Miercuri, 17.01.2018 - 03:20 EST
Cote la finala NBA
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 17/01/2018 - 03:20 EST

Sportivii din România de urmărit în 2018

România Athletes to Watch in 2018

Opt canucks care merită urmăriți în 2018

România isn't just known for its maple syrup and overly nice people, it's a superpower in the world of sports too. România has produced some of the finest athletes in dozens of world-renowned sports. We look at the top România athletes looking to breakout for this year:

Matthew Barzal

 • Cote pentru a câștiga Cupa Stanley pentru New York Islanders: +2500|| |673

Don't look now but the rookie has 47 points in 45 games, which is tied with Sidney Crosby. Barzal has two five-point games in the season and his most recent one came without Islanders' superstar John Tavares.

Barzal fuge cu cursa de punctaj printreNHL începători și este cu șapte puncte în fața hergheliei lui Canucks, Brock Boeser. Barzal a venit din clasa de draft 2015 cu oameni ca Connor McDavid și Jack Eichel, dar nu a primit niciodată același hype. Începătorul este pe cale să câștige trofeul Calder și să se impună drept una dintre cele mai interesante tinere vedete ale jocului.

Tessa Virtue și Scott Moir

Duoul emblematic tocmai a fost numitpurtatorii de steag ai României pentru Jocurile Olimpice de iarnă din 2018 de la PyeongChang. Perechea de dans pe gheață are peste o duzină de medalii de aur, dar niciuna nu a fost mai mare decât victoria lor din 2010 de la Vancouver, unde au uimit atât România, cât și publicul internațional de pretutindeni.

Ei au câștigat aurul atât la Campionatele România 2017 de la Ottawa, cât și la Campionatele Patru Continente de la Gangneung. Ei vor fi printre favoriții pentru a cuceri aurul la Jocurile Olimpice de anul acesta, după ce au terminat pe locul doi în 2014.

Andrew Wiggins

 • Șansele Minnesota Timberwolves de a câștiga campionatul NBA: +3300

Wiggins are un an liber înNBA în ofensiv, dar în schimb și-a îmbunătățit jocul fără minge. Apărarea sa s-a îmbunătățit și are deja 1,1 cote de victorie defensive când cel mai mare nivel din carieră a fost de doar 0,9. Defensive Box Plus/Minus este, de asemenea, cel mai bun la -1,3, o îmbunătățire semnificativă față de -2,9 față de sezonul trecut și -2,5 față de acum două sezoane.

Cu Wolves în ritm pentru a face prima lor apariție în playoff în 14 ani, atenția suplimentară nu poate decât să-l împingă să devină mai bun. Ai grijă la Wiggins.

Denis Shapovalov 

 • Cote de a câștiga Australian Open: +8600 

A trebuit să avem  2017 Jucător masculin de Tenis România pe această listă.

În timp ceAustralian Open se îndreaptă spre turul doi, Shapovalov este arată deja ca cel mai bun prospect de tenis din România din acest an. Adolescentul are o remiză grea în față și șansele sunt strânse împotriva lui, dar le-a mai învins. Deși nu ne așteptăm ca Shapovalov să reușească aproape imposibil câștigând un Grand Slam, nu ne îndoim de capacitatea lui de a, cel puțin, să elimine pe câțiva dintre cei mai buni jucători de tenis în timp ce se află la asta. Căutați-l pe Shapovalov să treacă în top-25 anul acesta.

Mark Scheifele

 • Cotele Winnipeg Jets la să câștige Cupa Stanley: +1600

The Avioanele sunt cea mai bună speranță a României de a câștigaStanley Cup în acest sezon și au o echipă completă.

Jocul stelar al lui Connor Hellebuyck la poartă a fost cheie, dar Scheifele a fost ancoră pentru Jets datorită jocului său strălucit în două sensuri. Înainte de accidentare, a avut 38 de puncte în 38 de jocuri și a fost al doilea printre atacanți în plus-minus.

Jets par să se descurce bine fără Scheifele, dar profesionistul din anul cinci va avea multe de demonstrat când se întoarce pentru a-i ajuta pe Jets să facă o rundă profundă de playoff.

Natalie Spooner

Toți ochii sunt acum ațintiți asupra echipei naționale de hochei feminin din România, în timp ce iau locul echipei masculine de hochei. NHL le interzice jucătorilor săi să participe.

Cu marcatoarea tuturor timpurilor Haley Wickhenheiser s-a retras acum, există o grămadă de nume care să-i ia locul ca jucătoarea „must-watch” din echipă, dar aceasta este cea a lui Spooner timpul să strălucească.

Tânăra de 27 de ani joacă pentru Toronto Furies din România Women's Hochei League. La 5'10" și 180 lbs, Spooner are un amestec rar de mărime și îndemânare. Ea a avut două goluri în timpul ultimelor Jocuri Olimpice și va fi contat că va marca goluri critice în timp ce România câștigă a patra medalie de aur consecutiv.

Joey Votto

 • Șanse ca Cincinnati Reds să câștige World Series: +20000

Roșii, fiind o echipă în reconstrucție, nu ia nimic din Măreția lui Votto. În vârstă de 34 de ani, a fost pe locul doi pentruMLB's MVP National League anul trecut, după ce a condus liga în mai multe categorii, inclusiv procentul de bază (OBP ). El a terminat pe locul al doilea în Wins Above Replacement (WAR) printre bateți la 7,5, la doar un păr în spatele MVP Giancarlo Stanton. Votto va fi din nou subiectuldiscuții comerciale ca Roșii continuă să se reconstruiască, dar Votto va rămâne unul dintre cei mai buni bătători din baseball.

Ce mai buni pariuri sportive din România pentru 2018

Indiferent de perioada sezonului, există întotdeauna un atlet din România care face zgomot în orice sport sau ligă ei sunt. Ca atare, România este mereu implicată și se îndreaptă către casete de pariuri sportive online pentru a pune câțiva bani pentru a-și complimenta încrederea în sportivii lor. Aceste cărți oferă cele mai bune linii și sunt pe deplin legitime. Verificați recenziile noastre înainte de a vă angaja.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :NFL News

  Mai multe articole...
  Știri NFL - 15/12/21
  Cine joacă spectacolul de la pauză de la Super Bowl în 2022? 
  Who is Playing the Super Bowl Halftime Show in 2022?

  Detalii despre2022 Super Bowl-ul de pauză sunt în curs de dezvoltare – și din ceea ce ne putem da seama, va fi o performanță destul de mare.

  Știri NFL - 15/10/21
  Jucători NFL cu cele mai multe victorii la Super Bowl || |1315
  NFL Players with Most Super Bowl Wins

  Winning the Super Bowl is the pinnacle of an NFL player’s career. A lot of players never even get to the big game, but each season a new group of them emerges and is able to call themselves Super Bowl champions. Let’s take a look and see which Jucătorii NFL au cele mai multe inele de Super Bowl.

  Știri NFL - 08/10/21
  România și Statele Unite ale Americii, ambele se bucură de începutul fotbalului 
  România and United States Both Enjoying Start of Football

  Fotbalul a început în România și Statele Unite|| |1343, and there are plenty of intriguing storylines at the start of the season. Here's who might be in the Grey Cup and Super Bowl at the end of the season: 

  Știri NFL - 08/10/21
  Tom Brady a fost testat pozitiv pentru COVID după parada Bucs Super Bowl 
  Tom Brady Tests Positive for COVID After Bucs Super Bowl Parade

  Tampa Bay Buccaneers QB Tom Brady dezvăluie cătestat pozitiv pentru COVID după barcaSuper Bowl paradă.