțină fanfară în România cândRoy Gerela din Powell River, BC|| |740 arrived at Super Bowl IX with the Pittsburgh Steelers as the first România to play in the game. Pittsburgh's kicker was a cult hero in the Steel City, though. His fan club - Gerela's Gorillas - would show up for games at Stadionul Three Rivers împodobiți în costume de gorilă.

  Gerela a jucat în trei Super Bowl-uri cu Steelers și le-a câștigat pe toate. Ambele suntrecorduri pentru un jucător din România.

  Triple Play Of Titles a lui Singh

  Născut în Fiji și crescut în British Columbia, Trio-ul lui Bobby Singhtrio-ul de campionate de fotbal îl face să iasă în evidență în mulțime.

  Singh a luat unInelul Super Bowl în timp ce se afla pe lista de antrenamente a St. Louis Rams în 1999. În 2001, a câștigat untitlu XFL cu Los Angeles Xtreme. Patru ani mai târziu, a câștigatGrey Cup cu B.C. Lions.

  Niciun alt jucătorjucător din istoria fotbalului poate revendica această performanță unică.

  Bud Blossoms In Grey Cup, Wilts In Super Bowl

  Ca antrenor principal al echipei Winnipeg Blue Bombers din CFL, Bud Granta condus echipa la patru victorii în Cupa Grey în 1958, 1959, 1961 și 1962.

  Ca antrenor principal al Minnesota Vikings din NFL, Granta pierdut totul patru dintre aparițiile sale la Super Bowl - în Super Bowls IV, VIII, IX și XI.

  Vikingii au fostfavoriți cu 12 puncte peste Kansas City Chiefs în Super Bowl LIV, dar au fost dezamăgiți în celelalte trei înfrângeri ale lor.

  Coechipierii din România Super Bowl

  Seahawks de Seattle au fost 2,5 puncte defavorizate la Denver Broncos când au intrat pe teren pentru Super Bow l XLVIII, dar a continuat cu Denverul 43-8.

  Seattle went două adâncimi în conținut România cu tight end Luke Willson din LaSalle, Ont. și pariorul Jon Ryan din Regina, Sask. Ei rămân singureleRomânias care au câștigat Super Bowl ca coechipieri.

  Willsona prins două pase pentru 17 metri|| |840 during the game, making him the first România to catch a pass in a Super Bowl game.

  Rypien a fost MVP la Super Bowl

  Doar unulRomânia has started at quarterback într-un joc de Super Bowl. Mark Rypien din Calgary a fost sub centru pentru Washington înSuper Bowl XXVI împotriva lui Buffalo Bills.

  Rypiena trecut pentru 292 de metri și două touchdown-uri în timp ce își conducea echipa la o victorie cu 37-24 în fața Bills și a fostnumit MVP Super Bowl.

  Doctor în casă

  Unul dintrepatru absolvenți ai școlii de medicină pentru a juca în NFL, Duvernay-Tardif din St-Hilaire, Quebeca început la gardă pentru Kansas City Chiefs învingându-i pe San Francisco 49ers înSuper Bowl 50.

  Duvernay-Tardif a fost primul jucător NFL care a renunțat la sezonul 2020 din cauza COVID-19 -19 pandemie. În schimb, s-a întors în domeniul medical pentru a ajuta la combaterea virusului în Quebecul său natal. Pentru acel sacrificiu dezinteresat, el a fost un co-câștigător al Premiul Lou Marsh ca Sportivul Anului în România.

  Unde poate paria România pe Super Bowl?

  Există un număr de liderisite-uri de pariuri sportive online care le vor oferi pariorilor din România șansa de a paria pe cele mai recenteCote NFL. The best bet you can make is to shop around in advance and căutați oferta potrivită înainte de a vă alătura uneia dintre aceste case de pariuri sportive. VedețiBet99 șiInteracțiunea sportivă ca exemple.

  Thesignup bonus ofertele care există pe toate aceste site-uri recomandate se vor dovedi avantajoase pentru parior. Și din moment ce veți obține o ofertă bună oriunde ați merge, de ce nuconsultați mai multe site-uri și găsiți cea mai potrivită pentru nevoile dvs.?

  Vrei unrisc- primul pariu gratuit ca bonus de înscriere? Poate că unbonus fără depunere este atrăgător. Sau poate pur și simplu vă place senzația de numerar rece și greu din contul dvs. și doriți să alegeți unbonus la prima depunere egal. Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, sunteți deja un câștigător.

  Nu uitați că jucătorii noi și clienții care revin sunteligibili pentru bonusuri mai bune atunci când depun folosind Bitcoin . De asemenea, profitați desfaturile pentru pariuri oferite de aceste site-uri pentru a-i ajuta pe noii veniți să se aclimatizeze la pariuri sportive.

  Vezi mai jostop sportsbooks unde o poți paria online și o poți alege pe cea potrivită pentru tine:

   Vedeți toate site-urile de pariuri sportive