Recenzie
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
The Top 10 Worst Kickers of the 2018/19 NFL Season (Updated on 12-12-2018)

Top 10 cei mai răi kickers din sezonul NFL 2018/19 (Actualizat pe 12 -12-2018)

Eu sunt de părere că ar trebui să avem puțin de nicio simpatie profesională în cazurile în care kickers nu au goluri de teren gestionabile și puncte suplimentare.

De ce, întrebați; Ei bine, pentru început, nu li se cere să-și spargă capul într-un 300 de lire sterline, de 50 de ori pe joc. Kickers nu trebuie să acopere pe nimeni care rulează un 4.4. Ei nu riscă să se rănească în carieră și să le pună viața în pericol la fiecare joc. Singura lor sarcină este să LOTĂ MINGEA PRIN LUCRURILE GALBENII.

Cei mai răi 10 jucători din sezonul NFL 2018/19| ||660

Dar mai întâi o mini dezvăluire

Acum, dacă ați văzut miniatura acestui articol, este fața ridicol de comică a lui Ravens kicker,Justin Tucker, care a făcut || |668NOT faceți lista noastră, deoarece el este unul dintreCe mai buni kickers din istoria NFL.Dar acea față a fost făcută ca urmare a faptului că el a ratat singurul punct în plus din cariera sa la începutul acestui sezon împotrivaNew Orleans Saints.|| |675 An extra point that would have tied the game with no time left in regulation. A missed extra point that gave New Orleans the win.

O victorie care ar putea duce la obținerea unui avantaj pe teren propriu pentru playoff-urile NFL. Avantaj pe terenul de acasă care i-ar face favoriți clar pentru a câștiga Superbowl. Un Superbowl care ar cimenta moștenirea lui Drew Brees ca unul dintre cei mai mari fundași care au jucat vreodată acest joc.

Un punct în plus ratat... efectul fluture este real. Kickeri nu ar trebui să conteze la fel de mult ca ei, dar, din păcate, o contează.

Așa că hai să ne luăm un moment pentru a recunoaște ghimpele din partea noastră - cei cu performanțe slabeNFL kicker. Am întocmit lista celor mai răi 10 jucători din NFL din acest sezon.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai bun pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Și fără alte prelungiri...

  Venind pe locul 10... un fost campion la Superbowl care odată a fost considerat cel mai bun din afaceri.

  10. STEPHEN GOSTKOWSKI -Patriots

  Dacă ai văzut Miami Miracle duminica trecută, trebuie să știi că totul a fost posibil din cauza unui punct în plus și a unui gol de teren ratat de Gostkowski. 4 puncte care ar fi pus linia de scor în afara oricărui număr de laterale, iar Gronk a ratat tackle. Patrioții pot rata revedere din prima rundă din cauza acelui fiasco.

  9. CODY PARKEY - Urși

  Chicago este rece și nemiloasă în timpul iernii. Faptul că ai ratat deja 2 puncte în plus și 2 goluri de teren în 40 de metri înseamnă că nimic nu va fi automat pentru Bears, deoarece importanța fiecărei lovituri crește pe parcurs.

  8. HARRISON BUTKER -Chiefs

  Nu vă faceți griji pentru faptul că a ratat 4 puncte în plus fanii Chiefs în acest sezon. Ține-ți degetele încrucișate pentru ca Mahomes să-și acopere incompetența scăzând 35 de puncte adversarului tău la fiecare joc.

  7. CHANDLER CANTAZARO - Fostul dintreBuccaneers

  Și acum un kicker pentru Carolina Panthers...nu știu de ce...eu doar...orice.|| |1175

  In 9 games for the Bucs this season, he missed 4 field goals and 4 extra points. He will be out of the league soon, until someone else decides to take a shot at mediocrity.

  6. MASON CROSBY -Packers

  A ratat 7 goluri de teren și 2 puncte în plus în acest sezon. 5 dintre aceste 9 lovituri au fost într-o cupolă din Detroit în săptămâna 5, o înfrângere cu 31-23 în fața oribililor Lions. Primiți credit suplimentar pe o listă ca aceasta pentru că sunteți rău într-un dom. Mason Crosby a primit câteva locuri pentru acela.

  5. DAN CARLSON - Fostul dintre Vikingi

  Și acum dintre Raiders...(inserați gluma aici).

  Mike Zimmer și-a urmărit biroul din față cum își petrecea alegerea din a 5-a rundă pe un kicker primăvara aceasta. Apoi l-a urmărit pe acel kicker mergând 1-4 pentru a-și începe cariera, inclusiv ratarea a 2 lovituri într-un joc de prelungiri la Lambeau (un joc în care Mason Crosby a ratat și un potențial câștigător al jocului). Jocul s-a terminat la egalitate și apoi chiar așa, Zimmer și-a tăiat legăturile și a adus un alt kicker pe nume Dan - Mă întreb cum merge asta?

  4. DAN BAILEY - În curând va fi fost membruVikingi 

  Bailey a ratat un punct în plus, un câmp în interiorul 30 de metri și este 3 din 8 între distantele de 40-49 de metri. Începe să se simtă că Mike Zimmer și statul Minneapolis sunt blestemați când vine vorba de această poziție - A, și apropo, ei joacă și într-un dom.

  3. ZANE GONZALEZ - Fostul dintreBrowns

  În acest sezon NFL, Browns au făcut furori, cu lista lor talentată arătând ca un cal întunecat. Zane Gonzalez a spart balonul ratând două puncte în plus și trei goluri de teren și în loc de 2 victorii pentru a începe sezonul au avut egalitate și înfrângere. Pierderea a fost pentruNew Orleans Saints care DACĂ primesc avantaj pe teren propriu, pot trimite un coș cadou de sărbători și unui alt jucător.

  2. CALEB STURGIS - FostulChargers

  Dacă vikingii sunt blestemati, atunci nu știu ce sunt încărcătorul. Sezonul trecut a fost un coșmar pentru ei și placekickers. Și acest sezon arăta ca continuarea. În primele șase jocuri ale acestui sezon, Sturgis a ratat6 PUNCTE EXTRA și 50% din încercările sale de poarta de teren între 40-49 de metri.

  Sperăm că au îndreptat nava cu cel mai nou kicker al lor pentru că acea listă este prea bună pentru a fi dezamăgită constant de"a lovit mingea cu piciorul" tip.

  Și Oricât de oribil au fost toți acești kickers, există unul care îi depășește pe toți și și mai ridicol este că el este încă angajat.

  Sub de tobe Vă rog!

  1. CHRIS BOSWELL -Steelers

  Steelers au falsificat un gol de teren de 20 de metri cu Boswell acum câteva săptămâni și au aruncat pentru o pasă de touchdown. Poate că ar trebui să continue să facă asta.

  Dar să fim sinceri, Boswell ar putea fi eliberat în orice secundă. Cariera lui ca Steeler atârnă de un fir.

  boswell

  Până acum, jucătorul din Steel Town a ratat 5 puncte în plus și este 3 din 8 între distanțele de 40-49 de metri, semnul exclamării fiind un FG ratat. egalează un meci la sfârșitul regulamentului împotriva Raiders.

  Sabia lui Democle atârnă peste capetele celor care nu te pot ajuta să-i învingi pe Raiders.

  Ma poți urmări pe twitter@zahir_gilani