Vi 04.08.2017 - 09:01 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 04/08/2017 - 09:01 EDT

Piața dură a forței de muncă din NFL amenință cariera lui Orlando Franklin

Tough NFL Labor Market Threatens Orlando Franklin's Career

Larger Than-Life România și-a zdrobit prima NFL Gig

Câștigarea unui loc în NFL este o realizare rară, iar drumul lui Orlando Franklin către fotbalul profesionist a fost aproape nemaiauzit. Născută în Jamaica, crescută în Toronto, familia lui Franklin a decis să se mute în Florida, astfel încât Orlando să aibă o șansă să joace în programe superioare din Statele Unite. A aterizat în Delray Beach, jucând cu echipa Atlantic Community High School alături de un trio de eventuali absolvenți ai NFL.

Universitatea din Miami și-a dezvoltat abilitățile lui Franklin, unde a început 39 din 51 de jocuri între 2007 și 2007. 2010. Versatilitatea sa la placajul ofensiv și la gardă a atras atenția cercetașilor profesioniști, împreună cu darurile sale fizice. Având o înălțime de 6'7” și cântărind 330 de lire sterline, a alergat pe o cursă de 5,11 de 40 de yarzi, inclusiv o împărțire de 1,76 de 10 yarzi, crescându-și și mai mult stocul înainte de draft.

A fost recrutat în turneul a doua rundă de Denver Broncos în 2011, câștigând imediat un loc titular pe linia ofensivă. În primii patru ani ai carierei sale, el a dat dovadă de o durabilitate superbă cu Broncos, începând toate meciurile din sezonul regulat, cu excepția unuia. În timpul playoff-urilor din 2013-2014, el l-a ajutat pe Denver să învingă New England Patriots în drum spre o apariție la Super Bowl, protejându-l pe Payton Manning și creând piste de alergare pentru Montee Ball și Knowshon Moreno.

În calitate de începător, a făcut parte dintr-o linie o-line care a blocat pentru o cursă medie de 164,5 metri pe joc, un record de franciză. În 2013 și 2014, Franklin a fost un pilon al unei echipe care a permis cele mai puține sacoșe. Un început fantastic al carierei sale ar duce în curând la o recompensă grozavă.

Trăind pe scurt visul California

În căutarea unei modalități rapide de a spori o-linea pentru franciza QB Philip Rivers, San Diego Chargers au decis să investească bani mari în Orlando Franklin. În timpul extrasezonului din 2015, el a semnat un contract pe cinci ani de 36,5 milioane de dolari cu San Diego și s-a mutat în sudul însorit al Californiei. Jucând într-un oraș superb de fotbal și foarte îmbogățit, totul era în căutarea lui Orlando.

Din păcate, timpul petrecut în San Diego a fost afectat de o serie de răni ale corpului, care i-au îngreunat performanța la un nivel înalt. A început doar 10 din 16 jocuri în primul său an cu Chargers, ocupându-se pe locul 76 printre jucătorii din poziția de gardă stângă. Franklin a continuat accidentările în 2016. În ciuda faptului că a început întregul sezon, el s-a clasat în continuare în afara primilor 60 anul trecut.

Scrierile de pe perete erau clare când Los Angeles Chargers au ales câțiva tineri arbitri de linie în vârful draftului. În loc să-l plătească pe Franklin, planurile de franciză păreau să se concentreze pe înlocuirea lui cu o pereche de fețe proaspete care să câștige mai puțin decât Orlando la un loc. Franklin a cerut o tranzacție, dar a ajuns să fie eliberat din listă în mai 2017, colectând partea garantată a contractului său: 16,5 milioane de dolari dintr-un potențial 36,5 milioane de dolari.

NFL Labour Market Tough For The Injured| ||681

Despite a fantastic start to his career the Broncos and Peyton Manning, Franklin finds himself twisting in the wind. The New Orleans Saints signed Franklin to take care of Drew Brees, but let him go after only five days on the practice squad. Coach Sean Payton stated that Orlando was released because he needed healthy bodies on an o-line decimated by ailments. Franklin’s surgically repaired knee prevented him from staying on the roster.

Având în vedere prevalența accidentărilor în fotbal și istoria solidă a lui Orlando pe linie, Saints ar fi putut să-l fi apreciat pe Franklin ca ajutor sau să fi așteptat până la durerea de genunchi. s-a domolit. Cu toate acestea, piața muncii din NFL este extrem de volubilă, favorizând superstarurile și jucătorii cu contracte ieftine.

Există puțin loc și chiar mai puțină răbdare pentru jucătorii de linie ofensiv veteran care nu sunt eligibili pentru contracte minime pentru începători. Spre deosebire de MLB, NHL și NBA, care au foarte puține contracte negarantate, proprietarii NFL rareori trebuie să acorde garanții salariale semnificative și au opțiunea de a îndepărta rapid jucătorii din echipele lor. În alte ligi sportive profesioniste majore, veterinarii de calibrul său ar primi probabil un sezon întreg pentru a contribui.

New York Jets erau o altă echipă interesată de Orlando Franklin, așa că probabil că va primi o altă șansă în NFL. Cu toate acestea, călătoria sa subliniază dificultatea de a construi o carieră de lungă durată în NFL, parțial din cauza unei piețe a muncii care îi favorizează puternic pe proprietarii de francize.

  View All Sports Betting Sites

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1239
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  NFL News - 08/10/21
  România și Statele Unite se bucură ambele de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbal a început în România și Statele Unite și există o mulțime de povești interesante la începutul sezonului. Iată cine ar putea participa la Grey Cup și la Super Bowl la sfârșitul sezonului: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.